yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.75/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baş Sağlığı
Uzun bir süre sonra bir umutla girdiğimde böyle bi haberle karşılaşmak gerçekten çok üzücü. Resmen çocukluğumdan birini kaybetmiş gibiyim. Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.Mekanı cennet olsun.
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]
Yıllar sonra bende yeniden siteye girdiğimde maalesef bu üzücü haberi gördüm . Mekanı cennet olsun inşallah. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
gerçekten mi öldü hastalığı neydi üzüldük
Allah Rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun inşallah 😔
유명월
yumyeong-wol
YSH
Başımız sağ olsun.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
[Resim: o96mzo.gif]

SolaR
Özlediğim kayıp dosta rastlamışım gibi hissederim bu siteye girince, yine bunun için gelmiştim foruma bu haberle karşılaşmak beni çok üzdü Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin!
[Resim: 05EJy1R.jpg]
Sevgili Hilmi Bey'in vefatını büyük üzüntü ile öğrendim. Kendisiyle hoş bir muhabbetimiz vardı. 2016 yilinda annemi kaybettiğimde teselli için de yanımdaydı. Yakın zamanlarda Covid nedeni ile yakınlarımı kaybettim ve bu acıları yaşarken yine sevdiğim bir insanı kaybetmenin ağır üzüntüsü ile sarsıldım. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah....

Daha birlikte Koreye gidecektik biz hani 😔
Allah rahmet etsin. uzun zamandır girmiyordum foruma, öylesine bakayım dedim ama bu haberle karşılaştım. çok üzüldüm kendisiyle 2010 yılında trabzonda tanışmıştık. iyi bir insandı. mekanı cennet olsun

[Resim: goongsdesignbymydn.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi