yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avatar ve Imza Istek -2- (Sadece Istekler)
Eger herkesin istekte bulunma hakki varsa ben de bir istekte bulunabilir miyim? Eger öyleyse yazayim,degilse caniniz sagolsun Smile
Ben sadece imza istiyorum.Playful Kiss dizisiyle ilgili.
Eger yapabiliyorsaniz gif tadinda 1-2 resim içeren imza yapar misiniz? Smile

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
(19-09-2010, Saat: 17:06)axi_kraliçe yazdı: yapilan istekleri biz de yapabiliyoz mu? Saklan

Eger iyi imza yapabiliyorsan sende yapabilirsinOnay
~~
[Resim: 77603138.png]
Arkadaslar Lütfen Resimde Ekleyin..!
Resim eklemeyenlerin istegi yapilmayacakSmile
~~
[Resim: 77603138.png]
(19-09-2010, Saat: 17:44)miss_oz123 yazdı: Eger herkesin istekte bulunma hakki varsa ben de bir istekte bulunabilir miyim? Eger öyleyse yazayim,degilse caniniz sagolsun Smile
Ben sadece imza istiyorum.Playful Kiss dizisiyle ilgili.
Eger yapabiliyorsaniz gif tadinda 1-2 resim içeren imza yapar misiniz? Smile

ben yaptim canim yapilmis isteklere bak ;))
ya bende istiyorum ama resim ekleyemedim jang geun suk ve you're beautiful dizisi ile ilgili olsun yeter nezaman dan beri istedigim bir konuydu lütfen banada yapin imza avatar ne olurasa kabulüm lütfen lütfen[/color][/font]
MEDİNE&
OPPALARI
][Resim: thumb_091222_janggeunsuktheoriginalgoojoonpyo_572.jpg]

[Resim: thumb_011024_2_.jpg]
istek tür = imza ve avatar tema=jang geun suk veya you're beautiful olabilir ismimi yazarsaniz sevinirim ismim medine renk pembe olsun çünkü dizimin rengi ok sey istedim biliyorum yardimlarinizi bekliyorum
MEDİNE&
OPPALARI
][Resim: thumb_091222_janggeunsuktheoriginalgoojoonpyo_572.jpg]

[Resim: thumb_011024_2_.jpg]
benim tek istegim biraz fazla olucam ama LEE DONG WOOK,KIM BUM,KIM SO EUN,KIM JOON,Kim Hyung Jun,KIM HYUN JOONG VE LEE DAE HAE bu sanatçilarin en güzel resimlerinden üçü veya dördü bi imzada olsa ve benim kullanici adim olsa olurmu?eger yaparsaniz çok mutlu olurum simdiden tesekkürler.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(20-09-2010, Saat: 19:35)Kore_Güzeli yazdı: benim tek istegim biraz fazla olucam ama LEE DONG WOOK,KIM BUM,KIM SO EUN,KIM JOON,Kim Hyung Jun,KIM HYUN JOONG VE LEE DAE HAE bu sanatçilarin en güzel resimlerinden üçü veya dördü bi imzada olsa ve benim kullanici adim olsa olurmu?eger yaparsaniz çok mutlu olurum simdiden tesekkürler.

imzan hazir canim yapilan istekler bölümüne bakarsan ;)
banada yaparmisiniz kim hyun kim so eeun olsun tamammi
- Istek Tür: imza + avatar + gif
- Istek Tema: Kim Junsu ( Abaza )
- Üzerinde yazacak yazi:TuJunsu ve My Life My Life diye ard arda yazabilirsiniz
- Resim: (Biraz fazla resim oldu ama ben seçemedim siz hangisi uyarsa 3-4 tanesini kullanirsiniz Biggrin )
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi