Yorumları: 19,013
Konuları: 908
Teşekkür Puanı:
784
Mehmet çok incesin gerçekten, en azindan Yeomculara saygi duyuyorsun, sagol.
Hakkınızı helal edin. ~
Yorumları: 488
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
60
mehmet arkadasim harikasin,sen bu isi yap bende sana chae bebegini kendi ellerimle yapcam.bende istiyorum yeom bebegi evet evet evet çok istiyorum hemde......
hemde söyle yap yeomla evlenen jang hwa da olsun yaninda....
size chaenizle mutluluklar,ben nedense kendimi buraya ait hissetmiyorum,gidiyim biraz songun posterine bakiyim bari...........
Teşekkür Puanı:
60
ben bu dedikleriniz bi tanesini chaede göremiyorum,28 bölüm bitti 28 cümle kurmadi,28 kere görünmedi.nasi anladiniz hangi ara bu derece gönüllerinizi fethetti ala ala.....yeoma faydasi dokunduysa belki sevebilirim bi parça ama çok küçük küçücük,ebru sende hislerinle haraket ediyosun gibime geliyo bana yeomun jang hwayi sevmesi bilinç altinda ona karsi bi iticilik olusturmus olabilir,yeom jang hwayi seviyosa vardir bi bildigi.......
bide her seferinde jbguya açiktan seni seviyorum msj vermesi dibinden ayrilmamasi beni sinir ediyor,ayrica kalbinde baska bi kadinin sevgisi oldugunu bildigi halde jbg ile evlenmeside ayri bi sorun benim için.....
ya beni almayin bu sayfaya tadinizi kaçiriyorum gibi geliyo......bu kizin sayemde populer olmasini asla istemiyorum.beni reklam mazmesi yapamaz,yaptirmam.....kork benden chae.....
Teşekkür Puanı:
60
kizicaklar evet gönüllerini alalim bari
oda kendi çapinda iyi biseler yapmaya çalisiyo,bi insan nihayetinde allah yolunu açik etsin diyelim bari