yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
JYJTurkey ekibindeki Cassiopeialarin verdigi bir bilgiye göre "JYJ, Almanya'daki Kore Büyük elçiligini arayip Ekim sonu Kasim basi gibi Almanya'da konser vermek istedigini söylemis! " . Yakina geldiklerine göre belki bize de gelirler.AllahraziAllahrazi Bu konser gerçeklesirse Damla gözün aydin.Smile
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

En Çok Taninan Hallyu Yildizi Anketi!

[Resim: x1pjzf2ryhxrwtsbre9koxu.gif]

Tik!

Her gün 1 oy kullanabilirsiniz. 21. sirada JYJ var . JYJ'i seçtikten sonra en soldaki mavi tusa basacaksiniz.Onay

Son Durum !
Malesef 4. siradayiz. Hadi Cassi'lerim. Onlarin yeri 1. sira.OnayAtkilic
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Yoochun'nun hastaliginin biraz olsun düzelmesine çok sevindim. Happy0064 Insallah tamamiyle bir an önce su hastaliktan kurtulur. Opucuk

Demek Almanya acaba Türkiye'yi ne zaman arayacaklar. Abaza Biggrin Hazir Almanya'ya geliyorlarsa bize de ugrasinlar ne olcak. Seytanigulme

Oyumu kullandim. Onay

Haberler için tesekkürler Gizem Cassi. Opucuk
2. sirada da TVXQ var.
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Yunho in SBS Kiss and Cry

[Resim: 2jeshv4.jpg]

[Resim: 3201555753.jpg]

[Resim: 3201554431.jpg]

[Resim: 8245a240f1af6b8eac6e750e.jpg]

[Resim: 5340a19agw1djlk0rm2i3j1.jpg]

NII Twitter Update

[Resim: 2vd5f1d.jpg]

(29-07-2011, Saat: 12:19)GiSe7enem yazdı:

Tik!

Her gün 1 oy kullanabilirsiniz. 21. sirada JYJ var . JYJ'i seçtikten sonra en soldaki mavi tusa basacaksiniz.Onay

Son Durum !

JYJ'ye mi oy vermeliyim, DBSK'ya mi? Huh Huh
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Bence JYJ'e Isra. Neden?
Çünkü; DBSK diger 3 üye ile kendini kanitlamis ve SM gibi bi sirketin destegini aliyor.
JYJ ise yeni kurulmus, SM gibi bir sirketin tepkisini aliyor. Ve f(x) gibi gruplardan daha asagi görülüyor.
Bence bu durumda her Cassi'nin JYJ'e oy vermesi gerekiyor.
Bazilarina cevap tarzinda önemli bir oylama bence.

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(29-07-2011, Saat: 14:18)chae-kyung yazdı:
(29-07-2011, Saat: 12:19)GiSe7enem yazdı:

Tik!

Son Durum !

JYJ'ye mi oy vermeliyim, DBSK'ya mi? Huh Huh

Yardim

Dogrusunu söylemek gerekirse biz kime oy vericegiz. Saskin

JYJ mI yoksa DBSK mi ? Huh

Yoochun Ilk Kez Bir Kore Dizisinde Oynayacak Jaejoong’a Nasihat Verdi.

[Resim: gcdi6nm.jpg]

Jaejoong SBS’nin Çarsamba-Persembe dizisi “Protect the Boss “ile ilk defa bir aktör olarak meydan okuyacak. Diger bir JYJ üyesi olan ve “Sungkyunkwan Scandal”(KBS2) ve “Miss Ripely”(MBC) ile istikrarli bir oyunculuk yetenegi gösteren Yoochun ögüt verdi.

On the 27th at SBS,the drama conference was held. Kim Jaejoong said “Yoochun told me to practice not to sleep”.

Ayin 27’sinde SBS’de basin konferansi düzenlendi. Kim Jaejoong, “Yoochun bana uyumama pratigi yapmami söyledi”.

Ayrica Yoochun komik yanini da gösterdi, Kim Jajeoong açikladi, “Yoochun çekim yaptigi zamanar ona hadi gel takilalim diyemezdim. Fakat ben çekimlere basladigim zaman bana ‘takilmak ister misin?.oh senin yarin çekimin vardi’ diyerek dalga geçti.”

Ayrica ekledi, “Aramizda konustuk ve çekimlerim bittigi zaman birlikte bir yolculuga çikmaya karar verdik. Onlarla gitmeyi gerçekten çok istiyorum.”

Kim Jaejoong, Cha Jihun(JiSung)’un kuzeni Cha Muwon rolünde. Jihun’un elinden sirket haklarini almak isteyen ama dünya hakkinda hiç bir sey bilmeyen bir karakter. “Protect the Boss” 3 Agustosta basliyor.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi