yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Taeyang megersem beni seviyormus bende beni sevmiyor diye T.O.P'a sarmistim kendimi Abaza.
I love BIGBANG.
SS501 üyeleri Comeback kliplerinde oynamami istiyorlar çok kararsiz kaldim.Diger 4ünün Junla olan iliskimizden haberleri yok Jun'a kalsa dünyaya duyuracak ama simdilik kimse bilmesin yoksa seni terk ederim dedim onun korkusuna kimseye söyleyemiyor.Bir de Junla çikarken Kyu da bana ilani ask etmesin mi ? Tabi diyemedim Junla birlikteyiz diye düsünmem gerek dedim.Nasil kiyayim Kyu'ma.
Aksam Junla gezintiye çiktik LaLaLa diye telefon çalmaya basladi.Min ariyor tabi.Jun açma dedi ama dinlermiyim onu.Min evinin önündeyim asagiya inermisin dedi bende evde degilim arkadaslarla disardayiz dedim.Hemen geliyim mi nerdesiniz demesin mi?Bende kiz kiza takiliyoruz olmaz simdi dedim bir yandan Jun kizgin bakislar atiyor bana.Sonra telefonu kapattim iliskimizin ilk kavgasini ettik.Sinirden taksiye binip eve gittim.Min evin önünde hala bekliyormus .Yuh dedim içimden SmileBeni görür görmez hemen kostu bana sarildi seni seviyorum diye kulagima fisildadi.Nasil söyledim bilmiyorum ama ben de seni seviyorum dedim.Tam birbirimize yakinlasmisken..Omo!! Biri Tugba diye bagirdi.Bir baktim hyun joong.Bana bunu nasil yaparsin diye Mine bir yumruk atti.Megersem Hyun da beni seviyormus ve Mine bunu söylemis.Bunlar birbirlerine girdiler zorla ayirdim.En sonunda dayanamadim ve ben Junla birlikteyim bunu herkes bilsin dedim.Döndüm eve gidiyordum ki Joong arkamdan sen beni seviyorsun bunu biliyorum diye bagirdi.Bu ne özgüvendir anlamadim.Birsey demeden girdim eve ama ben bile bilmiyordum hangisini daha çok sevdigimi ...
>>SS501<<

[Resim: imzaqa.jpg]

Hyung Jun! Now Listen...
I really hate you but I love you
So what can I do?
(14-04-2012, Saat: 0:33)KoreanqeL yazdı:
(13-04-2012, Saat: 22:29)*SJ-SuJu* yazdı: Kim Hyun Joong Bana Artik Bebegimizin Olmasi Gerektigini Söyledi Abaza Biggrin

KHJ oppa seni kandirmis tatlim , bizim 2. bebegimiz yolda . Kralgul O kadar diyorum , su kizlarin duygulariyla oynama diye ama rahat durmuyor kocacim . Tongue Abazahysterical

kekekeke Biggrin KHJ ile uzaya çikmaya karar verdik canim, senin çocuklarin dünya'da kaldi hysterical bizimkiler uzayli olacak Biggrin Dikkat et de mars çarpmasi yasama Abaza
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Geçen Lee Minho beni okuldan almaya geldi ama benim Oppam Onew dedim. Çok israr etti ama gitmedim..:P
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(16-04-2012, Saat: 16:16)irem_janggeum yazdı: Geçen Lee Minho beni okuldan almaya geldi ama benim Oppam Onew dedim. Çok israr etti ama gitmedim..:P

Emin misin?? Biggrin Lee Min Ho Daha geçen ferrarisi ile geldi Biggrin
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Yo Seob ve ben uçakla Dünya'yi geziyoruz. Kalp
Ah,keske. Abaza
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Onew Orçun'un reklamini izlemis bana öpüssselimm mi diyor.Kararsizim...
L'yi anasindan istemeye gittim. Biggrin Kabul ettiler. Onay Haftaya dügünümüz var.Bekleriz. Opucuk
Daha dün young minin yanindan geliyorum dogum gününü kutladim.Beni gördügüne çok sasirmis o kadar israr etmeseydi gitmezdim ama iste insan sevgilisine Kalp kiyarmi nayir.Biggrin Baya eglendik tüm fanlari kiskançliktan çatladi.Yani aslinda young min onlara bakmaz ama iste yani bende onun gözlerine hakim olmaliyim.Ne kadar young min askim senden baskasina bakmam Opucuk dediysedi her neyse çok uzattim...(halada uzatiyorum. Biggrin )
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Taeyang ile cikmaya basladim ama G-dragon buna izin vermiyor sürekli beni tehdit ediyor Sad.
BiggrinBiggrinBiggrin
I love BIGBANG.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi