yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bernard ( 빼꼼 / 2004 )
Vaovv! Bernard çok kaliteli bir animasyon ve abam sürekli izler bayilir XD Ben Kore yapimi oldugunu bilmiyordum Bernard'in izlerim rastladigimda çok hos bir animasyon dizi paylasim içinde çok tesekkürler.

Bernard televizyonda yayinlaniyor ama güney kore yapimi oldugunu bilmiyordum
tesekkürler. Smile
Love......Love...........Love................
Evet 1 saat önce yigenime çizgi film ararken Bernard'la karsilasmamla ve videonun basinda çikan Korece harflerle ben de sok oldumBiggrin:d
Meger bizim sakar hemseriymisBiggrin Hiç bilmiyordum,TRT çocuk yayinliyor ama jeneriginde hep Ingilizce seyler yazdigindan Kore yapimi olacagi hiç aklima gelmemisti.
Simdi seni daha çok seviyorumAbaza
Çok tatli Beyza ayni senSmileAbaza
Paylasim için tesekkürler.Biggrin
(12-02-2010, Saat: 11:33)prencess yazdı: Çok tatli Beyza ayni senSmileAbaza
Paylasim için tesekkürler.Biggrin

Biggrin:d Kesinlikle.Onun gibi benim de sakarligim tescillidirBiggrin Buraya güzel resimler ekleyeyim,bulursam.Smile
Eklediginiz resimler çok güzel. Tesekkür ederim, ellerinize saglik. Smile
ya inanmiyorum bu saçma sey kore yapimimiymis
ben fransaya yüklemeyi tercih ediyorum BiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: 41026802.gif]

(20-08-2010, Saat: 23:28)shin young rin yazdı: ya inanmiyorum bu saçma sey kore yapimimiymis
ben fransaya yüklemeyi tercih ediyorum BiggrinBiggrinBiggrin

Evet , sana katiliyorum ama yine de sirin ve benden bile sakar Biggrin
Bu ayicik her türlü teknolojik cihazin içerisinde default olarak yer aliyor nedense. Koreli oldugunu bilmiyordum. Biggrin
Bunu ilk izledigimde aman bu bernard da ne kadar salak demistim. Hani böyle sakar sevimli birsey olsa tatli falan der, idare ederdi. Ama Bernard`in davranislari beni sinir etti. Bir keresinde bölüm boyunca arilardan kaçti, saçma sapan seyler yapti. Normalde çizgi film izlemeyi çok severim ama bana hitap etmedi açikçasi.Hatta 4 yasindaki çizgi film hastasi kardesimde Bernard`in yapmaya çalistigi seylere anlam veremeyip , fazla izlemedi Smile Fransa`yla oturup bunu mu ortak yapmislar. Fransa`ya hiç gerek yok yani,Ne güzel animeleri falan var. Kendi kendilerine ne güzel beceriyorlar çizgi film isini Smile
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi