yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
(29-07-2011, Saat: 15:20)zeynep 1994 yazdı:
(29-07-2011, Saat: 14:18)chae-kyung yazdı:
(29-07-2011, Saat: 12:19)GiSe7enem yazdı:
En Çok Taninan Hallyu Yildizi Anketi!

[Resim: x1pjzf2ryhxrwtsbre9koxu.gif]

Tik!

Her gün 1 oy kullanabilirsiniz. 21. sirada JYJ var . JYJ'i seçtikten sonra en soldaki mavi tusa basacaksiniz.Onay

Son Durum !
Malesef 4. siradayiz. Hadi Cassi'lerim. Onlarin yeri 1. sira.OnayAtkilic

JYJ'ye mi oy vermeliyim, DBSK'ya mi? Huh Huh

Yardim

Dogrusunu söylemek gerekirse biz kime oy vericegiz. Saskin

JYJ mI yoksa DBSK mi ? Huh
Lutfen kime oy verecekseni, icinizden gelen kisi olsun. Bu konuda kimseye danismaniz gerekmiyor.. Sonuc olarak iki tarafi da cok seviyoruz. Herkes kendi tartsin, kendi olcsun bence..
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Süper haberler yine. Jae Jong'un yeni saçlarina bayildim. Hepsi çok seker. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
(29-07-2011, Saat: 14:18)chae-kyung yazdı:
(29-07-2011, Saat: 12:19)GiSe7enem yazdı:
En Çok Taninan Hallyu Yildizi Anketi!

[Resim: x1pjzf2ryhxrwtsbre9koxu.gif]

Tik!

Her gün 1 oy kullanabilirsiniz. 21. sirada JYJ var . JYJ'i seçtikten sonra en soldaki mavi tusa basacaksiniz.Onay

Son Durum !
Malesef 4. siradayiz. Hadi Cassi'lerim. Onlarin yeri 1. sira.OnayAtkilic

JYJ'ye mi oy vermeliyim, DBSK'ya mi? Huh Huh

Ilk gördügümde kararsiz olmama ragmen, tereddüt etmeden JYJ'ye oy verdim. Bence onlar daha çok hak ediyor. Onay Opucuk
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Ben oyumu DBSK'ya verdim. Gerekcemi de aciklayayim hemen...

Jaejoong, Yunho, Junsu, Max ve Yunho, bu isim altindaki gurup ile beraber bir cok basariya imza atti. Suan o ismi iki kisi temsil ediyor olabilir ama hala Dünya, Jae'yi, Junsu'yu ve Yuchun'u DBSK'nin üyeleri olarak biliyor. Onlar "DBSK'nin kurucusu, emektari". Ayrica listedeki guruplara bakildiginda, bizim onlarla karsilastirilmamiz baya sacmalik. Kimse bana yok su yok bu demesin. Tabii insanlarin sevdigi guruplara ve onlara karsi olan sevgilerine saygim var ama DBSK basarilariyla, yaptiklariyla, albümleriyle, durusuyla kendini bütün Dünya'ya kanitlamis bir guruptur. Diger guruplarin DBSK'nin seviyesine gelebilmesi icin daha uzun yillar ter dökmeleri, calismalari gerekmektedir. Bundan dolayida 5 üyenin, bazen hic dinlenmeden, yemek yemeden, hasta olduklari hallerde bile calisarak yarattiklari "DBSK" markasini en önlerde tutmayida kendime görev bilerek oyumu onlara vermis oldum. JYJ, DBSK'dir ve eminim Jyj'i degil de, DBSK ismini en önlerde görmek üclü icin daha gurur verici olur. Cünkü onlar hala kendilerini DBSK üyeleri olarak görüyorlar..

DBSK, Kore'nin gelmis gecmis en iyi gurubu, Dünya'nin ise en iyi tanidigi Hallyu yildizidir! Atkilic

Bu arada SNSD suan oylarin en cogunu almis. Biggrin Te Allah'im, sen nelere kadirsin.. Biggrin

Bu sonucu görmemle beraber, bu oylamanin pekte önemli ve resmi bir anket olmadigina kanaat getirmis oldum. Biggrin Dagilalim.. Tongue
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(29-07-2011, Saat: 20:07)ßadqiirL_o5 yazdı: Ben oyumu DBSK'ya verdim. Gerekcemi de aciklayayim hemen...

Jaejoong, Yunho, Junsu, Max ve Yunho, bu isim altindaki gurup ile beraber bir cok basariya imza atti. Suan o ismi iki kisi temsil ediyor olabilir ama hala Dünya, Jae'yi, Junsu'yu ve Yuchun'u DBSK'nin üyeleri olarak biliyor. Onlar "DBSK'nin kurucusu, emektari". Ayrica listedeki guruplara bakildiginda, bizim onlarla karsilastirilmamiz baya sacmalik. Kimse bana yok su yok bu demesin. Tabii insanlarin sevdigi guruplara ve onlara karsi olan sevgilerine saygim var ama DBSK basarilariyla, yaptiklariyla, albümleriyle, durusuyla kendini bütün Dünya'ya kanitlamis bir guruptur. Diger guruplarin DBSK'nin seviyesine gelebilmesi icin daha uzun yillar ter dökmeleri, calismalari gerekmektedir. Bundan dolayida 5 üyenin, bazen hic dinlenmeden, yemek yemeden, hasta olduklari hallerde bile calisarak yarattiklari "DBSK" markasini en önlerde tutmayida kendime görev bilerek oyumu onlara vermis oldum. JYJ, DBSK'dir ve eminim Jyj'i degil de, DBSK ismini en önlerde görmek üclü icin daha gurur verici olur. Cünkü onlar hala kendilerini DBSK üyeleri olarak görüyorlar..

DBSK, Kore'nin gelmis gecmis en iyi gurubu, Dünya'nin ise en iyi tanidigi Hallyu yildizidir! Atkilic

Bu arada SNSD suan oylarin en cogunu almis. Biggrin Te Allah'im, sen nelere kadirsin.. Biggrin

Bu sonucu görmemle beraber, bu oylamanin pekte önemli ve resmi bir anket olmadigina kanaat getirmis oldum. Biggrin Dagilalim.. Tongue

Ne yazik ki bu konuda cok farkli dusunuyoruz. Uzun zamandir aramizda yoktun. Hosgeldin ^^

Fakat o anketi DBSK yenerse ki bu grup iki kisiden olusuyor, herkes HoMin JYJden daha fazla seviliyor diyecek. Ha JYJ yenerse herkes JYJ HoMin'den cok seviliyor diyecek. Belki sen boyle dusune bilirsin ama Kore, ve diger ulkeler OT5 olmayanlar boyle dusunuyorlar. Ha.. iki tarafda canimiz mi? EVET canimiz. Fakat hakikati de artik kabul edelim.. Zor.. Aci.. Ama senin veya herhangi birinin DBSKye oy vermesi JYJi yuceltmez.. Veya soyle soyliyeyim.. JYJ icin birsey yapmis olmazsin.. Soyle bir durumda var.. TVXQ ismi resmi olarak 5 kisiye ayittir evet ama suan 2 kisi kullaniyor.. Ve diger 3 kiside JYJ adi altinda tirnaklariyla kaziya kaziya bir yerlere gelmeye calisiyorlar ki artik TVXQ uyesi Kim Jaejoong degil JYJ uyesi Kim Jaejoong olarak gazzetelerde yer aldiklarini da unutmayalim..
Oyum JYJ'ye . Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(29-07-2011, Saat: 20:31)nurcak yazdı:
(29-07-2011, Saat: 20:07)ßadqiirL_o5 yazdı: Ben oyumu DBSK'ya verdim. Gerekcemi de aciklayayim hemen...

Ne yazik ki bu konuda cok farkli dusunuyoruz. Uzun zamandir aramizda yoktun. Hosgeldin ^^

Fakat o anketi DBSK yenerse ki bu grup iki kisiden olusuyor, herkes HoMin JYJden daha fazla seviliyor diyecek. Ha JYJ yenerse herkes JYJ HoMin'den cok seviliyor diyecek. Belki sen boyle dusune bilirsin ama Kore, ve diger ulkeler OT5 olmayanlar boyle dusunuyorlar. Ha.. iki tarafda canimiz mi? EVET canimiz. Fakat hakikati de artik kabul edelim.. Zor.. Aci.. Ama senin veya herhangi birinin DBSKye oy vermesi JYJi yuceltmez.. Veya soyle soyliyeyim.. JYJ icin birsey yapmis olmazsin.. Soyle bir durumda var.. TVXQ ismi resmi olarak 5 kisiye ayittir evet ama suan 2 kisi kullaniyor.. Ve diger 3 kiside JYJ adi altinda tirnaklariyla kaziya kaziya bir yerlere gelmeye calisiyorlar ki artik TVXQ uyesi Kim Jaejoong degil JYJ uyesi Kim Jaejoong olarak gazzetelerde yer aldiklarini da unutmayalim..

Öyle olabilir ancak JYJ'nin DBSK isminde bir cok emegi oldugunuda kimse gözardi edemez. DBSK diyince akla onlarda geliyor. Ayrica bu anketin Jyj'e ne gibi yarari olacak onuda anlamis degilim. Dandik bir anket iste, pek ciddiye almamak gerekir.^^ Ben DBSK'ya oy verdim, her zaman önceligimde o isim olur.

Ayrica JYJ, DBSK'dan önde olur ise bu seferde baskalari gurup markasini yitiriyor diye düsünecek. Dünya'nin en büyük fan kitlesine sahip olan böylesine bir gurubun Jyj'nin arkasinda kalmasida bu tür tartismalara yol acacaktir. Jyj'nin yaptiklarina saygim var, cidden cok calisiyorlar, onlari cok seviyorum, HoMin'den daha cok destekliyorum ama benim icin bir DBSK ismi var, 5 üyeyi anlam ve ifade eden bu DBSK ismini en baslarda görmek beni daha mutlu eder.

Cünkü ben onlari DBSK iken tanidim, öyle sevdim. ;)

Ayrica diger herkes bunu yapabilir, bu beni ilgilendirmez ama ben onlari cok önceden tanimis biri olarak Jyj, DBSK'yi yenecek, yada DBSK Jyj'i yenecek diye düsünemem. Onlarin arasina böyle anlamsiz bir savas koyamam acikcasi. ;)
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(29-07-2011, Saat: 20:41)ßadqiirL_o5 yazdı:
(29-07-2011, Saat: 20:31)nurcak yazdı:

Öyle olabilir ancak JYJ'nin DBSK isminde bir cok emegi oldugunuda kimse gözardi edemez. DBSK diyince akla onlarda geliyor. Ayrica bu anketin Jyj'e ne gibi yarari olacak onuda anlamis degilim. Dandik bir anket iste, pek ciddiye almamak gerekir.^^ Ben DBSK'ya oy verdim, her zaman önceligimde o isim olur.

Ayrica JYJ, DBSK'dan önde olur ise bu seferde baskalari gurup markasini yitiriyor diye düsünecek. Dünya'nin en büyük fan kitlesine sahip olan böylesine bir gurubun Jyj'nin arkasinda kalmasida bu tür tartismalara yol acacaktir. Jyj'nin yaptiklarina saygim var, cidden cok calisiyorlar, onlari cok seviyorum, HoMin'den daha cok destekliyorum ama benim icin bir DBSK ismi var, 5 üyeyi anlam ve ifade eden bu DBSK ismini en baslarda görmek beni daha mutlu eder.

Cünkü ben onlari DBSK iken tanidim, öyle sevdim. ;)

Ayrica diger herkes bunu yapabilir, bu beni ilgilendirmez ama ben onlari cok önceden tanimis biri olarak Jyj, DBSK'yi yenecek, yada DBSK Jyj'i yenecek diye düsünemem. Onlarin arasina böyle anlamsiz bir savas koyamam acikcasi. ;)

Soylemek istedigim sey. Grup markasini saten grubun yarisindan cogu ayrildiginda kaybetti. Bunun icinde oturup ovdukleri o degerli baskanlarina tesekkur edebilirler. JYJ onlara TVXQ ismini kullanma konusunda karismadigina sukredip herkes yoluna devam etsin. Fakat Jaejoong, Yoochun ve Junsu 2 senedir JYJ olarak calisiyorlarsa. Ve HoMin'de 1 senedir TVXQ olarak calisiyorsa.. Bu ankette de DBSK5 yazmiyorsa ben bu 5 uyenin son 2 senede ki durusuna, kattiklarina, sarkilarina, konserlerine, canli performanslarina, ettikleri yardima bakarak oylarim. Ha bu oylama onemlidir degildir.. o beni ilgilendirmez ben sadece yorum yapmak istedim. Oylama degersizse de oy vermeseydin, ustunden gecip gideydin. Bak derdim HoMin'le degil. Benim demek istedigim DBSK diyorum cunku JYJi de temsil ediyorlar gibisinden konusman. Artik o isim o marka HoMin'i temsil ediyor. Her ne kadar 5 uyeye ayit olsa da bu ismin patenti, diger 3 uye birsey demedigi surece, bir adim atilmadigi surece 2 kisi olarak kalacaktir.
Benim de oyum DBSK'ya. Ne olursa olsun bu isim 5 kisiye aittir. Benim nazarimda da hep böyle olacak.

Ayrica; evet, JYJ bazi zorluklar yasiyor olabilir. Ama bana kalirsa kimse sütten çikmis ak kasik degil. Yani JYJ zorlaniyor da HoMin zorlanmiyor mu? Elbette onlarinda çektigi zorluklar vardir. Tek tarafli düsünüyoruz hepimiz de.

Damla'min da dedigi gibi bu pek önemli bir anket degil. SNSD ve Suju bu kadar ilerledigine göre. Biggrin
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(29-07-2011, Saat: 20:57)dadl_u yazdı: Benim de oyum DBSK'ya. Ne olursa olsun bu isim 5 kisiye aittir. Benim nazarimda da hep böyle olacak.

Ayrica; evet, JYJ bazi zorluklar yasiyor olabilir. Ama bana kalirsa kimse sütten çikmis ak kasik degil. Yani JYJ zorlaniyor da HoMin zorlanmiyor mu? Elbette onlarinda çektigi zorluklar vardir. Tek tarafli düsünüyoruz hepimiz de.

Damla'min da dedigi gibi bu pek önemli bir anket degil. SNSD ve Suju bu kadar ilerledigine göre. Biggrin

Tekrarliyorum.. yorum yapma sebebim "Ne olursa olsun bu isim 5 kisiye aittir." gorusudur. Niyetim tartismak degil. Fakat 5 kisiyi katan oylama olsaydi DBSK5 yazarlardi. Artik anketlere bile ayri ayri katiliyorlar. Gun gelicek ayni programda iki ayri grup olarak cikacaklar. Buna artik alismamiz lazim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi