yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(23-01-2010, Saat: 15:06)ceren_yung yazdı: Mickyme çapkin diyorsun hepDurtuk önceden after schooldan o kizla çikti kiz mickyden 6 yas büyüktü o kiz jessicayla çikti ama aldatmasina sastim micky gel bana ben seni hiç aldatirmiyimBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin zaten micky röportajlarda söylemisti benim önceden çok sevgilim oldu ama suada yk düsünmüyorumda eger sevgilim olursa onla ciddi süsünürüm(evlenmeyi)BiggrinBiggrin dbskmiz hakkinda çok yalan haber yapiyorlar bir arada jessicayla öpüsma fotograflari vardi ama o fotomontajmis ne istiyorlar bu çocuklardanOfkeliOfkeli

ceren sakin ol kuzum..Biggrin adam yakisikli kizlar pesinden kosuyor ..çapkin olmasi normal tabi .(yani o kizlarin bacaklarini kirmak istiyorum sahsen)
Gerçekten de o Jessica neymis öyle bütün gruplarin üyeleriyle çikmis Biggrin Ama sunu anlamadim, Jessica bizimkilerle çikarken bizimkilerin jessica yüzünden hiç aralari bozulmamis midir acaba?:atkilinc:
Ama neyse arkadaslar napalim biz ne kadar istemesek de olanlar olmus...Aglaelsalla
Micky'mizin aldatilmasina da sasirdim, sahsen ben Micky'nin yerinde olsam o kizin saçini basini yolardim Ofkeli Ama neyse karistirmayayim ortaligi Biggrin
Bir de insallah arkadaslar dediginiz gibi bizim meleklerimizin sevgilileri yoktur, olmasin da zaten, biz Cassi'leri üzmesinler degil mi? Biggrin

Bu arada resimler için de çok tesekkürler Smile

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Kizlar tekrar hatirlatiyim smnin gerçek yüzünü görün

SM Entertainment'in Gerçek Yüzü (DBSK - H.O.T )
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(23-01-2010, Saat: 15:27)ceren_yung yazdı: Kizlar tekrar hatirlatiyim smnin gerçek yüzünü görün

SM Entertainment'in Gerçek Yüzü (DBSK - H.O.T )

sm den nefret ediyorum Ofkeli h.o.t ve dbsk nin çok benzer yönleri var Sad dbsk nin sonu h.o.t gibi olmaz insallahh Dertli
[Resim: b282.gif]
[Resim: yoa.png]
From November 2009, Yeuamnhac.com (YAN)
held a big Online Awards for YAN's Members
to choose the best Artist/Shows for various categories.
The members of YAN will vote for their
idols to win the YOA (YAN Online Awards).

On 17th January 2010, the organizer/administrator of YAN held an Offline Event to announce
and celebrate the Winners of YOA.

In the KPOP and JPOP Category, the most
famous group in Asia, DBSK, seemed like they have no competitors.

KPOP Category:

MOST FAVORITE TOUR/CONCERT: The 3rd Asia Tour Mirotic (DBSK)

MOST FAVORITE SONG: Mirotic (DBSK)

MOST FAVORITE VIDEO CLIP: Picture Of You (DBSK)

MOST FAVORITE ALBUM: 2NE1 - The First Mini Album

MOST FAVORITE GROUP: DBSK

MOST FAVORITE MALE ARTIST: Lee Seung Gi

MOST FAVORITE FEMALE ARTIST: BoA

BREAK THROUGH ARTIST: 2NE1

JPOP Category :

MOST FAVORITE TOUR CONCERT/SHOW:
The 4th Live Tour - The Secret Code (THSK)

MOST FAVORITE ALBUM: The Secret Code (THSK)

MOST FAVORITE SONG: Stand By U (THSK)

MOST FAVORITE VIDEO CLIP: Stand By U (THSK)

MOST FAVORITE GROUP: Arashi

MOST FAVORITE MALE ARTIST: Atsushi (EXILE)

MOST FAVORITE FEMALE: Ayumi Hamasaki

BREAK THROUGH ARTIST: Utada Hikaru

POP General Category

THE BEST ARTIST: DBSK

ROCK Category

THE BEST ARTISTBilmişinkin Park

RnB Category

THE BEST ARTIST: Beyonce

COUNTRY Category

THE BEST ARTIST: Taylor Swiff
SNSD'den laf açilmiz aman kizlar konusmaya degmez bence simdi sinirlerimizi hiç bozmayalim. Bosverin önceden olup bitmis seyler bi daha da olmaz insallah Biggrin Nurdan'im resimler için tesekkürler Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
[Resim: yunhoooo.jpg]

TVXQ's Yunho Haiti için bagis yapti

Haiti trajik deprem felaketi için bagis yapan artik sadece T-ara degil.....TVXQ / DBSK / Tohoshinki adil lideri Yunho Haiti için bagista bulundu

MBC News de yer alan habere göre Yunho 5.000.000 won (yaklasik 4.500 $ ) yardim yapti...

Yunho'yu tebrik ediyorum Alkis Alkis
♫♪ »« RaiN »« ♫♪
[Resim: rls4.png]
(23-01-2010, Saat: 16:54)hicran07 yazdı: [Resim: yunhoooo.jpg]

Haiti trajik deprem felaketi için bagis yapan artik sadece T-ara degil.....TVXQ / DBSK / Tohoshinki adil lideri Yunho Haiti için bagista bulundu

MBC News de yer alan habere göre Yunho 5.000.000 won (yaklasik 4.500 $ ) yardim yapti...

Melek liderimiz bizim çok hayirsever ya Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
[Resim: b429.png]
break out kamera arkasi resimler Biggrin
[Resim: 1525.jpg]

[Resim: 1524.jpg]

[Resim: b429.png]
(23-01-2010, Saat: 16:58)TIFA yazdı:
(23-01-2010, Saat: 16:54)hicran07 yazdı: [Resim: yunhoooo.jpg]

Melek liderimiz bizim çok hayirsever ya Opucuk

yardim sever yunho Opucuk

kizlar tam 20 sayfa ilerlemissiniz 2gün girmedim neler olmus resimler süper hepsi ekleyenlere tesekkürler Opucuk junsu^m harika yine Kalp
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi