yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
[Resim: fframe39.jpg]

[Resim: fframe40.jpg]

[Resim: fframe41.jpg]

[Resim: fframe45.jpg]

Adi geçen programi ben de izlemek isterim. Ancak sirf o konudan bahsedillince kafasini çevirdi diye Changmin'i suçlamak dogru degil bence. Her insan bir degildir. mesela ben kendimi hiç saklayamam. Hemen aglarim. O yüzden beni üzen bir konudan bahsediliyorsa hemen kafami çevirir baska seylerle ilgileniyor süsü veririm. Olaylar böyle tek tarafli yaklasmak dogru degil. JYJ'i sütten çikmis ak kasik yapip suçu HoMin'e atmak da dogru degil. Hiçbir suç tek tarafli degildir çünkü. Illa bir suçlu istiyorsak koskoca SM sirketi önümüzde.
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(03-08-2011, Saat: 18:53)esoanes yazdı: Nedir Yunho'nun senden çektigi Damla? (: Bir koltuk altlarina takarsin bir memeleriyle xD
Yunho'nun da bir kazirmasi var. Yapma böyle ama. Smile

Bende izlemek isterim "TAXI" programini.!

hysterical Bu liderimle benim aramdaki özel bir bag Eso. Zuhaha
Onun karizmasina kim birsey söyleyebilir ki zaten. Abaza Koltuk alti killari ve tombis memeleriyle karizma o. hysterical Ay cok seviyorum cidden ya. Ha birde porselen dislerinide unutmamak lazim. Zuhaha

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Allah'im nerde kusur varsa söyledi ya xD Birde özel bag diyor. Zuhaha
Rezil kepaze oldu adam. Zuhaha

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^

Eridim. Aglaelsalla
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
@Eso, ne kusuru güzelim ya. Bunlar bizim gözümüzde kusur olarak gözükmez. Tabii onu tanimayanlar önyargiyla yaklasabilirler o ayri. Biggrin Dünya'nin en muhtesem liderindende bahsettigimi de dikkate almalilar ama. Abaza

"Keep your head down" deyisi yok mu. Abaza Insanin kafasini saatlerce asagida tutasi keliyor bu cümleyi ondan duyunca. hysterical
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Kusur degil "cazibe" diyorsun yani. Zuhaha
Herkes kafasini asagida tutarak geziyormus xD

Ne olacak bu Jae'nin hali arkadas ya? Alip içime saklayasim geliyor.
Tüm üzüntüsü ve özlemini gidermek istiyorum. Sarhos

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(03-08-2011, Saat: 19:01)dadl_u yazdı: Adi geçen programi ben de izlemek isterim. Ancak sirf o konudan bahsedillince kafasini çevirdi diye Changmin'i suçlamak dogru degil bence. Her insan bir degildir. mesela ben kendimi hiç saklayamam. Hemen aglarim. O yüzden beni üzen bir konudan bahsediliyorsa hemen kafami çevirir baska seylerle ilgileniyor süsü veririm. Olaylar böyle tek tarafli yaklasmak dogru degil. JYJ'i sütten çikmis ak kasik yapip suçu HoMin'e atmak da dogru degil. Hiçbir suç tek tarafli degildir çünkü. Illa bir suçlu istiyorsak koskoca SM sirketi önümüzde.

Oy cnm ben suclamiyorum, izlemlediklerimi soyluyorum sadece. Ki tek de degilim bu konuda, yoksa Changmini suclamak kim ben kim.. Onu cok seviyorum. Hemde cok cok.. Sadece onun boyle yaptigini gorunce ben artik 5i mutlu olsunda nerde olursa olsunlar diyorum.. Baska caremde yok saten.
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Ben yanlis anlamis da olabilirim tabii. :d Ama bence bu hareketi onlari özlediginin göstergesi. Çünkü eger onlari önemsemese rahat rahat konusurdu. Ahh ahh... Hem kendilerine hem bize neden bunu yapiyorlar, anlayamiyorum. Of SM of. Yikilasin insAllah.
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Taxi programi - Ingilizce Altyazili

1) http://youtu.be/Bpyg1NSiGd8
2) http://youtu.be/E4TeWXvtwa0
3) http://youtu.be/ZFBbQrw9ndk
4) http://youtu.be/NHOftqHTXIE

Not: kopmaya hazir olun, cunku cok eglenceli bir program ^^
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi