17-03-2011, Saat: 6:57
(Son Düzenleme: 29-03-2012, Saat: 19:46, Düzenleyen: dbsk_rabia.)
Ay inanmiyorum... Kocacigim,beni al... :img-hysterical:
|
BIGBANG UFO Dialogues / BIGBANG UFO Konuşmaları
|
|
17-03-2011, Saat: 6:57
(Son Düzenleme: 29-03-2012, Saat: 19:46, Düzenleyen: dbsk_rabia.)
Ay inanmiyorum... Kocacigim,beni al... :img-hysterical:
Kop, kop nereye kadar, kopucak yerim kalmadi. xD :img-hysterical:
Ufolar için tesekkürler.
18-03-2011, Saat: 22:15
Bunlar yeni ama Ingilizcem biraz kitta.
![]() GD: ” What’s up VIP! i am G-Dragon i am really happy that i can be with you guys starting of year 2011 please always give your love & support to us I love you !” ![]() TOP: Hello, here is TOP. We have come back after a very long period of time, right? Thank you for your everlasting support and we will deliver you charming stages.
19-03-2011, Saat: 21:39
(18-03-2011, Saat: 22:15)sean_paul_sense yazdı: Bunlar yeni ama Ingilizcem biraz kitta. GD: ''Naber VIP! Ben G-dragon 2011 yilina siz çocuklarla girdigim için gerçekten mutluyum. Lütfen herzaman bize sevginizi ve desteginizi verin. Sizi seviyorum.!'' TOP:Merhaba, TOP burada. Uzun bir aradan sonra geri geldik, degil mi?Sonsuz desteginiz için tesekkür ederiz ve size büyüleyici sahneleri teslim edecegiz.''
19-03-2011, Saat: 21:43
Ay ay.
![]() Sonuna kadar sizinleyiz GD'm, sonuna kadar sizi desteklemeye devam edecegiz. Bizlerde seni çok seviyoruz. ![]() -- T.O.P Haklisin adamim. Büyüleyici sahnelerinizi heyecanla bekliyor olacagiz.
![]() ♥ ~Korelee~♥Snowflake
19-03-2011, Saat: 21:49
-Tabii ki de her zaman sevgimizi ve destegimizi verecegiz sizlere. Bilakis vermemize gerek yok zaten hepsi sizin.
![]() -Sizin adim attiginiz her sahne yeteri kadar büyüleyici zaten! Besiniz bir arada olun yeter.
26-04-2011, Saat: 19:38
(Son Düzenleme: 29-03-2012, Saat: 19:47, Düzenleyen: dbsk_rabia.)
DaeSung'umuz yollamis
Hello~ This is Dae~sung, the one who has his birthday today. =) Do you guys had a happy day today? Today, I have received so many congratulations for my birthday so I have had a very happy day.~ Today I am happy as everyone greeted me !I thank you very very much and I love you~ We, I and BIGBANG love you very much~ See you later! Byebye~~~~~~~=) Biraz çevirdim gibi. Merhaba. Ben Dae~Sung, bugün onun dogum günü olan biri. =) Siz çocuklar bugün mutlu bir gün geçiriyor musunuz? Bugün benim için çok mutlu bir gün oldu ve dogum günüm için birçok tebrik aldim. ~ Bugün herkes beni mutluluklar karsiladi. Çok çok tesekkür ederim ve sizi seviyorum ~ Biz, Ben ve BIGBANG sizi seviyoruz.- Sonra görüsürüz!~~~~~~~=)
29-04-2011, Saat: 18:00
Biz de seni seviyoruz Dae ^^
![]() Çeviri ve haber için tesekkürler. ^^ ![]() ♥ ~Korelee~♥Snowflake
14-06-2011, Saat: 15:56
(Son Düzenleme: 17-06-2011, Saat: 20:49, Düzenleyen: dbsk_rabia.)
Fan siteleri ve bloglari sagolsun.
![]() Braz daha buldum GD ve fanlar : Fan: Oppa ben tuvalete gitmek istiyorum ama gerçekten çok karanlik ve ben korkuyorum. Ben patlayacagim. GD: Nerede ? Seni oraya alalim. (Ya da seni oraya götürürüm.) Fan: Ah! Kwon Jiyong deli olacagim! Nezaman mesajima cevap vereceksin? GD: Neler oluyor…deli olmayacaksin.. Fan: Eger mesajima cevap vermezsen Seungri'yi sevecegim. GD: Cevapladim, bu yüzden Seungri hala benim. Fan: Jiyong ah, hadi parka gidelim GD: Eger gidersek bana ne yapacaksin? Fan: Jiyong ah~Jiyong ah~ Ne yapiyorsun? GD: Dus almam lazim ama bütün kizarkadaslarima mesaj yazmak zorunda oldugum için ,sadece bilgisayar basinda oturuyorum. Fan: Gece yarisi ve kimse yok. Kim burada ? Gerçekten hepinizi özledim. GD: Ben buradayim hehehehe. BIGBANG gece baykusudur. Fan: Jiyong oppa! Seungri Oppa'ya gidelim! o benim ㅠㅠ gidiyor muyuz yoksa gitmiyormuyuz? Ah..! GD: Savasmi istiyorsun? Seungri benim... hehehe. Sadece saka^^ Fan: JiYong ah , Uyuyor musun ? Cevabini bekliyorum... GD: Henüz uyumadim....Oppa mesajlari cevapliyor suanda kk Fan: JiYong ah , Noona sana mesaj atarken 10 sivrisinek tarafindan isirildi... Çok kan var... Mesajima cevap ver... GD: Ah! Ben de simdi sivrisinekler tarafindan saldiriya ugradim. Kötü çocuklar... Bu sivrisinkler , hadi çiglik atalim. Hehe... Fan: Oppa ,Hadi tarih ? GD: Onun 'Hadi evlen' olmasi gerekmez mi ? Dogru degil mi ? ^^ Hehe... Henüz genciz. Bunu daha sonra konusalim.^^ Fan: Yarin ki gizli yolculugumuzun ne olacagini birine söyledin mi? GD:Ah…Seungri zaten biliyor…Sanirim simdi iptal etmek zorundayiz kk Fan: Gökyüzün çok yildiz var. Bu benim. Kimin olabilir ki ? GD: Bu yildiz da senin. Bazi hatalar olabilir. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|