yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
(03-08-2011, Saat: 11:20)nurcak yazdı:
(02-08-2011, Saat: 17:32)ßadqiirL_o5 yazdı: Face'de TVXQ adli bir grupta biri söyle birsey yazmis.

Hani Jaejoong "Yunho ve Changmin'i özledim" diye twit atmistiya twitterda, iste Yunho ve Changmin onlari okumus ve duydugum kadariyla Changmin Jejung'un twitlerini okudugunda aglamis. Belkide bundan memnun oldugundandir.^^ Yunho ve Changmin twitter kullanmadigindan, o ikisinin "sesini/duygularini" bilemiyoruz, ancak ikisininde diger 3 üyeyi her zaman düsündügünü ve özledigine eminim.

Kizin söylediklerini A nation ekibinden birileri yazmis; O kisinin attigi twitlerin Japoncasi da hemen altta.^^

From A nation staff

RT t0v2x1q2_kjc: ユノもチャミもツイ見てるんだなぁ…
チャミが先日のジェジュンのツイ見て泣いたってあったけど…

きっと、凄く嬉しかったんじゃないかなぁ。。
ユノやチャミはツイしてないから二人の「声」を聞くことは出来ないけど、きっと3人のことをいつも想ってるし、会いたいと思ってると思う

Her duydugunuz habere inanmayin arkadaslar, Changmin herkesin onunde aglayacak biri degil 1, ozledigini saten biliyor 2, kendi gorusmek istemiyor 3. Bunun SMle bir alakasi yok. Eger biraz olsun programlarina bakmissaniz ne zaman Yunho JYJ hakkinda agzini acsa Changmin etrafa bakiniyor, ve yorum yapmiyor. En buyuk ornegi su taksiye bindikleri program. Cok hos cok guzel bir program. Herkese oneririm. Yunho herhangi kotu birsey demedi uyeler hakkinda (her ne kadar jyjciler program baslamadan neden konustu diye kizmis olsada, programdan sonra kotu birsey demedigi anlasilmistir) ama changmin kameraya bakarken konu jyje gelediginde disari bakmaya basliyor. her defasinda bunu yapiyor. Ben Changmini cok cok seviyorum. SoulFighter Couple benim favorimdi hala da oyle. Jaejoong ve Changmin hastasiyim. Bunun icin iyi dikkat ettim ikisinin de hareketlerine. Ve evet Changminin hareketleri acik ve net ortada. tekrar soyluyorum bunun SMle alakasi yok. Changmin bu konuda sirket dinleyecek bi adam degildir. Bunu hepimiz biliyoruz.

O programin linki falan var mi, gönderir misin bana? Izleyeyim bir.^^

Tek taraflida bakmamaliyiz aslinda olaylara. Jyj'nin yasadiklari ne olursa olsun cok üzücü. Suan madgur olan taraf onlar gibi görünüyor ancak HoMin'in de zor zamanlar -gecirmedigini- söyleyemeyiz ki aralarinda ne olup bittigini bilmiyoruz. Sunu belirtmek istiyorum; aralarinda "kirginliklar, küslükler" oldugu cok acik. Birbirlerini özlemeleri gayet normal, cünkü yillarca beraber oldular ancak su da varki bu gibi durumlarda her taraf kendini hakli görür. Haksiz olduklarini kabullenmek istemezler ve bu isleri daha da zora sokar. (Inat etmek gibi) Aralarinda ne yasadilar bilmiyorum. Changmin öyle davraniyor dedinya, iste bunun bir sebebi olmali kesinlikle ki kimse sütten cikmis ak kasik degildir. SM mevzulari haric; HoMin ve JYJ arasinda ki yasananlar da her iki tarafda sucludur. Tabii bu sorunlarin ne olduklarini onlarin agzindan duymadikca tam olarak bilemeyecegiz.

Birde Changmin'in öyle davranmasinin sebebi yasadigi psikolojik üzüntüler, yipranmalarda olabilir. Bazen hic ilgilenmiyormus gibi davranmak -yorum yapmaktan kacmak/duygularini saklamak- istediginden olabilir. Changmin bu guruptaki en kücük üye ve diger 4 üye onun agabeyleriydi. Bir anda kendini böyle birseyin ortasinda bulmak onu etkilemis olmali. Aslina bakarsaniz ben HoMin'in TERKEDILMIS hissine kapildiklarini düsünüyorum biraz.^^
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Boss’un Kim Jaejoong’u Sevimli Bir Saç Bandi Giyerek Dramasi Için Yüksek Basari Diledi!

[Resim: 2011080311297778571.jpg]

SBS’nin yeni dramasi “Protect the Boss” saglam reytingler için izleyicilerin birligini umdugunu söyledi.

Su siralar “Protect the Boss” için Kore ve ayni zamanda Çin ve Japonya’da yüksek bir ilgi var. Ana aktörler dramanin reytingleri için güvenlerini dile getirdiler.

Choi Kang Hee, Noh Eun Sul’u canlandiran, söyle dedi, “aile atmosferi ve ekip ile oyuncular arasindaki saglam bag seyircileri de etkileyecektir. Bu yüzden (inaniyorum ki) seyirci reytingleri fazla olacaktir.”

Cha Ji Heon rolündeki Jisung söyle dedi, “Kang Hee’yi söylediklerinde %100 destekliyorum. Aramizda bu güven var” sonra oyunculara dogru bagirdi “fighting”

Cha Muwon rolündeki Kim Jaejoong basinda sevimli bir saç bandi ile oyun parkinda çekim yapti, “Bizden öncekinin reytinglerine ulasmak istiyorum. Istedigimiz rakami tam olarak söylemek zor ama belki biraz daha yüksek olmasini umuyorum. Ayrica yurtdisindaki hayranlarin iyi mi degil mi diye reytinglere nasil bakacagini merak ediyorum.” Zafer isareti yaparak drama için yüksek basari diledi.

Seo Na Yoon rolündeki Wang JiHye söyle dedi, “Hem yeni hem de tecrübeli aktörler çok çalisti bu yüzden de reytingler iyi olacaktir.”

Kaynak: JYJTurkey

Jaejoong’un saç bandi makalesi Nate’de 1 numara oldu !

[Resim: 363065889.jpg]
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Shirota Yu Jaejoong’un Dramasini Desteklemek Için Tweet Atti!

[Resim: yuyua.png]

Bu aksam 9:55, Jaejoong’un dramasi basliyor ~( ´ ▽ ` )ノ herkes izlesin, ok~!

Türkçe çeviri: esra@LunaReds, www.jyjturkey.com
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

Jae Joong Zamanin Gücü Üzerine: "Ne zaman Yoochun ve Junsu’ya bakarken bizden baska kimsenin olmadigini hissetsem, kalbim sanciyor."

[Resim: 130ks.jpg]

[Str Interview] JYJ Kim Jaejoong “Zamanin Gücünü ve Dinginligini Kesfettim”

Konser Yönetmenliginden büyük bir basari elde edecegini sezinliyor. Basit bir konusu yerine kendi içinde bir istikrari olan yerel bir drama’da rol almak istiyor.

Seçim yapmaniz gereken bir noktaya geldiginizde hayat bazen acimasizdir. Bir seyler jkazanmayi bir yana birakin, bazi seyleri kaybetmeye mahkumsunuzdur. Egrisiyle dogrusuyla seçim yapmak kolay is degildir. Çünkü ortaya koyulmus standardlar yoktur ve nese de hüzün de bakis açisina göre degisir.

JYJ üyesi Kim Jae Joong, hayatin en büyük dönüm noktalarinda ayakta kalmis ve kendi cevabini bulmustu. Konusmak yerine sakin bir gülümsemeyle cevap verdi. Tekrar sordum: Simdiki halinden memnun musun?. Sadece o zaman agzini açti ve kisa bir cevap verdi: Özgür olmanin insani ne kadar mutlu ettigini ögrendim. Ancak istikrari tekrar saglayabilmek için, en az bir seneye ihtiyaç var. Onu çevreleyen sartlar bir anda degisti ancak onu sarsmiyor artik. Çünkü Jae Joong gerçegi kabullenmenin rahatligini kesfetti bir kere ve küçük seylerden mutlu olmanin yolunu da.

“Geçmis hakkinda rahatça konusabiliyorum, Twitter Profilime TVXQ’dan JYJ yazabilmemin sebebi de bu, telefonumun arka planinda hala TVXQ’nun fotosunun bulunma sebebi de.”

Kim JaeJoong bir gün yine hep birlikte olacagiz dedi. Belirsiz bir gelecek. O zamanin her seyi yoluna sokacagina inaniyor. Daha bir sene önce, öyle bir kargasa içersindeydi ki bir gün sonrasinda ne olacagini bile göremiyordu. Bugünlerde oldugu gibi her gününde mutlu olabilecegi ve istedigi seyler için savasabilecegi günlerin gelecegine inanmiyordu. Tayland’da baslayan Dünya Turnelerenin sahne yönetmenligini üstlenen JaeJoong bu isteki basarisindan oldukça memnun. Simdi sira diger rüyalarina geldi.

“Dramalarda ve müzikallerde rol almak istiyorum.” Jae Joong’un kalbinde yatan yeni amaci oyunculuk. Bugünlerde hayranlarinin dört gözle bekledigi haberden biri de bu zaten. Yapimci sirketleri, C-Jes Entertainment’in uzun süredir üzerinde çalistigi proje de buydu, Kore’de bir drama. God of Athena ve Hanbando gibi, daha önce konuk olarak rol aldigi diziler de oldukça basariliydi zaten.

[Resim: 213mf.jpg]

“Sirket birçok proje önerdi bana. Kim JaeJoong senin için bunu hazirladik diyorlar önüme bir yigin kagit koyarak. Bazilarini çok begeniyorum, bazilariysa benim basa çikabilecegimden daha büyük. Hayalime adim adim yaklastikça özlemim de büyüyor. Inaniyorum ki bir gün üzerinde çalistigim birçok sey gerçege dönüsecek.”

Jae Joong’un hayali gerçeklesiyor, en azindan bir kismi. “Sunao Ni Narenakute” isimli Japon dramasinda Ueno Juri ve Eita gibi oyuncularla birlikte yer aldi. Bu hayalin diger yarisi ise yerel bir dramada rol almak.

“Yerel bir dramada rol almayi planliyordum ama bunun için biraz daha zaman geçmesi gerekli gibi görünüyor. Acele etmeden düsünmeliyim. Dogru zamani bekliyorum. ”

Bugünlerde sabirsiz davranmamayi düsünüyor. Ona sunulan projeler genellikle hep büyük çapli projeler. Jae Joong’a ne büyüklükte olursa olsun kendisine tam anlamiyla uyan bir proje bulmayi umut ediyor. Hayranlarini hayal kirikligina ugratmamak için büyük projelerde yer almasi ya da asiri bir karakteri canlandirmasi gerekmedigini biliyor. Önemli olanin küçük bir rol olsa bile, dogru dürüst bir oyunculuk sunmak oldugunu düsünüyor. Rahatligi elden birakmadan “Endise verici bir durum çünkü çok fazla teklif var.”

[Resim: 12526305.jpg]

“Bazen merak ediyorum acaba eskiden hiç bu kadar kaygisizca gülüp eglendigim bir dönem olmusmuydu diye. Ne zaman Yoochun ve Junsu’ya bakarken bizden baskasinin olmadigini hissetsem, kalbim sanciyor. Çogu zaman birlikte bir seyler yarattik diye seviniyorum. Baslarda neler olacagi belirsizken endisenen hayranlarimiz da iyi bilir ve bu açidan sansliyiz. Hangi konuda endiseli olduklarini biliyorum ama her zaman beni gözleri önünde tutacaklarini umuyorum. Simdiye kadar iyi dayandik degil mi? Simdiye kadar hep öyle yaptim, zamanin gücüne inaniyorum.”

Çeviren: ezgdmrll@LunaReds, www.JYJTurkey.com
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

Jaejoong – Asta TV Aug Issue

[Resim: dasyc.jpg]

[Resim: dasyc1.jpg]

[Resim: dasyc2.jpg]

[Resim: dasyc3.jpg]
[Resim: dasyc6.jpg]

[Resim: dasyc5.jpg]

[Resim: dasyc4.jpg]
Benide ekler misiniz
Nedir Yunho'nun senden çektigi Damla? (: Bir koltuk altlarina takarsin bir memeleriyle xD
Yunho'nun da bir kazirmasi var. Yapma böyle ama. Smile

Bende izlemek isterim "TAXI" programini.!

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(03-08-2011, Saat: 18:39)hasret aydin yazdı: Beni de ekler misiniz ?

Ekledim hosgeldiniz. Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Tohoshinki A-Nation

[Resim: fframe35.jpg]

[Resim: fframe36.jpg]

[Resim: fframe37.jpg]

[Resim: fframe38.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi