Gerçekten çok etkileyici yazdiklari ama beni en çok Micky' e yazdiklari etkiledi. Biz onlari gülen yüzleriyle hatirlarken onlar gerçek hayatin kendilerine getirdikleriyle yasiyorlar -aslinda hepimiz gibi- Mutlu olmalarini dilerim... Daima...

Konuyu Oyla:
A Letter from JaeJoong for TVXQ's Members / Jae Joong'tan DBSK'ya Mektuplar
|
Duygulandim vallahi. Ne yazmis Hero öyle, bütün duygularini dökmüs. Özellikle o Yunho' ya yazdiklari diger yarim demesi... Gerçekten Hero enistem bayagi seviyormus Yunho' yu. Sevdigini biliyordum ama bu kadar bilmiyordum.
![]()
Çok güzel ya! Bu kadar birbirine bagli insanlarin sayisi çok az dünyada. Hero' m ya seni bu yüzden seviyorum. Seni tüm kalbimle tüm özelliklerinle seviyorum duygusal askim benim. Kesinlikle vazgeçemem artik. Çok güzel mektuplar ya herkesin ellerine saglik.
![]() ![]() ![]()
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı..
Foruma bugün üye oldum, 2 senedir DBSK' yi takip ediyorum sizin sayenizde ve bu beni çok duygulandirdi. Gerçekten çok anlamli Hero yine süper benim için çok degerlisin Hero.
Çeviriyi yapan arkadasa çok tesekkür ederim... ![]() (14-08-2009, Saat: 21:22)sasa yazdı: Ay çok güzel yazmis ya. ![]() ![]() ![]() No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
Çeviri ve mektuplar için tesekkürler harika mektuplar.
Arkadaslar Hero' mun yazdiklari cok duygusal su an gozlerim doldu aglayacagim!
Yunho' ya yazdigi mektup cok guzel, su an bir kere daha okuyorum ! Askim ne guzel sozler onlar ! Paylasim icin tesekurler! ![]() ![]() "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
Çok güzel ya valla aglayacagim simdii Hero gerçekten de duygusal.
Yunho' ya çok güzel yazmis ya. Çok duygulandim agladim çok güzel.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi