yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIGBANG UFO Dialogues / BIGBANG UFO Konuşmaları
Ay inanmiyorum... Kocacigim,beni al... :img-hysterical:
Kop, kop nereye kadar, kopucak yerim kalmadi. xD :img-hysterical:
Ufolar için tesekkürler. Biggrin

[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

Bunlar yeni ama Ingilizcem biraz kitta.
[Resim: tumblrli7i04uomi1qeca9b.jpg]

GD: ” What’s up VIP! i am G-Dragon i am really happy that i can be with you guys starting of year 2011 please always give your love & support to us I love you !”

[Resim: topufo.jpg]

TOP: Hello, here is TOP. We have come back after a very long period of time, right? Thank you for your everlasting support and we will deliver you charming stages.

MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
(18-03-2011, Saat: 22:15)sean_paul_sense yazdı: Bunlar yeni ama Ingilizcem biraz kitta.
[Resim: tumblrli7i04uomi1qeca9b.jpg]

GD: ” What’s up VIP! i am G-Dragon i am really happy that i can be with you guys starting of year 2011 please always give your love & support to us I love you !”

[Resim: topufo.jpg]

TOP: Hello, here is TOP. We have come back after a very long period of time, right? Thank you for your everlasting support and we will deliver you charming stages.

GD: ''Naber VIP! Ben G-dragon 2011 yilina siz çocuklarla girdigim için gerçekten mutluyum. Lütfen herzaman bize sevginizi ve desteginizi verin. Sizi seviyorum.!''

TOP:Merhaba, TOP burada. Uzun bir aradan sonra geri geldik, degil mi?Sonsuz desteginiz için tesekkür ederiz ve size büyüleyici sahneleri teslim edecegiz.''

Ay ay. Kalp
Sonuna kadar sizinleyiz GD'm, sonuna kadar sizi desteklemeye devam edecegiz. Bizlerde seni çok seviyoruz. Kalp
--
T.O.P Abaza Haklisin adamim. Büyüleyici sahnelerinizi heyecanla bekliyor olacagiz. Kalp
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

-Tabii ki de her zaman sevgimizi ve destegimizi verecegiz sizlere. Bilakis vermemize gerek yok zaten hepsi sizin. Kalp

-Sizin adim attiginiz her sahne yeteri kadar büyüleyici zaten! Sarhos Besiniz bir arada olun yeter. Opucuk Kalp

BIGBANG is V.I.P!!~
DaeSung'umuz yollamis

Hello~ This is Dae~sung, the one who has his birthday today. =) Do you guys had a happy day today? Today, I have received so many congratulations for my birthday so I have had a very happy day.~ Today I am happy as everyone greeted me !I thank you very very much and I love you~ We, I and BIGBANG love you very much~ See you later! Byebye~~~~~~~=)

Biraz çevirdim gibi.

Merhaba. Ben Dae~Sung, bugün onun dogum günü olan biri. =) Siz çocuklar bugün mutlu bir gün geçiriyor musunuz? Bugün benim için çok mutlu bir gün oldu ve dogum günüm için birçok tebrik aldim. ~ Bugün herkes beni mutluluklar karsiladi. Çok çok tesekkür ederim ve sizi seviyorum ~ Biz, Ben ve BIGBANG sizi seviyoruz.- Sonra görüsürüz!~~~~~~~=)

MY MONSTERS

Blog/Twitter/Tumblr
Biz de seni seviyoruz Dae ^^ Kalp
Çeviri ve haber için tesekkürler. ^^
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

Bu konusmalari nerden buluyorsun.Smile
Angel ...
Fan siteleri ve bloglari sagolsun. Biggrin
Braz daha buldum GD ve fanlar :

Fan: Oppa ben tuvalete gitmek istiyorum ama gerçekten çok karanlik ve ben korkuyorum. Ben patlayacagim.
GD: Nerede ? Seni oraya alalim. (Ya da seni oraya götürürüm.)

Fan: Ah! Kwon Jiyong deli olacagim! Nezaman mesajima cevap vereceksin?
GD: Neler oluyor…deli olmayacaksin..

Fan: Eger mesajima cevap vermezsen Seungri'yi sevecegim.
GD: Cevapladim, bu yüzden Seungri hala benim.

Fan: Jiyong ah, hadi parka gidelim
GD: Eger gidersek bana ne yapacaksin?

Fan: Jiyong ah~Jiyong ah~ Ne yapiyorsun?
GD: Dus almam lazim ama bütün kizarkadaslarima mesaj yazmak zorunda oldugum için ,sadece bilgisayar basinda oturuyorum.

Fan: Gece yarisi ve kimse yok. Kim burada ? Gerçekten hepinizi özledim.
GD: Ben buradayim hehehehe. BIGBANG gece baykusudur.

Fan: Jiyong oppa! Seungri Oppa'ya gidelim! o benim ㅠㅠ gidiyor muyuz yoksa gitmiyormuyuz? Ah..!
GD: Savasmi istiyorsun? Seungri benim... hehehe. Sadece saka^^

Fan: JiYong ah , Uyuyor musun ? Cevabini bekliyorum...
GD: Henüz uyumadim....Oppa mesajlari cevapliyor suanda kk

Fan: JiYong ah , Noona sana mesaj atarken 10 sivrisinek tarafindan isirildi... Çok kan var... Mesajima cevap ver...
GD: Ah! Ben de simdi sivrisinekler tarafindan saldiriya ugradim. Kötü çocuklar... Bu sivrisinkler , hadi çiglik atalim. Hehe...

Fan: Oppa ,Hadi tarih ?
GD: Onun 'Hadi evlen' olmasi gerekmez mi ? Dogru degil mi ? ^^ Hehe... Henüz genciz. Bunu daha sonra konusalim.^^

Fan: Yarin ki gizli yolculugumuzun ne olacagini birine söyledin mi?
GD:Ah…Seungri zaten biliyor…Sanirim simdi iptal etmek zorundayiz kk

Fan: Gökyüzün çok yildiz var. Bu benim. Kimin olabilir ki ?
GD: Bu yildiz da senin.

Bazi hatalar olabilir.
MY MONSTERS

Blog/Twitter/Tumblr

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi