Vaovv! Bernard çok kaliteli bir animasyon ve abam sürekli izler bayilir XD Ben Kore yapimi oldugunu bilmiyordum Bernard'in izlerim rastladigimda çok hos bir animasyon dizi paylasim içinde çok tesekkürler.
Konuyu Oyla:
|
Bernard ( 빼꼼 / 2004 )
|
|
Bernard televizyonda yayinlaniyor ama güney kore yapimi oldugunu bilmiyordum
tesekkürler.
Love......Love...........Love................
12-02-2010, Saat: 2:43
Evet 1 saat önce yigenime çizgi film ararken Bernard'la karsilasmamla ve videonun basinda çikan Korece harflerle ben de sok oldum
:dMeger bizim sakar hemseriymis Hiç bilmiyordum,TRT çocuk yayinliyor ama jeneriginde hep Ingilizce seyler yazdigindan Kore yapimi olacagi hiç aklima gelmemisti.Simdi seni daha çok seviyorum
13-02-2010, Saat: 21:16
Eklediginiz resimler çok güzel. Tesekkür ederim, ellerinize saglik.
20-08-2010, Saat: 23:28
ya inanmiyorum bu saçma sey kore yapimimiymis
ben fransaya yüklemeyi tercih ediyorum ![]() ![]()
20-08-2010, Saat: 23:31
21-08-2010, Saat: 5:39
Bu ayicik her türlü teknolojik cihazin içerisinde default olarak yer aliyor nedense. Koreli oldugunu bilmiyordum.
11-09-2010, Saat: 22:30
Bunu ilk izledigimde aman bu bernard da ne kadar salak demistim. Hani böyle sakar sevimli birsey olsa tatli falan der, idare ederdi. Ama Bernard`in davranislari beni sinir etti. Bir keresinde bölüm boyunca arilardan kaçti, saçma sapan seyler yapti. Normalde çizgi film izlemeyi çok severim ama bana hitap etmedi açikçasi.Hatta 4 yasindaki çizgi film hastasi kardesimde Bernard`in yapmaya çalistigi seylere anlam veremeyip , fazla izlemedi
Fransa`yla oturup bunu mu ortak yapmislar. Fransa`ya hiç gerek yok yani,Ne güzel animeleri falan var. Kendi kendilerine ne güzel beceriyorlar çizgi film isini
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Spoiler![[Resim: ftshn.gif]](http://img607.imageshack.us/img607/8127/ftshn.gif)
]

![[Resim: 41026802.gif]](http://img844.imageshack.us/img844/858/41026802.gif)