yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
46th Hwaseong Cultural Festival (2009)
15. Hwaseong Graffiti Festival

15. Hwaseong Graffiti Festivali

[Resim: pop6192.jpg]

[Resim: pop6194.jpg]

[Resim: pop6195.jpg]

[Resim: pop6196.jpg]
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Ceylanim çok güzel bir konu hazirlamissin, ne derler bir söz vardir boynuz kulagi geçti diye iste öyle senin ki, çok güzel bir konu olmus bayildim, ellerine saglik. Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Tanitim için tesekkürler Aysecigim, çok güzel bir tanitim olmus. Fotograflardan da anlayabildigimiz gibi çok eglence dolu ve renkli bir festival, ellerine saglik. Smile
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Bol etkinlikli çok bir güzel festival. Onay
Mükemmel bir tanitim olmus, ellerine saglik Ayse'm. Opucuk
Önümüzdeki haftalarda yapilacak bir festival ve simdiden bizim forumda konusu. Atkilic
Fotograflardan da anladigim kadariyla G.Kore'nin tüm geleneksel kültürünü yansitacak bir festival olacaga benziyor ve iste tam turistler için bu festival!!!
Bizlerede nasip olur bir gün umarim. Aglaelsalla Tesekkürler Aysecim, çok güzel hazirlamissin. Onay
Geleneksel Kore kültürünün yasatildigi, uzun yillardir gerçeklestirilen çok önemli bir festival. Ayse, tanitim çok güzel olmus... Onay
Bilgiler için tesekkürler.
Havai fisek ve canlandirmalarla çok güzel bir festival... Keske bende katilabilseydim dedirtiyor. Biggrin
Konu da festival gibi güzel olmus, tesekkürler Ayse. Smile
Some of you may remember me...
Tek tek yorumlari okudum, haklisiniz baya hizliyiz gibi. Biggrin
Festivale katilmayi isterdim ancak öyle yasiyabilirim sanirim Kore hayranligimi.
Tesekkür ederiz konu için...
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Muhtesem bir tanitim olmus gerçekten... Katilmayi çok isterdim. Dizilerde gördügümüz hersey bu festivalde yeniden canlandiriliyor. Çok güzel...
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi