yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baek Kyung (Yeo Ho Min 여호민)
Tabi sonu kötü bitti o ayri:img-cray:
(14-06-2009, Saat: 2:28)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:24)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:22)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:20)Ho Min yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:18)YeomYang* yazdı: Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile

Yapma Ozan, Yeom bile basta basa çikamamisti Baek Kyungla hajin nasil yensinBiggrin

Aslinda öyle ama Hajin orada Baek Kyung 'u iyi yere düsürmüstü Biggrin.. Espri tabi Baek Kyung sabahtan aksama kadar yener Hajini.. Biggrin

Kabullenmen iyi oldu canim..Tabi adam vurdugunu deviriyordu..Biggrin

Kabullenmemek ayip olur zaten..Biggrin , saka bir yana gerçekten çok iyi bir savasçiydi. Ee bosunami Yeum 'un sag kolu.. Biggrin

Valla ne yalan söyleyeyim, bana göre Baek Kyung'un diziye katilmasindan sonra dizi daha bir heyecanli oldu sanki önceki bölümlerde bir kaç olayi saymazsak sikiciydi sanki. En sevdigim bölümler 29-51 arasi yani Baek Kyunglu bölümlerBiggrin
(14-06-2009, Saat: 2:31)Ho Min yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:28)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:24)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:22)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:20)Ho Min yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:18)YeomYang* yazdı: Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile

Yapma Ozan, Yeom bile basta basa çikamamisti Baek Kyungla hajin nasil yensinBiggrin

Aslinda öyle ama Hajin orada Baek Kyung 'u iyi yere düsürmüstü Biggrin.. Espri tabi Baek Kyung sabahtan aksama kadar yener Hajini.. Biggrin

Kabullenmen iyi oldu canim..Tabi adam vurdugunu deviriyordu..Biggrin

Kabullenmemek ayip olur zaten..Biggrin , saka bir yana gerçekten çok iyi bir savasçiydi. Ee bosunami Yeum 'un sag kolu.. Biggrin

Valla ne yalan söyleyeyim, bana göre Baek Kyung'un diziye katilmasindan sonra dizi daha bir heyecanli oldu sanki önceki bölümlerde bir kaç olayi saymazsak sikiciydi sanki. En sevdigim bölümler 29-51 arasi yani Baek Kyunglu bölümlerBiggrin

Bence de Baek Kyung 'un diziye katilmasi çok iyi oldu. Korsanlik zamanlari bayagi iyiydi.. Biggrin
müthis bir dövüs yetenegi vardi, karsisinda kimsenin sansi yoktu..

(20-06-2009, Saat: 23:50)taybong yazdı: müthis bir dövüs yetenegi vardi, karsisinda kimsenin sansi yoktu..

Bir tek efendisi olan Yeyum Yang'in sansi vardi..BiggrinBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

(22-06-2009, Saat: 11:54)papatya yazdı:
(20-06-2009, Saat: 23:50)taybong yazdı: müthis bir dövüs yetenegi vardi, karsisinda kimsenin sansi yoktu..

keske dizi senaryosu geregi degil de yetenek yarismasi gibi bir bahaneyle ikisinin dövüstügünü görebilseydik..görsel ziyafet olurdu resmenOnay

(23-06-2009, Saat: 0:08)taybong yazdı:

keske dizi senaryosu geregi degil de yetenek yarismasi gibi bir bahaneyle ikisinin dövüstügünü görebilseydik..görsel ziyafet olurdu resmenOnay

Tabi bu dövüs olurken dublör olmayacak..Biggrin
Sonuç ne olurdu..Smile Kibar actörler bunlar ne anlasinlar dövüsten..Biggrin
Seninde hevesini kursaginda biraktim..GozlukgulmekBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

(24-06-2009, Saat: 0:15)papatya yazdı:
(23-06-2009, Saat: 0:08)taybong yazdı:

Tabi bu dövüs olurken dublör olmayacak..Biggrin
Sonuç ne olurdu..Smile Kibar actörler bunlar ne anlasinlar dövüsten..Biggrin
Seninde hevesini kursaginda biraktim..GozlukgulmekBiggrin

yok zaten ben oyuncular degil de karakterler dövüssün isterdim oyuncular ne anlasin dövüsmektenSmileSmile

Song Il Gook ve Yeo Ho Min özellikle tarihi filmler söz konusu olunca,benim için vazgeçilmez oyuncular....
çok sadik bir insan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi