yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(22-01-2010, Saat: 22:00)TIFA yazdı: Hmm Hero 30 yasindan önce evlenmek istemiyor diye duymustum ben Durtuk Canlar müthis paylasimlar yapmissiniz ellerinize saglik Opucuk

30 iyi 30 dan önce vermeyiz heromuzuBiggrin 2 yasta olsa 2 sene daha bize ait olur Biggrin herom nasil isterse öle olsun ins. gönlüne göre birini bulur Smile
arkadaslar dbsk üyelerinin hiçbirinin sevgilisi yok degil mi?
Su anda yok diye biliyorum insallah dogru bliyorumdur Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(22-01-2010, Saat: 23:49)GamzeninAski yazdı: Smile saol peki önceki sevgililerinin isimleri neler

valla sunu söyliyim .ben dbsk nin sevgililerinin ismini ezberlemedim ama snsd den bir kiz var o dbsk den 3 kisiyle sevgili olmustu .adi jesica galiba tam bilmiyorum ..ama bir ara bizim fan(dbsk fan) snsd ye anti fandi hala da snsd nin anti fanlari var Smile jesica hatta su anda shinee den biriyle çikiyor ..bu jesica hatta super juniordaN bir kaç kisi ile sevgili olmustu ..(yanlisim varsa söyleyin )
-----------------------------------------------------------------------------
nurdanim resimler süper ellerine saglik Opucuk
......................................
suanda dbsk nin sevgilisi yok biliyorum ..micky bir ara birisiyle sevgiliydi ne oldu o is ..hala sevgililer mi o kizla..
(22-01-2010, Saat: 22:03)dbsk_rabia yazdı:
(22-01-2010, Saat: 21:54)beyza_max yazdı:
(22-01-2010, Saat: 20:06)dbsk_rabia yazdı: Beyza^^m resimle harika ellerine saglik canim Smile

Kizlar ümitlerinizi kirmak istememde Hero biraz zor evde kalir Biggrin

hero evde kalmasi imkansiz zaten :img-hysterical: adam da boy desen var yakisiklilik desen var varda var Biggrin

yani kim kaparsa artik Biggrin
Yunhonun kaç tasinda evlenecegini bilmiyorum ama yunhonun kizlardan hoslanmadigini biliyorum ben koreye gidene kadar nefret etsin kizlardan ben onu yumusatirim Biggrin

yunho nun evlencegi kiza valla aciyorum yunho bir röpörtajin da 25 çocuk istedigini söylemisti Biggrin 5 erkek 20 kiz oh masallah Abaza
(23-01-2010, Saat: 0:39)beyza_max yazdı:
(22-01-2010, Saat: 23:49)GamzeninAski yazdı: Smile saol peki önceki sevgililerinin isimleri neler

valla sunu söyliyim .ben dbsk nin sevgililerinin ismini ezberlemedim ama snsd den bir kiz var o dbsk den 3 kisiyle sevgili olmustu .adi jesica galiba tam bilmiyorum ..ama bir ara bizim fan(dbsk fan) snsd ye anti fandi hala da snsd nin anti fanlari var Smile jesica hatta su anda shinee den biriyle çikiyor ..bu jesica hatta super juniordaN bir kaç kisi ile sevgili olmustu ..(yanlisim varsa söyleyin )
suanda dbsk nin sevgilisi yok biliyorum ..micky bir ara birisiyle sevgiliydi ne oldu o is ..hala sevgililer mi o kizla..

Rica ederim kuzumOpucuk Jessica konusunda bir yanlisin yok sanirim kizin üyeleriyle sevgili olmadigi grup kalmadi masallahDodgy ayrica o snsd anti fanlarindan biride benim ne yazikki sevemiyorum kizlari bir türlü yaBiggrin bildigim kadariyla Micky'de dahil suan hiçbirinin sevgilisi yok mümkünsede olmasin lütfen:img-bee:
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(23-01-2010, Saat: 0:46)^^my_hero^^ yazdı:

Rica ederim kuzumOpucuk Jessica konusunda bir yanlisin yok sanirim kizin üyeleriyle sevgili olmadigi grup kalmadi masallahDodgy ayrica o snsd anti fanlarindan biride benim ne yazikki sevemiyorum kizlari bir türlü yaBiggrin

Jessica Shinee'den kimle çikiyor? Ofkeli
Evet, bende SNSD'nin anti-fanlarindanim. Sevemiyorum maalesef onlari, neden bilmiyorum. Biggrin
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
(23-01-2010, Saat: 0:49)chae-kyung yazdı:
(23-01-2010, Saat: 0:46)^^my_hero^^ yazdı:

Rica ederim kuzumOpucuk Jessica konusunda bir yanlisin yok sanirim kizin üyeleriyle sevgili olmadigi grup kalmadi masallahDodgy ayrica o snsd anti fanlarindan biride benim ne yazikki sevemiyorum kizlari bir türlü yaBiggrin

Jessica Shinee'den kimle çikiyor? Ofkeli
Evet, bende SNSD'nin anti-fanlarindanim. Sevemiyorum maalesef onlari, neden bilmiyorum. Biggrin

Jonghyun hyun ile sevgili (jesica) ..suan da sevgililer ..
abla jesica benim bildigim jubsu ilede sevgili oldu sonra ayrildilar jesica nin miky i aldatmasi beni sok etmisti ..micky i de aldatan varsa ne diyiym ..
Gozlukgulmek Benim bildigim kadariyla mickynn eski sevgilisi after school'un üyelerinden bir kiz o kizla çok samimi fotograflarini görmüstüm:img-cray: ve suanda hepsi bos bi arada jaejoongun adi çikmisti japon bir kizla ama dergiye verdigi röpörtajda öyle bisey olmadigini söylediOnay
[b][Resim: handsomez.jpg]
DBSK FAN
[Resim: fd4mdi.jpg]
ya micky çapkin adam sevgililerini sayamam simdi Biggrin ama jesica ile iliskisi vardi o kesin Biggrin ya hero ile ilgili çok dedikodu çikiyor ama hero böyle bir sey yok diyor ..ben heroya inaniyorum ..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi