yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(04-04-2010, Saat: 16:37)witch-hag yazdı:
Japon Avex sirketinin CEO su Masato Matsuura sürekli "eger Kore tarafi izin verirse..." sözlerini kullaniyor. Japon tarafi çok çaresiz görünüyor. Sanirim hersey Kore'de SM davasinin nasil sonuçlanacagina bagli ne çocuklarin ne de Japonya'da Avex'in yapabilecegi birsey var.

Bu durumda bir sey yapabilecek olanlar bizleriz. Bu zor günlerde onlari mutlu olduklari günlerden daha çok desteklemeliyiz. Hepimiz çok üzüldük ama bir an evvel kendimize gelmeli, güçlü olmali ve gülümsemeliyiz. Onlara bütün sorunlarin geçip gidecegi temennisini vermeliyiz. Bütün Bigeast, Cassiopeia ve Uluslararasi hayranlar güçlerini birlestirip DBSK'dan asla vazgeçmeyeceklerini her yerde bildiriyorlar.
Biz de simdi de her zaman oldugu gibi onlari desteklemeye devam edecegiz. Bes üyeden her birini destekleyecek ve onlardan vazgeçmedigimizi kanitlayacagiz. Bu sekilde onlar da bize geri dönebilmek için zorluklarla savasma cesaretini bulacaklar :atkilinc:

Zaten bu dava bi bitmedi gitti Ofkeli En kisa zamanda sonuçlansin baska birsey istemiyorum Sarhos SM isi bitiremeyince böyle yollara basvuruyor Ofkeli Ama çok yanlis yaptigini anlayacak o zamanda çok geç olacak Ofkeli

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(04-04-2010, Saat: 16:37)witch-hag yazdı:
Japon Avex sirketinin CEO su Masato Matsuura sürekli "eger Kore tarafi izin verirse..." sözlerini kullaniyor. Japon tarafi çok çaresiz görünüyor. Sanirim hersey Kore'de SM davasinin nasil sonuçlanacagina bagli ne çocuklarin ne de Japonya'da Avex'in yapabilecegi birsey var.

Bu durumda bir sey yapabilecek olanlar bizleriz. Bu zor günlerde onlari mutlu olduklari günlerden daha çok desteklemeliyiz. Hepimiz çok üzüldük ama bir an evvel kendimize gelmeli, güçlü olmali ve gülümsemeliyiz. Onlara bütün sorunlarin geçip gidecegi temennisini vermeliyiz. Bütün Bigeast, Cassiopeia ve Uluslararasi hayranlar güçlerini birlestirip DBSK'dan asla vazgeçmeyeceklerini her yerde bildiriyorlar.
Biz de simdi de her zaman oldugu gibi onlari desteklemeye devam edecegiz. Bes üyeden her birini destekleyecek ve onlardan vazgeçmedigimizi kanitlayacagiz. Bu sekilde onlar da bize geri dönebilmek için zorluklarla savasma cesaretini bulacaklar :atkilinc:

Ya bu sm basa bela Ofkeli biraksin artik dbsk nin yakasini beyzaya katiliyorum su dava biran önce bitsin Ban
Max Matsuura 3:30am Twitter Update
Whether they do solo activities or activities as a unit, I wish that Avex can be their management in Japan. I wonder if the Korean side will permit it......

Things that will be better if you know, things that won't hurt you if you don't know, one day, I wish to let all of you know...

Source: [max's twitter]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

kizlar allah askina çevirin yalvariyorum size
Ablaminda dedigi gibi biz muhtesem bir grubun hayran kitlesiyiz. Bence küçük projelere katilirlar sarki yazarlar ne biliyim kesinlikle birseyler yapmaya çalisir bizim meleklerimiz Opucuk Bu davada bitince tekrar bir araya gelirler dava en kisa zaanda sonuçlnsin baska birsey istemem Sarhos

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ debuted in 2005 in Japan, in 2008 and 2009 they managed to have two consecutive years participation in NHK’s festival, and the members are getting even more popularity among the young generation, along with many more fans all across Asia. One of the member Jejung has been focused on solo activities as he is already scheduled to appear in Fuji TV drama series starting this month.
bunuda çevirir misiniz lütfen yeni buldum bu haberi Sad
http://www.imcrazyformyjaejoong.blogspot.com/

Kizlar su siteye bakin önemli seyler yaziyor olabilir (üst üste mesaj yolladim gpardon ama heberleri yavas yavas buldugum için böyle oldu ) Durtuk

ingilizcem iyi degil o yüzden yolluyorum ama eminim çok önemli bilgiler var ..
Max Matsuura 3:30am Twitter Update
Whether they do solo activities or activities as a unit, I wish that Avex can be their management in Japan. I wonder if the Korean side will permit it......

Things that will be better if you know, things that won't hurt you if you don't know, one day, I wish to let all of you know...

çevirisi:

Hep birlikte veya solo aktivitelerde de bulunsalar, Japonya'daki destekçilerinin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verecek mi bilemiyorum....

Bilseniz daha iyi olacak seyler, ama bilmediginiz takdirde sizi incitmeyecek seyler, bir gün hepinizin bilmesini umuyorum....

TVXQ debuted in 2005 in Japan, in 2008 and 2009 they managed to have two consecutive years participation in NHK’s festival, and the members are getting even more popularity among the young generation, along with many more fans all across Asia. One of the member Jejung has been focused on solo activities as he is already scheduled to appear in Fuji TV drama series starting this month.

TVXQ Japonya'da 2005'te çikislarini yaptilar, 2008 ve 2009 da üst üste NHK festivaline katildilar, ve Asya'nin ötesindekilerle birlikte üyelerin genç nesil arasindaki popülerligi gittikçe artiyor. Üyelerden biri Jaejoong bu ay baslayacak olan Fuji TV dramasiyla solo aktivitelerine odaklandi.
(04-04-2010, Saat: 18:29)beyza_max yazdı: Max Matsuura 3:30am Twitter Update

Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Bilseniz daha iyi olacak seyler, bilmediginiz takdirde sizi incitmeyecek olan seyler, bir gün hepinizin ögrenmesini diliyorum...

Max Matsuura bunun pesine ölmeden önce mutlaka anlatacagi seyler oldugunu da söyledi.

Bunun ne oldugunu çok merak ediyorum. Bir sirket CEO sunun bile konusmasinin yasaklandigi ve onun vicdanini bu kadar rahatsiz eden olay ne gerçekten çok merak ediyorum. Ama söyledigi gibi bilsek mi daha iyi yoksa bilmesek mi karar veremiyorum....
Max (Masato) Matsuura AVEX CEO'su .

Masato Matsuura (松浦 勝人, Matsuura Masato?, born October 1, 1964 in Yokohama, Japan), better known as Max Matsuura, is a record producer and president of one of the largest music labels in Japan, Avex Group.
(04-04-2010, Saat: 19:02)witch-hag yazdı:
(04-04-2010, Saat: 18:29)beyza_max yazdı: Max Matsuura 3:30am Twitter Update

Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Bilseniz daha iyi olacak seyler, bilmediginiz takdirde sizi incitmeyecek olan seyler, bir gün hepinizin ögrenmesini diliyorum...

Max Matsuura bunun pesine ölmeden önce mutlaka anlatacagi seyler oldugunu da söyledi.

Bunun ne oldugunu çok merak ediyorum. Bir sirket CEO sunun bile konusmasinin yasaklandigi ve onun vicdanini bu kadar rahatsiz eden olay ne gerçekten çok merak ediyorum. Ama söyledigi gibi bilsek mi daha iyi yoksa bilmesek mi karar veremiyorum....

Aynen bende merak ediyorum iste SM yine neler pesinde kim bilir ne kadar pis bir is çeviriyor aslinda bilmek daha iyi çünkü ona göre davraniriz bizde Ofkeli

My Love JJ <3<3<3<3<3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi