26-07-2011, Saat: 22:54
(Son Düzenleme: 26-07-2011, Saat: 22:55, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
![[Resim: sycop21.jpg]](http://img839.imageshack.us/img839/6717/sycop21.jpg)
![[Resim: sycop22.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/2605/sycop22.jpg)
![[Resim: sycop23.jpg]](http://img98.imageshack.us/img98/1337/sycop23.jpg)
![[Resim: sycop24.jpg]](http://img228.imageshack.us/img228/8163/sycop24.jpg)
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
|
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
|
|
26-07-2011, Saat: 22:54
(Son Düzenleme: 26-07-2011, Saat: 22:55, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
![]() ![]() ![]() ![]()
Bigeast____ ~ Cassiopeia
26-07-2011, Saat: 23:30
Hayallere bak hayallere.
![]() Simdilik bu ihtimal çok uzak görünse bile yüzümde aptal bi gülümseme olustu. Birde kizlar "heartstrings" ve "can you hear my heart" dizisini izliyorsaniz Lee Shin ve MaRu'nun Jae'ye ne kadar çok benzedigini gördünüz mü? Özellikle Ma Ru'nun gözlerini kapatinca ayni Jae oluyor ya. Bu yüzden Jae acilen degistirmeli rengini. Hem çok klasik hemde çok soguk görünüyor böyle. ![]() Su fotolarda Junsu "Harry Potter'in Kore versiyonu" gibi çikmis. ![]() Sagol Kötü Kiz.
Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
27-07-2011, Saat: 0:04
(26-07-2011, Saat: 22:31)ßadqiirL_o5 yazdı:(26-07-2011, Saat: 22:05)dadl_u yazdı: Aslinda onlari bir odaya kapatma fikri hiç fena degil. Neden kiyamam mi kuzu? Hazir bulmusuz. Kaçar mi? Ayrica aylik renk degil, temelli renk bu. Insanin basinda okul gibi bir bela olunca. ![]() DBSK 5 üye ile dönsün var ya... Yapabileceklerimi dedigin gibi hayal bile edemiyorum. Hepimiz harbiden Cassiopeia gibi havada olurduk herhalde (Yildiz manasinda). :d ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
27-07-2011, Saat: 0:31
(26-07-2011, Saat: 22:41)ßadqiirL_o5 yazdı: Ayshh~ Fena oldum, gördükce 3-5 Metre neresi olursa atlayasim geliyor ![]() Alemsiniz kizlar, çocuklara nikah da kiyiyoruz hemen xD Hazir kaçirmisken tam adetlere göre olsun degil mi yani, Türk filmlerine döndü zaten iyice hayatimiz Bir erkek kaçirmadigimiz kalmisti, basariz nikahi aliriz alim Allah, elimizden kim kurtulmus Sonra halimizi düsünemiyorum ama, bütün Cassi'ler pesimize düser artik herhalde, kan davasi cikar vallaha ... Hayal etmek bile ne kadar güzel ... Özlemisim böyle çilginca seyleri ![]() Iyiki varsiniz kizlar
27-07-2011, Saat: 2:28
(Son Düzenleme: 27-07-2011, Saat: 2:30, Düzenleyen: chae-kyung.)
Jaejoong! Canim benim, senin o güzel, pamuk gibi yumusacik parmaklarindan çikip twittera dökülen sözlerine ölürüm.
Yunho ile Changmin'i mi özledin sen? Oyy kiyamam... Mutlu oldugumuz günler geri gelecek hiç üzülme sen. ![]() Ya ben niye bu kadar çok seviyorum bunlari? Ne yaptilar bana bunca senedir... Biri beni kurtarsin diyecegim ama hiç demek istemiyorum.
EXO ♥
"Love Me Right" >> Baekhyun ♥ << ♔ hook blade
27-07-2011, Saat: 2:41
(Son Düzenleme: 27-07-2011, Saat: 2:41, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
Ay cidden cok özlemisim bu ortami. Biz 1 numarayiz.
Umarim bu yazdiklarimiza gelecekte hatirlayip güleriz ve o zaman insAllah onlar birlesmis olurlar. ![]() Cheko onlari kacirirsak, öldürürler bizi. Katliam cikar. Terörist olarak ilan ediliriz bütün Cassiopeia camiasi tarafindan. Te Allah'im konustuklarimiz ucuk sacik ama sohbeti bile güzel hani. Seviyorum bizi. Bu arada fotograflarda hepsi birbirinden yakisikli cikmis. Hele o bembeyaz disleriyle gülüsleri yok mu bitiriyor beni. ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
27-07-2011, Saat: 3:01
Bebegimden inciler ... Ne kadar özlemisim
![]() Biz 5’imiz bir olup çalisinca, hersey çok güzel oluyor. - Xiah Junsu, Mnet What’s Up Star 2005 TVXQ sana ne ifade ediyor? Herzaman benim yanimda olduklarini, bir abi, kardes gibi ne olursa olsun hep yanimda kalacaklarini … - Xiah Junsu, Nikkan Sports Daily 2009 „Eger üyelerden biri TVXQ’dan ayrilacak olursa, bende durmam giderim“ „Üyeler benim gözümde sadece bir grubun üyesi degil, onlar benim abim, kardesim. Biz bir aileyiz“ Junsu: Ask transparan’dir. Yoochun: Renksiz? Junsu: Hayir. Iki insan bir birbirini bulunca, renkler yavas yavas bir birine bulasir, sanki suya damliyormus gibi … (Ahhhh Ahhhh) DBSK’dan Junsu’ya … “Junsu-ah!!!! Sen gercekten karsi koyulmazsin!!!!!!!!!!” - Yunho “Junsu’nun kalbi bir okyanustan daha da büyük … görüyormusun, ne kadar tatli“ - Jaejoong Jaejoong: Bütün bu çevre kirliliginin suçlusunun Junsu oldugunu düsünürdüm. Röpörtaji yapan kimse: Xiah Junsu? Jaejoong: O kadar çok sac sprey’I kullaniyor ki … (hahahah xD) -Jaejoong GQ Interview, 2009 ♥
27-07-2011, Saat: 11:20
Harikasiniz.
O kadar güzel yorumlar yapiliyor ki ben söyleyecek bir sey bulamiyorum. Fanlarin tekrar birlestigini dün farkettim, kaç sayfaya birden baktim bilmiyorum. Güzel oldu böyle, hersey bir arada. Insallah bir gün onlar da böyle bir arada olacak. Always keep the faith! ![]() Jaejoong'un twitine HoMin'den onaylayici bir cevap gelmesini çok isterdim.
27-07-2011, Saat: 12:55
Yunho: “Yogun Programim Yüzünden, Kiz Arkadasim Olmuyor.” ![]() TVXQ üyesi Yunho: “Yogun Programim Yüzünden, Kiz Arkadasim Olmuyor.” 24 Temmuz’da Yunho SBS’nin “Good Sunday – Kim Yuna’s Kiss & Cry” programina katildi. O gün Yunho kayak partneri Claudia, Jin Ji Hee ve Cha Jun Hwan ile beraber tatli ve eksi domuz eti yemeye gitti. Yemek sirasinda “Kiss & Cry” in en genç ikilisi Jin Ji Hee ve Cha Jun Hwan “Neden Yunho Oppa/Hyung’un kiz arkadasi yok?” diye sordular ve Yunho “Ben de olmasini diliyorum.” diye cevap verdi. Sonrasinda “Denizasiri ülke etkinlikleri konuldu ve beni beklemeye istekli biri yokmus gibi görünüyor. Ayrilsak, çok üzülürdüm…” diyerek çocuklarin merakini giderdi. Ayrica, Yunho ve Claudia performanslari için kukla oldular ve 36 puanlik bir skor elde ettiler. Not: Yunho-ah, seni beklemeye istekli çok kiz var. Kaynak: mydaily, AmourYoonjae Ceviri: ContinueTVXQstaff_Lynn9 @ ContinueTVQ.com Türkçe’ye Çeviren: DJaeJoong, TVXQTurkey @TVXQTurkey.com Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|