Yorumları: 5,781
Konuları: 169
Teşekkür Puanı:
486
Yıllardır ilk kez foruma giriyorum. Giriş sebebimin Hilmi'nin vefatı olması beni çok derinden üzdü. Herkes bilir ki Kore kültürünün Türkiye'ye tanıtılmasındaki en büyük katkıyı kendisi sağlamıştır. Çok emek verdi. Bir çok insanı bir araya getirdi. Onun katkısıyla nice etkinlikler, buluşmalar yaptık, bir aile olduk. Güzel dostluklar elde ettik. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Yorumları: 2,853
Konuları: 17
Teşekkür Puanı:
249
Şuan bir yanım parça parça oldu. İnanamıyorum Hilmi Abi çok çok kıymetli bir insandı. Nasıl mücadele etti bu grup için. Ankara'da ilk kore etkinlikleri için nasıl çırpındı. Kültür merkezi açıldı forum büyüdü. Benim üniversitede okuyordum tanıştığımızda şuan 8 senedir çalışan öğretmenim. Foruma da yıllardır giriş bile yapmıyordum, bir yerde okudum Hilmi Abinin vefatını. Hemen hatırladım nickimi de şifremi de burası benim için bir aile ortamıydı Hilmi Abi de bunun mimari benim gibi nice insan var burda biliyorum. Başımız sağ olsun, nurlar içinde uyu abicim 😞🙏
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Yorumları: 1,025
Konuları: 77
Teşekkür Puanı:
518
Sayende çok güzel dostluklar, çok güzel zamanlar geçirdik. Geriye dönüp baktığımda hiç pişman değilim. Hala bana Kore'den aldığın kartlığı kullanıyorum geriye güzel anılar ve insanlar bıraktın. Seni tanımak gerçekten güzeldi. Allah rahmet eylesin Hilmi abi. Mekanın cennet olsun.
Yorumları: 42
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
16
Siteye gitmeyeli yıllar oldu. Hayattan çok sular aktı geçti, Hilmi abi çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Daha dün gibi aklımda istanbula music bank a gittiğimiz günler. Kkm de ettiğimiz sohbetler falan. Çok üzücü, mekânı cennet olsun.
Yorumları: 3,073
Konuları: 295
Teşekkür Puanı:
575
Türkiye'ye Kore kültürünü tanıtan ilk forumun kurucusu, 2007'den beridir tanıdığım, kurduğu forumda çevirilerimizle emek vermemizi ve sohbet panelinde kaynaşmamızı sağlayan, izlediğimiz tarihi Kore dizilerinden esinlenerek Majesteleri diye hitap ettiğim, Ankara'ya her gittiğimde evini ve sofrasını açan, ellerini öptüğüm melek gibi Sabriye Teyzemin biricik oğlu Canım Hilmi Abim, zamansız gidişin kalbimde çok derin bir yara açtı. Yıkıldım, mahvoldum.
Huzur içinde uyu! 🙏😢
Yorumları: 1,129
Konuları: 63
Teşekkür Puanı:
97
Herkeste emeği bulunan, hoş sohbetleri ile insanda güzel anılar bırakan Hilmi abim. Çok üzgünüm ve kabullenmekte güçlük çekiyorum. Gittiği yerde huzurla uyusun. KF ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun.
`·.¸¸.·´´¯`TTTOP`·.¸¸.·´´
ONLY BIGBANG ❤ ONLY V.I.P
CHOI SEUNG HYUN | KWON HYUK
Yorumları: 73
Konuları: 4
Teşekkür Puanı:
93
Herkese merhaba,
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, öncelikle ailesine ve tüm sevenleri olarak hepimizin başı sağolsun.
Hilmi beyle iş yoğunluğundan eskisi gibi görüşemiyorduk ama sürekli iletişim halindeydik, kendisiyle site haricinde de abi kardeş olarak görüşüp konuşurduk şuan hala durumun şaşkınlığı içerisindeyim açıkçası sanki mesaj atıp üstad siteye bakar mısın diyecekmiş gibi hissediyorum. Tekrardan hepimizin başı sağolsun.