yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
off ya habere gerçekten çok sasirdim.Allah bilir benim canlarim ne kadar üzülmüslerdir :img-cray: SM batarsin insallah Kizgin Testere
Sok oldum ya keske haber dogru olmasaAglama bu sefer birbirlerinden dahada ayrilicaklarAglama insallah batarsin SMOfkeliKizgin
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Cassiler DBSKmizi yanliz birakmaz asla, gerekirse önce de oldugu gibi SM yine protesto edilir ki umarim bu sefer insallah batarlar ... SM'in Cassilerin güçünden haberi yok galiba, Cassiler o SM'i yerle bir eder ... Kimle ugrastiklarini anlamadilar galiba hâlâ ... Ofkeli Biz herzaman meleklerimizin yanindayiz, onlaradan hiç bir zaman destegimizi esirgemedik ... DBSK FIGHTING Opucuk
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Insallah SM batar ya Allah belalarini versinKizginOfkeliBan

Bizim DBSK'miz hiçbir zaman ama hiçbir zaman ayrilmayacak onlar da günlerini görecekBanBan
Üzüldüm bu habere...Gicik sirket kiskandi basarilarini galiba...BanBan

DBSK üzülmeyin siz...Japonya falan....Gelin Türkiye'ye...Size özel sirket bile kurariz biz yaa...Cassi kardesligi var isin içinde...Biggrin
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
SM sen bat insallah Ofkeli Allah belani versin Durtuk Testere
...

TVXQ5
Off nedir bu ya..Ne istiyorlar güzelim grubtan anlamiyorum ki..! Biz üzülüyoruz ama onlar icin daha zor olmustur..:img-cray: Insallah hersey biran önce onlar icinde biz hayranlari icinde yoluna girer..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(03-04-2010, Saat: 17:14)Setsuna yazdı:

TVXQ to stop their group activities

[Resim: 20100403tvxq1.jpg]

TVXQ grup aktivitelerini durduracak

Jejung,Yoochun ve Junsu'nun SM Entertainment'a açtigi davadan sonra, Kore'deki faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan Asya'nin en prestijli müzik grubu DBSK, yasal kisitlama sebebiyle Japonya'daki tüm faaliyetlerini de durduracak.

2009 yilinin ortalarinda JaeChunSu üçlüsünün SM'e açtigi davalrdan ötürü Kore'de kimildama imkani bulamayan DBSK aktivitelerine Japonya'da devam etmekteydi.

Ancak geçen ay çikan 30. singlelari olan Toki o Tomete'den sonra bu aktiflikleri daha fazla devam edemeyecek gibi.

Japonya'daki resmi fan sitelerini ziyaret eden hayranlari DBSK'nin Japonya'daki sirketi olan Avex'den gelen mesaji görünce sok oldular.Çünkü mesajda "Grup olarak tüm faaliyetlerin durdurulacagi, solo olarak grup üyelerini desteklemeleri rica edildgi yaziyordu.

Bunun disinda Avexden daha ayrintili bir haber alinabilmis degil.Hayranlar bu rahatsiz edici mesaj ile beraber umutsuzlugun içine düstüler.

(setsuna)

-----------------------------------------------

With their group activites in Korea already halted due to a lawsuit filed by Jaejoong, Yoochun and Junsu against SM Entertainment, it was announced today that TVXQ will be stopping their group activities in Japan.

Despite the lawsuit filed by the JaeChunSu trio in mid-2009, TVXQ still continued their group activities in Japan.

But it looks like their 30th single, Toki o Tomete which was released late last month could be their final work together in a long while.

Visitors to their official Japanese website on April 3rd would be greeted by a popup message from Avex Japan which stated that ‘Tohoshinki will stop/pause their activities as a group and please support their solo activities‘.

With no definite timeframe or concrete details from Avex Japan, fans will undoubtedly still be crushed by this devasting announcement.

Keep the faith though, it could be just temporary.

03.04.2010 Alkpop

Ayrilma ya da dagilma gibi bir durum yok.Sadece yasal sorunlar nedeniyle kimiladayamiyorlar.Lütfen desteklerinizi ve dualarinizi esirgemeyin!

Sinavlarim yüzünden bir gün fana giremedim..ve suan duyabilecegim en kötü haberle karsilastim..sok olmus durumdayim..elimden aglamaktan ve dua etmekten baska hiçbirsey gelmiyor:img-cray: Kore'den sonra Japonya'da da hersey durdu demek..oysa o kadar umutluydumki yaz gelse en azindan Japonya'daki konserlerine devam ederler 5 melegi tekrar ayni sahnede görürüz diye düsünüyordum..simdi su duruma bak:img-cray: Ne istiyorlar bizim meleklerimizden..onlari bir arada görme hakkimizi nasil elimizden alirlar..buna ne haklari var:img-cray: tek suçumuz onlari sevmek ve onlara destek olmaksa..ve sirf bu yüzden cezalandiriliyorsak..Malum sirketler ellerinden geleni ardlarina koymasinlar..Çünkü her ne sartta olursa olsun Biz onlari sevmeye ve desteklemeye devam edicez..Onlar her sartta Cassiopeialarina isik saçmaya devam edicekler..!!!
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(03-04-2010, Saat: 21:14)^^my_hero^^ yazdı: Sinavlarim yüzünden bir gün fana giremedim..ve suan duyabilecegim en kötü haberle karsilastim..sok olmus durumdayim..elimden aglamaktan ve dua etmekten baska hiçbirsey gelmiyor:img-cray: Kore'den sonra Japonya'da da hersey durdu demek..oysa o kadar umutluydumki yaz gelse en azindan Japonya'daki konserlerine devam ederler 5 melegi tekrar ayni sahnede görürüz diye düsünüyordum..simdi su duruma bak:img-cray: Ne istiyorlar bizim meleklerimizden..onlari bir arada görme hakkimizi nasil elimizden alirlar..buna ne haklari var:img-cray: tek suçumuz onlari sevmek ve onlara destek olmaksa..ve sirf bu yüzden cezalandiriliyorsak..Malum sirketler ellerinden geleni ardlarina koymasinlar..Çünkü her ne sartta olursa olsun Biz onlari sevmeye ve desteklemeye devam edicez..Onlar her sartta Cassiopeialarina isik saçmaya devam edicekler..!!!

Seninle ayni düsünceleri paylasiyorum canim..Bütün Dbsk sevenler cok üzüldü.Güzel bir gün gecirmistim ancak haberi okudugum an yikildim.
En kötüsü onlar icin dua etmekten yapabilecegimiz bir sey yok.Benim icimde bu kötü haberlere ragmen bir umut var.Dbsk grubu dagilamaz dagilmaz ! Zaten biz hayranlarida bir sekilde buna izin vermeyiz ! :img-cray:
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Çok tatli canim benim Smile Daha ileri yorum yapamiyorum su an bende aynen yazi bekliyordum ne güzel konser felan onada engel oldurlar.Simdi birseyler yazcam olmiycak. SM umarim en yakin zamanda batarsin... Ofkeli Böyle ugrassanda Cassiopeia'lar DBSK'sini asla yanliz birakmiycak Ofkeli Bunu anlaman için illaki bi sey yapmamiz gerek dimi Ofkeli

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi