13-04-2012, Saat: 22:29
Kim Hyun Joong Bana Artik Bebegimizin Olmasi Gerektigini Söyledi
|
Abartıyoruz / Exaggerating
|
|
13-04-2012, Saat: 22:29
Kim Hyun Joong Bana Artik Bebegimizin Olmasi Gerektigini Söyledi
14-04-2012, Saat: 0:17
Daha once anlatmistim Eli'yle olan iliskimi evliyim ve bir kizimiz var ve bugun kizimizin dogum gunu ama benim kocam bakin ona ne almis
![]() bilirsiniz kendisi Redbull hastasi biri ya hic bir kiza uzerinde Redbull yazan araba (oyuncak tabiki ) alinirmi , sirf Redbull yaziyor diye almis ah Eli ah kizimida kendisi gibi yapacak ya bu gidisle ![]() ama ben yinede onu cok seviyorum
14-04-2012, Saat: 0:19
Suan Kyuhyun'un omzuna yaslanmis duruyorum ona dertlerimi anatiyorum o da beni teselli ediyor.
14-04-2012, Saat: 0:33
(13-04-2012, Saat: 22:29)*SJ-SuJu* yazdı: Kim Hyun Joong Bana Artik Bebegimizin Olmasi Gerektigini Söyledi KHJ oppa seni kandirmis tatlim , bizim 2. bebegimiz yolda . O kadar diyorum , su kizlarin duygulariyla oynama diye ama rahat durmuyor kocacim . ![]()
Kalbin tam olarak kimde? Benim için endişeleniyor musun? Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum. Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.
14-04-2012, Saat: 0:37
Yorumlari okurken bayildim yaf ne hos seyler yazmissiniz
Ama bisey diyim mi Kim Hyun Joong'la suan birlikteyim ve israrla benimle evlenmek istedigini söylüyor..
"Ey Sevgili!
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi, Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni" ~ Şems-i Tebrizi.
14-04-2012, Saat: 20:40
Ya kizlar bana yardimci olurmusunuz
yarin bizim evlilik yildonumumuz kocacigima en guzel hediyeyi kizimiz Lale min sun'u verdim ama baska birsey almak istiyorum sizce ne aliyim? seni seviyorum Kocacigim ![]() KIM AILESI Eli Rukiye Lale Min Sun
15-04-2012, Saat: 3:38
Heechul'la konustum. Aslinda aramayacaktim ama sonunda dayanamadim.
Azarladim biraz! "Otur güzelce askerligini yap, niye sürekli gezip duruyorsun sen?" gibisinden seyler dedim. ![]() Aaaa! Yeter artik. Ben yaninda almayinca iyice costu bu çocuk.
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
15-04-2012, Saat: 7:25
Bizde tam Jonghyun'la mesajlasiyorduk sen geldin (?). Büyük güzel mutlu huzurlu yuvvamizi hangi ülkeye kursak bulamadik. En sonunda bir Ankara'dan bir Izmir'den bir tane Istanbul'dan, 5 tanede Kore'den aldik. Bizde mutluluk fazla fazla. Hangi birine sigar?
Büyümüştüm. Ve gelir sandığım baharlarım, Beni kışa mahkum etmişti .
15-04-2012, Saat: 13:46
Bugun kizimizi bakicisina birakip yemege cikacagiz! Eli cok guzel bir yere goturecekmis beni ne giyinsem acaba?
15-04-2012, Saat: 19:01
Ben de L ile birlikte kol kola Seul'de bir parkta dolasiyoruz ..Beni acayip kiskaniyor kereta
Bu aksam için yemege davet etti ..Omo !! O da ne Yüzügü çikardi bana uzatiyor Evet diye öyle bir bagiriyorum ki millet bize bakiyor ..Dünyalar L'nin oldu su an ..Selam söylüyor size Korecanlarim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|