yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Busan International Seafood & Fisheries EXPO 2009 (BISFE 2009)

2009 Busan Uluslararasi Deniz Ürünleri ve Balikçilik Fuari (BISFE 2009)

Sizleri Kore'nin önde gelen deniz ürünleri ve balikçilik festivaline içtenlikle davet ediyoruz.

Sizleri 7. Busan Uluslararasi Deniz Ürünleri ve Balikçilik Fuari'na davet etmekten kivanç duyuyorum.

12-14 Kasim tarihleri arasinda BEXCO'da yapilacak olan BISFE, dünya çapinda 20 üke ve 250 sirketin katildigi Kore'nin en büyük balikçilik fuaridir.

Fuar katilimcilara, satislarini artirmak ve bazi yeni is olanaklari konusunda global dünyada balikçilik pazarindaki yeni egilimleri ögrenme firsati taniyacak. Busan Sehir Yönetimi, BISFE 2009'u bütünüyle destekleyecektir.

Bir denizcilik ve liman sehri olan Busan'a ve BISFE 2009'a sizleri bekleriz.

Tesekkürler.

Hur, Nam-sik
Busan Sehri Belediye Baskani

Yer: BEXCO, Busan, Kore Cumhuriyeti
Fuar Hacmi: 13,254㎡/25 ülke (250 sergi/400 kabin)
Organizasyon Ev Sahibi: Busan Sehir Yönetimi
Organizatörler: BEXCO, Ulusal Balikçilar Birligi Federasyonu, Kore Balikçilik Birligi, KOTRA.
Sponsorlar: Yiyecek, Ziraat, Orman ve Balikçilik Bakanligi, KFTA (Kore Balikçilik Ticaret Birligi), KOFA (Kore Denizasiri Balikçilar Birligi)

Iletisim:

Adres: BEXCO, 43 APEC-ro, Haeundae-gu, Busan, Kore (612-704)
Tel: +82-51-740-7358, 7460 / Fax : +82-51-740-7360
E-mail: [email protected]
Website: http://www.bisfe.com

BEXCO IÇIN TIKLAYIN

English

We cordially invite you to Korea's leading seafood & fishery EXPO!

I'm very honored to invite you to the 7th Busan International Seafood & Fisheries EXPO!

BISFE, which will be held at BEXCO from November 12th to 14th, is Korea's largest fishery EXPO with 250 companies from 20 countries around the world.

It will let participants grasp new trends in the global fishery market, promote their products, and enjoy many business opportunities.
Busan Metropolitan City will fully support BISFE 2009 to develop networks, promote fishery trade and grow international business.

Busan, a live marine, harbor city, welcomes you to BISFE 2009, and we look forward to meeting you soon in Busan.

Thank you.

Hur, Nam-sik
Mayor of Busan Metropolitan City

Venue : BEXCO, Busan, Republic of KOREA
Size : 13,254㎡/25 countries (250 exhibitors/400 booths)
Host Organization : Busan Metropolitan City
Organizers : BEXCO, National Federation of Fisheries Cooperactive,
Korea Fisheries Association, KOTRA
Supporters : Ministry for Food, Agriculture, Forestry and Fisheries, KFTA(Korean Fishery Trade
Association), KOFA(Korean Overseas Fisheries Association)
Contacts
Address : BEXCO, 43 APEC-ro, Haeundae-gu, Busan, Korea (612-704)
Tel : +82-51-740-7358, 7460 / Fax : +82-51-740-7360
e-mail : [email protected]
Website: http://www.bisfe.com

Click for BEXCO!
Her konuya önem veren Kore'nin bu alanda da fuarlarinin olmasina sasirmadim. Bilgiler için tesekkür ederiz Hilmi. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
25 ülkenin katılımı söz konusu. Bu gerçekten de çok güzel bir şey. Tanıtım çok güzel olmuş. Teşekkürler Hilmi abi. Smile
Deniz ürünlerine bayılırım Smile Keske orada olabilseydim. Çok güzel bir tanıtım olmuş. Teşekkürler Hilmi abi Smile
Paylaşım için teşekkürler.
Kore için en önemli şey deniz ürünleri. Doğrusu böylesi bir fuar onlardan beklenirdi. Teşekkürler. Smile
TesekkürlerBiggrin
Yosun kokulu bir fuar Smile Deniz ve ürünleri Kore için vazgeçilmez. Çok güzel bir fuar olmuş. Tanıtım için teşekkürler.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Teşekkürler. Güzel bir tanıtım olmuş. Alkis Deniz ürünlerini ben de çok severim. Onay
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi