Yorumları: 1,186
Konuları: 18
Teşekkür Puanı:
216
Ya biliyordum böyle bir haber alacagimi biliyordum hissettim zaten ya demistim bu gün Kocaeli toplantisinda da bisey olacak ve Yunhom üzülecek demistim..  Böyle bir seyi nasil yapabilrler meleklerimize ne istiyorlar onlardan ya..Ben hayallerini kuruyordum.Yaz gelince cosarlar yine asyayi ayaga kaldirir bizm meleklerimiz diyordum..5 Melek sahnede büyür diyordum..Ama su hale bak.Yetmedi mi artik ya..Çok aci çektiriyorlar..Suan sadece agliyorum ve dua ediyorum.Allahim ne olur hersey yoluna girsin ve Meleklerimiz eskisi gibi sahnede olaganüstü performans sergilesinler...
Yorumları: 8,562
Konuları: 131
Teşekkür Puanı:
284
Kizlsr su anda sok olmus durum dayim  ..Umutluydum bende herkes gibi ama japonyada grupça çikmamalari beni gerçekten süphelenedirmeye baslamisti korktugum basima geldi  Ama olsun allahin izniyle buda geçer eminim
Yorumları: 1,168
Konuları: 16
Teşekkür Puanı:
197
Haberi okuyunca sok oldum resmen,hiç bugün böyle bir haberle karsi karsiya kalacagim aklima gelmemisti :img-cray:
SM yüzünden zaten Kore'de aktif degillerdi meleklerimiz, buna çok üzülmüstük ama yine de Japonya'da çalismalarina devam ederek biraz teselli bulmustuk
SM, yine yaptin yapacagini  Sana artik diyecek birsey bulamiyorum, meleklerimizi Kore'de kisitladin ama Japonya'da çalismalarini engelleyemedigin gibi onlarini basarilarini kiskanip böyle pis oyunlar düzenliyorsun! 
Ama bu çabalarin bosuna, biz herzaman onlari gönülden sonsuza dek destekleyecegiz! Biz ne zorluklari atlattik, sevgimiz ve inancimizla bu pis oyunlarin üstesinden gelecegiz...
DBSK'miz bizim biricik meleklerimiz; siz gücünüzü, Cassi'lere olan inancinizi yitirmeyin, biz herzaman yaninizdayiz, kalbimiz sizinle tek yürek :atkilinc: Sonsuza dek DBSK&Cassiopeia fighting :atkilinc:
The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ
Yorumları: 5,361
Konuları: 48
Teşekkür Puanı:
343
Inanamiyorum ya.Resmen soktayim suan.Ne istiyor bu SM meleklerimizden  Allah Belasini versin,batar insallah en kisa zamanda..
"Solo olarak desteklemek "ben bunu kabul etmiyorum...Çünkü "5=1"..
Cassiopeia olarak tüm destegim sizinle..Asla yalniz birakmayacagiz sizi..
Dbsk Fighting:atkilinc:
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!
Yorumları: 8,562
Konuları: 131
Teşekkür Puanı:
284
Kizlar iyi yönünden de bakalim olaya dbsk hala dagilmadi baska ülkelerde konserlerine devam etcek
Yorumları: 7,815
Konuları: 318
Teşekkür Puanı:
570
(03-04-2010, Saat: 17:46)chae-kyung yazdı: Tokyo Holiday dramasindan hatirlarsiniz. Jaejoong "Onlar, Yunho olmadan sarkilarini söyleyemezler" demisti. Bu sözden sonra DBSK'nin dagilacagina inanmiyorum. Simdi birlik zamani... DBSK'miz suan zor durumda ve onlara destegimizi gösterecegiz. Muhtesem Cassiopeialar bunu yapmali...
Evet, Isra'ya sonuna dek katiliyorum.Su SM denilen sirket aslinda sadece bizim meleklerimizle ugrasmiyor.Suju ile de belirgin problemleri var, hatta ki aldigim duyumlara göre baskalari ile de sorun yasiyormus.Bunun temel nedeni ise Kore'de acentalarin yogunlasmasi ve yetenekleri ellerinde tutabilmek için onlara tanidiklari imtiyazlari genislemesi.Evet SM çok eski olabilir ama ellerindeki yeteneklere kampvari havasinda köle gibi çalistirmasi hiç de dogru degil...Neyse sevgili arkadaslar çok umut verici konusamayacagim maalesef çünkü sonuçta bu bir dava üç ayda da çözümlenebilir on yilda da...Bizim Cassiopeilar olarak yapmamiz gerelken tek sey onlar hiç yasakli degillermis, faaliyetlerine gayet devam ediyorlarmis gibi Fanimizi costurup yenilmedigimizi SM'e pabuç birakmayacagimizi göstermek....Sabirli olmaliyiz kesinlikle  Istedigimiz takdirde yapamayacagimiz bir sey yok sizler de bunu biliyorsunuz...
Always keep the faith!! Fighting!!
Yorumları: 327
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
40
Aynen kizlar size katiliyorm cassiler tek yürek isteselerde koparamazlar ayiramazlar herkes hak ettigini bulur DBSK mizde hak ettigi iyligi bulacak kimsenin ahi kimseye kalmaz demisler ama SM insallah yerle bir olursun batarsin  5 melegimizi istesende birbilerinden koparamicaksin
[Ours' not fake!]
İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yorumları: 1,186
Konuları: 18
Teşekkür Puanı:
216
Yorumları: 113
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
130
Japon Avex sirketinin CEO su Masato Matsuura sürekli "eger Kore tarafi izin verirse..." sözlerini kullaniyor. Japon tarafi çok çaresiz görünüyor. Sanirim hersey Kore'de SM davasinin nasil sonuçlanacagina bagli ne çocuklarin ne de Japonya'da Avex'in yapabilecegi birsey var.
Bu durumda bir sey yapabilecek olanlar bizleriz. Bu zor günlerde onlari mutlu olduklari günlerden daha çok desteklemeliyiz. Hepimiz çok üzüldük ama bir an evvel kendimize gelmeli, güçlü olmali ve gülümsemeliyiz. Onlara bütün sorunlarin geçip gidecegi temennisini vermeliyiz. Bütün Bigeast, Cassiopeia ve Uluslararasi hayranlar güçlerini birlestirip DBSK'dan asla vazgeçmeyeceklerini her yerde bildiriyorlar.
Biz de simdi de her zaman oldugu gibi onlari desteklemeye devam edecegiz. Bes üyeden her birini destekleyecek ve onlardan vazgeçmedigimizi kanitlayacagiz. Bu sekilde onlar da bize geri dönebilmek için zorluklarla savasma cesaretini bulacaklar :atkilinc:
사랑해요
영웅재중, 믹키유천, 최강창민, 유노윤호, 시아준수, 東方神起
Yorumları: 5,717
Konuları: 114
Teşekkür Puanı:
352
Arkadaslar biraz pozitif olun...DBSK çok kötü durumda olabilir ama insallah düzelir..Hem böyle kötü durumlarda cassiler DBSK'nin kiymetini daha iyi anlar,hem de grup üyeleri ne kadar çok sevildiklerini birkez daha görüp sevkle çalisirlar..Sikmayan caninizi...:atkilinc: Hem belki Türkiye'yede gelirler....
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
|