yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avatar ve Imza Istek -2- (Sadece Istekler)
- Istek Tür:Avatar ve Imza
- Istek Tema:Lee Min Ho
- Üzerinde yazacak yazi:Sadece imzanin üstüne: mavi renkle ℓєє мιη нσ & мιη нσ ηisa yazin..
- Resim:Spoiler de:
Simdiden tesekkürler..Opucuk
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
(20-09-2010, Saat: 22:32)tgc yazdı: - Istek Tür: imza + avatar + gif
- Istek Tema: Kim Junsu ( Abaza )
- Üzerinde yazacak yazi:TuJunsu ve My Life My Life diye ard arda yazabilirsiniz
- Resim: (Biraz fazla resim oldu ama ben seçemedim siz hangisi uyarsa 3-4 tanesini kullanirsiniz Biggrin )

Bak bakalim begenecek misin Biggrin

http://www.korea-fans.com/forum/avatar-i...pid1313651
- Istek Tür:avatar,gif
- Istek Tema: f4 grubu shinee dbsk ss501
- Üzerinde yazacak yazi: dünyanin en güzel seyini sana vermek istedim seni sana veremem ki ..
- Resim:

birde jan geun sukun tuhaf hareketler yaptigi hallerinden birtane gif yapabilirmisiniz yildizlarla süslü medine ve jang geun suk pembe renkle büyük harflerle de yazilmis birde altina yazi olursa yazida ben medine ve tabiki jan geun suk olursa mümkünse  çok sevindirmis olulursunuz bu cahil kore fanatigini  ayrica diger isteklerimi yapan blue*girl_ayumi ve axi_kraliçe arkadaslarima çooook tesekkür ederim elllerine saglik yaptiklari imza ve avatarlar çoook güzel olmus birde bu istegimi duyarlarsa ablalarini bahtiyar etmis olurlar çok mutlu oldum  hareketli resimlere ne deniyor bilmiyorum ama ondanda istirum neyse yazdikça biseyler istemk geliyor içimden ama çok oldum farkindayim  simdiden tesekkürler
MEDİNE&
OPPALARI
][Resim: thumb_091222_janggeunsuktheoriginalgoojoonpyo_572.jpg]

[Resim: thumb_011024_2_.jpg]
ya birde kendi profilime jang geun suk resmini nasil koyabilirim ve spoilerde koymak istiyorum yapabilen varsa benim için yapabilirmi yokasa bilgi verebilirmisiniz ben yapmaya çalissam
MEDİNE&
OPPALARI
][Resim: thumb_091222_janggeunsuktheoriginalgoojoonpyo_572.jpg]

[Resim: thumb_011024_2_.jpg]
- Istek Tür:Avatar ve imza
- Istek Tema:yoo seung ho
- Üzerinde yazacak yazi:inci tanem
- Resim:[Resim: n1dr1k.jpg]
en kisa zamn içinde bekliyorum Smile
(16-09-2010, Saat: 21:34)hasret aydin yazdı: istek tür : imza
istek tema: joo ji hoon
üzerinde yazacak yazi: joo ji hoon
resim senin zefkine birakiyorum

sey fikrimi degistiriyorum imzayi bana aliye ablam yapyi imzanin üzerinde joo ji hoon yazarsan olur mu acabaSmile:=(
yahu benim istek imzam nerde ne burda ne baska nede baska yerde bulabiliyorumAglama
(26-09-2010, Saat: 0:17)bidam_askisi yazdı: yahu benim istek imzam nerde ne burda ne baska nede baska yerde bulabiliyorumAglama

Canim resim çok küçük bu nedenle yapamiyorum baska bir resim eklersen neden olmasinOnay
~~
[Resim: 77603138.png]
(21-09-2010, Saat: 18:40)Midam_Dokman yazdı: - Istek Tür:Avatar ve Imza
- Istek Tema:Lee Min Ho
- Üzerinde yazacak yazi:Sadece imzanin üstüne: mavi renkle ℓєє мιη нσ & мιη нσ ηisa yazin..
- Resim:Spoiler de:
Simdiden tesekkürler..Opucuk

Benim istegim yapan yok mu?..AglamaAglamaAglama
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi