yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cartoons from Korea
Paylasim için tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

29.04.2011 - Today's Cartoon

Çarsamba günü yapilan seçimlerdeki agir maglubiyetinden sonra ve koltugunda oturmak için 2 yildan daha az süresi kalmasi dolayisiyla, Baskan Lee Myung'bak'in kongre üyeligi mevkisi derinlere batmaya baslar.

sark_gunesi

[Resim: 282035291.jpg]

After a crushing defeat in by-elections Wednesday and with less than two years left in office, President Lee Myung-bak’s lame duck status is deepening.

by Park Yong-seok from Joongang Ilbo

Emeklerinize saglik. Tek tek resimlere baktim ve okudum. Karikatürler harika. Biggrin
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."
02.05.2011 - Today's Cartoon

Cuma günü 21 milletvekili, Finansal Hizmetler Komisyonu'nun yeni baskani Kim Seok-dong tarafindan askiya alinan; Busan'daki 7 tasarruf bankasindaki mevduatlari saglama almak için olusturulan Mudi (para yatiranlar) Koruma Yasasi'nin yeniden gözden geçirilmesi için teklif sunarlar.

sark_gunesi

[Resim: 012047021.jpg]

21 lawmakers proposed Friday a revision to the Depositor Protection Law to insure the deposits in seven savings banks in Busan suspended by new Financial Services Commission Chairman Kim Seok-dong.

haha Biggrin karikatürler sahane Zuhaha kirildim ya
04.05.2011 - Today's Cartoon

Simdi sonuçlarini bekleyip görecegiz.

sark_gunesi

[Resim: 032038371.jpg]

Now we await the backlash.

06.05.2011 - Today's Cartoon

Devlet Baskani Lee Myung-bak, tasarruf bankalarinin yolsuzluklarini gözlemlemedeki ihmali ve suç ortakligi yapmasi dolayisiyla Finansal Yönetim Servisi'ni büyük bir hiddetle azarlar.

sark_gunesi

[Resim: 052056221.jpg]

President Lee Myung-bak angrily scolded the Financial Supervisory Service for its negligence in overseeing corruption-ridden savings banks – and its complicity in their crimes.

09.05.2011 - Today's Cartoon

Lee Myung-bak yönetimi, iktidar partisi Büyük Ulusal Parti'nin gelecek senenin genel seçimleri öncesinde zengin sinifa vergi muafiyetini iptal etmesi tesebbüsünü endiseyle izlemektedir.

canan

[Resim: 080511knews.jpg]

The Lee Myung-bak administration is watching anxiously the ruling Grand National Party’s new leadership’s attempt to cancel tax breaks for the rich class ahead of general elections next year.

By Park Yong-seok from JoongAng Ilbo
11.05.2011 - Today's Cartoon

Mali Gözetim Servisi'ni denetleyen Mali Hizmetler Komitesi'nin Baskani Kim Seok-dong, 9 Mayista insanlarin "Mali Gözetim Servisi'ni yolsuzluk sebebiyle çok fazla elestirmemesi gerektigini" söyledi.

canan

[Resim: 110511knews.jpg]

Kim Seok-dong, Chairman of the Financial Services Commission, which oversees the Financial Supervisory Service, said May 9 that people “should not criticize the FSS too much” for corruption.

By Park Yong-seok from JoongAng Ilbo
Karikatürler güzelmis. Tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi