06-06-2009, Saat: 22:49
Vay benim Cennetten gelen postacim
Leyla abla çok tesekkürler
My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
|
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
|
06-06-2009, Saat: 22:49
Vay benim Cennetten gelen postacim
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ (06-06-2009, Saat: 22:42)sasa yazdı: Heaven's Postman'daki konusmalarin türkçesiÇok tesekkürler canim emegine saglik harika paylasim. Bence Herom sadece dizide degil gerçekte de bu dünyadan degil acaba gerçekten cenettenmi geldi. Ben hafiften siyiriyorum galiba.
Tesekürler arkadaslar artik filmin tümünü eylül ayinda izleriz insallah okul açilmadan çikarsa ben de rahatça çeviririm.
06-06-2009, Saat: 23:00
Leyla abla bekleriz
![]() Simdiden tesekkürler o zaman ![]()
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ (06-06-2009, Saat: 22:42)sasa yazdı: Heaven's Postman'daki konusmalarin türkçesi Ellerine saglik leylacim harikasin. ![]() Askimin bu dünyadan olmadigini aslinda bir melek oldugunu bi kez daha anladim vallaha. :img-hysterical: (bir de su sahne olmazsa film harika )Betülüm senin de ellerine saglik resimler harika gece gece gözlerim bayram etti ,uykulu gözlerim açildi.
Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce) Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca) Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
Selincim harika paylasimlar için tesekkürler Herom yine bütün resimlerde kusursuz.
Biricik kahramanim.
Bakalim bu gün DBSK neler yapmis,bunlarla ilgili birkaç haber ve resim (Hiroshima)dalar.
Önce Junsu 2009/06/07 saat 15:55 pazar ![]() Junsu Gofuretto'i deniyordu(Yedigi seyin Türkçe adini bilmiyorum.) Çok lezzetli oldugunu söylüyor galiba içinde vanilya da varmis. ![]() Yunho 2009/06/07 Saat 15:50 Pazar ![]() O da mesaj çekiyor ve galiba dizi izliyor.. Ve Tabii Ki Jae Oppa 2009/06/07 Pazar 15:08 ![]() Kesfe çikmis olan Jae oppa geç servis edilen öyle yemegini yiyor galiba.Kimchi ve kiyilan sigir etinin birlesmesi olan bir yemek(Bu arada lezzetli oldugunu söylemekten de geri kalmiyor.(Biraz magazinciler gibi oldu ama neyse.) Ayrica resim ekleyen tüm herkese tesekkürler.
07-06-2009, Saat: 13:41
(07-06-2009, Saat: 11:29)^^my_hero^^ yazdı: Selincim harika paylasimlar için tesekkürler Herom yine bütün resimlerde kusursuz Bir sey degil Nurdancim. Begendigine sevindim tatlim. Leyla'm harika bir magazin muhabiri olur senden ...Süper bir paylasim vallaha cani gönülden tesekkürler. ...bayildim...
Resimler harika kizlar ellerinize saglik!
Her'mda canim amma yakisikli çikmis askim benim. Askima afiyet olsun deyim.
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless ! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|