yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Letter from JaeJoong for TVXQ's Members / Jae Joong'tan DBSK'ya Mektuplar
Gerçekten çok etkileyici yazdiklari ama beni en çok Micky' e yazdiklari etkiledi. Biz onlari gülen yüzleriyle hatirlarken onlar gerçek hayatin kendilerine getirdikleriyle yasiyorlar -aslinda hepimiz gibi- Mutlu olmalarini dilerim... Daima...
Duygulandim vallahi. Ne yazmis Hero öyle, bütün duygularini dökmüs. Özellikle o Yunho' ya yazdiklari diger yarim demesi... Gerçekten Hero enistem bayagi seviyormus Yunho' yu. Sevdigini biliyordum ama bu kadar bilmiyordum. Biggrin

Çok güzel ya! Bu kadar birbirine bagli insanlarin sayisi çok az dünyada. Hero' m ya seni bu yüzden seviyorum. Seni tüm kalbimle tüm özelliklerinle seviyorum duygusal askim benim. Kesinlikle vazgeçemem artik. Çok güzel mektuplar ya herkesin ellerine saglik. Aglama Aglama Aglama
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Foruma bugün üye oldum, 2 senedir DBSK' yi takip ediyorum sizin sayenizde ve bu beni çok duygulandirdi. Gerçekten çok anlamli Hero yine süper benim için çok degerlisin Hero.
Çeviriyi yapan arkadasa çok tesekkür ederim... Opucuk
[Resim: hunb0011.png]
FTI FAN
DBSK FAN
[Resim: 34sseav1.gif]
(14-08-2009, Saat: 21:22)sasa yazdı: [Resim: 53113999200908141640131.jpg]
Jae oppa bu mektuplari mirotic yapim asamasinda iken DBSK grubundaki herkese yazmis (çok ama çok güzel ve anlamli sözler Smileözellikle yunhoya yazdigi çok anlamliSmile)

[Resim: 53113999200908141640131.jpg]

♥YooChun'a♥:

Yoochun, sen fazla sey söylemesende sana bu sekilde böyle sözler söylemek beni biraz utandiriyor. Son zamanlarda çok yoruldugunu biliyorum, endiseli ve yüzüne zorunlu bir gülümseme takinmak zorunda olmandan dolayi çok üzgünüm. Biz her zaman birlikte olsakta diger üyelerin(bizim) senin üzüntünü gidermek için elimizden birsey gelmiyor ancak bunlari söylemek zorundayiz. Eger yorulduysan, söyle bana, sana yardim edecegim. Ayrica senin her sorununu dinleyip her zaman yaninda olacagim. Bana herseyi söyleyebilirsin - hayatimin ruhu. Yoochun, seni seviyorum.

çeviriyi yapan ZEYNEP(zynqp) arkadasimiza sonsuz tesekürler^_^

Ay çok güzel yazmis ya. Smile Sarhos Opucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Çeviri ve mektuplar için tesekkürler harika mektuplar.
Arkadaslar Hero' mun yazdiklari cok duygusal su an gozlerim doldu aglayacagim!
Yunho' ya yazdigi mektup cok guzel, su an bir kere daha okuyorum !
Askim ne guzel sozler onlar !
Paylasim icin tesekurler! Aglaelsalla Aglaelsalla
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Çok güzel ya valla aglayacagim simdii Hero gerçekten de duygusal.
Yunho' ya çok güzel yazmis ya. Çok duygulandim agladim çok güzel. Aglaelsalla
Çok güzel yazmis gerçekten. Opucuk Çeviri ve paylasim için tesekkürler. Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi