yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(22-01-2010, Saat: 20:06)dbsk_rabia yazdı: Beyza^^m resimle harika ellerine saglik canim Smile

Kizlar ümitlerinizi kirmak istememde Hero biraz zor evde kalir Biggrin

Haklisin Rabia'cim Hero'm ne yazikki biraz çapkin oldugundan evde falan kalmaz :img-cray:
Çok üzüldüm simdi...kimseyle evlenmesin Hero'm, dayanamam ben, en iyisi beni 28'ine kadar beklesin BiggrinAglaelsalla
....
Cassi'ler mükemmelsiniz, tüm resimler için çok çok tesekkürler sizlere Smile

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

bu yasina kadar kalmasina sasmali Smile Gerçi mutlu olmak onunda hakki eger evlenecekse gerçekten mükemmel bir kiz olmali heromuza yakismali dicem ama bütün kizlar heronun yaninda sönükler kalir biz türk cassiler hariç ins. bi türkle evlenir Biggrin benim is zaten zor o 27 yasinda olunca ben 18 olcam Aglaelsalla ama umudumu yitirmem herom bizi üzecek bir sey yapmaz ins. O degilde en çok beni üzen her gece heroma sarilip uyuyacak ya daha kimse olmasada ben simdiden sinir olmaya basladimKizginBiggrin
28 yasindan önce evlenmek harika bir karar askim..iste seni bu mantikli düsüncelerin içinde çok seviyorumOpucuk aramizda sadece 2 yas var ve bir kaç yil içinde orada Kore'de yaninda olucam ikimiz içinde tam evlilik yasi...KralgulKralgul
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(22-01-2010, Saat: 20:06)dbsk_rabia yazdı: Beyza^^m resimle harika ellerine saglik canim Smile

hero evde kalmasi imkansiz zaten :img-hysterical: adam da boy desen var yakisiklilik desen var varda var Biggrin
Hmm Hero 30 yasindan önce evlenmek istemiyor diye duymustum ben Durtuk Canlar müthis paylasimlar yapmissiniz ellerinize saglik Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
[Resim: f5dbsk1.jpg]
........................
2.beyzam he 30 he 28 arada 2 yasin lafi olmaz Biggrin
(22-01-2010, Saat: 21:54)beyza_max yazdı:

hero evde kalmasi imkansiz zaten :img-hysterical: adam da boy desen var yakisiklilik desen var varda var Biggrin

yani kim kaparsa artik Biggrin
Yunhonun kaç tasinda evlenecegini bilmiyorum ama yunhonun kizlardan hoslanmadigini biliyorum ben koreye gidene kadar nefret etsin kizlardan ben onu yumusatirim Biggrin
(22-01-2010, Saat: 22:02)beyza_max yazdı: [Resim: f5dbsk1.jpg]
........................
2.beyzam he 30 he 28 arada 2 yasin lafi olmaz Biggrin

Boys Over Flowers'i DBSK'mizi yapmislar ayy Biggrin Olsun Beyza'cim o 2 yil benim için önemli Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(22-01-2010, Saat: 22:03)dbsk_rabia yazdı:
(22-01-2010, Saat: 21:54)beyza_max yazdı:

Yunhonun kaç tasinda evlenecegini bilmiyorum ama yunhonun kizlardan hoslanmadigini biliyorum ben koreye gidene kadar nefret etsin kizlardan ben onu yumusatirim Biggrin

ya benim bildigim yunhoyu bir kiz red etmis ..bende olsam bende kizlardan sogurdum o gün den sonra Smile
(22-01-2010, Saat: 22:05)beyza_max yazdı:
(22-01-2010, Saat: 22:03)dbsk_rabia yazdı:
(22-01-2010, Saat: 21:54)beyza_max yazdı: hero evde kalmasi imkansiz zaten :img-hysterical: adam da boy desen var yakisiklilik desen var varda var Biggrin

ya benim bildigim yunhoyu bir kiz red etmis ..bende olsam bende kizlardan sogurdum o gün den sonra Smile

Direk bana gelseymis ya Biggrin Biggrin

Boys Over Flowers resmini daha önce görmüstüm o zamanda çok begenmistim Biggrin çok yakismislar okul kiyafetlerine Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi