yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baek Kyung (Yeo Ho Min 여호민)
Hajin ölmeseydi hiç sevemiyecektim denizler imparatorunuGozlukgulmek
(14-06-2009, Saat: 2:10)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:07)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:05)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:01)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 1:55)papatya yazdı: yeyum Yang'in en sadik adami idi..Onunla ölüme gitti..Cani pahasina hep Yeyum Yang'in yaninda idi..Yeyum Yang'in en son lafi Baek Kyung oldu Aglama

Baek Kyung 'u sadakatinden dolayi severdim ama.. Hajin 'i öldürdüler ya o zaman sinir olmustum.. Ofkeli Ofkeli

Ne yapsin Ozancigim emir kuluydu..Hani dedikya Yeyum Yang'in sadik adami idi diye..Biggrin

Evet , ama çok üzücüydü ya bir de Hajin bebek bekliyordu. :img-cray: Yona 'nin halini iyi hatirlarsin abla.. :img-cray: :img-cray:

Evet üzücüydü canim..Ama nerden bilsinler hamile oldugunu degilmiSmile
Aslinda hata yapti bayan haliyle Yeyum Yang'in pesine düsmekle..Sad

Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile
(14-06-2009, Saat: 2:14)krizalid yazdı: Hajin ölmeseydi hiç sevemiyecektim denizler imparatorunuGozlukgulmek

Neden sevemeyecektin ki ?
(14-06-2009, Saat: 2:18)YeomYang* yazdı: Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile

Yapma Ozan, Yeom bile basta basa çikamamisti Baek Kyungla hajin nasil yensinBiggrin
(14-06-2009, Saat: 2:18)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:10)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:07)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:05)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:01)YeomYang* yazdı:
(14-06-2009, Saat: 1:55)papatya yazdı: yeyum Yang'in en sadik adami idi..Onunla ölüme gitti..Cani pahasina hep Yeyum Yang'in yaninda idi..Yeyum Yang'in en son lafi Baek Kyung oldu Aglama

Baek Kyung 'u sadakatinden dolayi severdim ama.. Hajin 'i öldürdüler ya o zaman sinir olmustum.. Ofkeli Ofkeli

Ne yapsin Ozancigim emir kuluydu..Hani dedikya Yeyum Yang'in sadik adami idi diye..Biggrin

Evet , ama çok üzücüydü ya bir de Hajin bebek bekliyordu. :img-cray: Yona 'nin halini iyi hatirlarsin abla.. :img-cray: :img-cray:

Evet üzücüydü canim..Ama nerden bilsinler hamile oldugunu degilmiSmile
Aslinda hata yapti bayan haliyle Yeyum Yang'in pesine düsmekle..Sad

Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile

Yenilirmiydi,sanmam canim..Yeum Yang Baek Kyung'u bosuna yanindan ayirmadi..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

(14-06-2009, Saat: 2:20)Ho Min yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:18)YeomYang* yazdı: Hajin çok büyük hata yapti zaten ona diyecegim bir sey yok, Smile iki kisi zor basa çikmislardi Hajinle belki Baek Kyung , Hajine yenilirdi.. Smile

Yapma Ozan, Yeom bile basta basa çikamamisti Baek Kyungla hajin nasil yensinBiggrin

Aslinda öyle ama Hajin orada Baek Kyung 'u iyi yere düsürmüstü Biggrin.. Espri tabi Baek Kyung sabahtan aksama kadar yener Hajini.. Biggrin
Ilk baslarda pek ilgimi çekmedi.Basladigi zaman sürekli kanal degistirirdim.Ancak hajinin öldügü sahnede ölümüne üzüldüm ve neredeyse aglayacaktim diyebilirim ondan sonra ilgimi çekmeye basladi.Ancak sansliydimki tekrardan verildigi süreçte tüm bölümlerini izleyebildim.[/font]
(14-06-2009, Saat: 2:22)YeomYang* yazdı:

Aslinda öyle ama Hajin orada Baek Kyung 'u iyi yere düsürmüstü Biggrin.. Espri tabi Baek Kyung sabahtan aksama kadar yener Hajini.. Biggrin

Kabullenmen iyi oldu canim..Tabi adam vurdugunu deviriyordu..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

(14-06-2009, Saat: 2:23)krizalid yazdı: Ilk baslarda pek ilgimi çekmedi.Basladigi zaman sürekli kanal degistirirdim.Ancak hajinin öldügü sahnede ölümüne üzüldüm ve neredeyse aglayacaktim diyebilirim ondan sonra ilgimi çekmeye basladi.Ancak sansliydimki tekrardan verildigi süreçte tüm bölümlerini izleyebildim.[/font]

Evet bencede Denizler Imparatorunu izleyen sansli insanlardan birisin..Smile
Song II Gook Ve Papatya

(14-06-2009, Saat: 2:24)papatya yazdı:
(14-06-2009, Saat: 2:22)YeomYang* yazdı:

Kabullenmen iyi oldu canim..Tabi adam vurdugunu deviriyordu..Biggrin

Kabullenmemek ayip olur zaten..Biggrin , saka bir yana gerçekten çok iyi bir savasçiydi. Ee bosunami Yeum 'un sag kolu.. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi