yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
JYJ ‘Chajatta’ En Popüler Drama Sarkisi Seçildi !

[Resim: sungkyunkwan2.jpg]

Tik!
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Jaejoong Sarki Derlemesi

[Resim: beautifulj.jpg]

Tik!

10 dk. Jaejoong ile büyüleneceksiniz BlushBlush
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Biz aslinda sizi tekrar gaza getirmek için fanlari ayirmistik.
Isra gördün mü bak demistim ise yaradi. Zuhaha
Damla'm sana V.I.P DEGIL V.V.I.P ünvani yakisirdi ama ne yapalim imkanlarimiz kisitli. SmileSmile
Hosgeldin tekrar BadGirL Smile Elin bos gelmedin masaAllah. Kralgul

Gizz'm sana katiliyorum Junsu böyle gayet iyi.Smile Chang'la bir araya gelmesinler lütfen.
Grupta bir "(güya) normal erkek ( %99.99)" yeter bize.Smile

Cheko'm sende hosgeldin. Onay

2 yakisikliyi sahnede görmek kesinlikle nefes kesici olur.^^
Ve bence bu dizi çok tutacak. Jae'mize o Japon dizisindeki karakterden daha uygun bu karakter.Smile

Son olarak "iyi ki varsiniz" Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Jaenin dizisinde kadin yasli degil mi ya.Biggrin Olsun Jaenin nunasi o. Zuhaha
Kim Hyun Joong’la zaten çok iyi arkadas çikarirsa güzel olabilir.Biggrin
Cheko ve Damla döndü fanin nesesi yerine geldi.Biggrin
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Kim YJ ve JYJ, neden yayin istasyonlari onlari reddediyor?
[Resim: 18658354513354.jpg]

[Resim: 18658354523438.jpg]

MBC ve KBS (oyuncu) Kim YJ ve JYJ’in ekrana çikislarini iptal ettikleri için bir tartismanin ortasindalar. Kim YJ ve JYJ görünüste farkli kulvarlarda olsalar da TV ekranlarina çikmalarinin engellenmesi konusu ortak noktalari. Kim YJ sosyal bir probleme yaklasim gösterirken JYJ kendi problemleri vesilesiyle yanlis olan düzenin degismesini talep ettiklerinden çok az bir farkla aslinda ayni sorundan muzdaripler.

Kim YJ ve JYJ, destekçileriniz ile birlikte baslama vurusunuzu yapin.

MB hükümeti tarafindan kontrol edilen bir medya (MB, su anki güney Kore baskaninin kisaltmasi, Myung Bak), birçogu tarafindan belirtildigi gibi, gücün kölesi olarak islerini yapmaktadirlar. Medyanin son degerini de feda ederek medya olmayi birakmis ve az sayida güçlü tarafindan kullanilmayi seçmislerdir.
MB’nin seçim kampanyasinda aktif olarak gözüken sanatçilar TV’de rahatça gözükürken toplumda zayif tarafi savunan Kim YJ ekranlardan yasaklandi.

Bu seneki Kilik degistirmis MB yanlisi MBC hareketi MBC’de çikmayi reddeden birçok entelektüel ile MBC’yi karsi karsiya getirdi ve bu da sosyal harekette gelismeler oldugunun isaretidir.

Gizli kayit skandali yüzünden büyük derecede kriz altinda olan KBS, su anda olaylarin disinda tutuluyor. Böyle bir seyin ardindan verdikleri bahanelere kimse inanmamakla birlikte bütün bunlarin ardinda SM oldugu biliniyor.
SM’nin diger dehset büyük (Chaebol) sirketlerin davranislarini devamli ve açik sekilde tekrarlamasi Kore’nin imajini zedelemektedir. Kendilerini koruyan, güç uygulayan ve büyük güçleriyle medyayi bile kontrol etmeye çalisan bir sistematik grup kurdular, ayni Chaebol’lerin yaptigi gibi. Kendilerinden kaçanlari ezmek ve bu sekilde hayatta kalmalarini engellemek taktigi bile ayni.
Ayni Kim YJ gibi JYJ de menajerlik sirketlerinin zorbaligina karsi durduklari için yasaklandilar. Her ikisi de sosyal adaletsizlikle savastiklari için yasaklananlar için çok iyi örnek ve bu nedenler su anda yayin kuruluslarimizin gittigi yolu canli olarak göstermektedir.

Iyi ki bazi gazeteciler medyanin rolünü tekrar meydana getirmek için MB taraftari yayin kurulusu CEO’larina karsi ayaga kalkiyorlar.

Muhalefet partisinin bir iç bulusmasini gizlice kaydedip bunu iktidar partisine vermek gibi bir suç isledikten sonra ki bu KBS’nin kapatilmasi için yeterli bir sebeptir, Kim IK (KBS CEO) daha sonra KBS’nin Hallyu dalgasi tanitimina destek vermek için Tokyo’ya gitti. Ne kadar mantiksiz!

Gizli kamera gibi bir skandali önemsemeyerek konser izlemeye giden ya da sanatçilarin bile haberi olmadan konser ürünlerinden gelir saglayanlarin cesaretine hayran mi olmaliyiz? Sürekli Hallyu’dan bahseden ama JYJ’den çikar sagladiktan sonra SM için onlari bir kenara atanlar gerçekten Hallyu’yu tanitiyorlar mi?

Çilgina dönene dünyayi degistirmenin yolu adaletsizlige boyun egmek degildir, degisiklik ile yanlislarin düzeltilmesini talep etmektir.

Kaynak: JYJ TURKEY
Türkçe çeviri: [email protected]

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
@Nüveyba, beni bilmezmisin yav, fark yaratirim fark. Abaza Gerekliydi böyle birsey. Biggrin

@Gizem, yine yaris yapmaya baslayalim. hysterical

@Eso, ne diyorsun kuzum sen. Ben ben, ben yaptim onu. Abaza
Fanlarin ayrilmasi falan bahane, Damla olunca bu fan sahane. hysterical

@Cero, dimi ama. Eski formumuzu yakalayacagiz insAllah. UltramegaCassi Damla döndü. Seytanigulme

Su son haberde canimi sikti ya. Her kelimesine katiliyorum. Sad
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Arkadaslar, OMG! Jaejoong neler yazmis yine. Gözlerime inanamiyorum. Okuyun. Yunho ve Max hakkindada yazmis birseyler. Happy0064
Bu yazilari görünce Jaejoong'un her 5 üyeye yazdigi mektuplar geldi aklima. cry

[Trans] 110725 JYJ Twitter

(Jaejoong) Junsu üyelerden her zaman ilk uyanan olur ve herseyden önce kendi sacini ve yüz makyajini yapar. O bunlari 8 senedir yapiyor. Junsu'nun caliskanligi bizi buralara getiren sey, ve ben onu hem bir üye olarak hemde arkadas olarak örnek aliyorum. Junsu'dan ömür boyu ögrenecegim bir cok ders olacak.

[Resim: hd8nt.jpg]

(Jaejoong) Yuchun her zaman tarafsizligini korur. Daima kendini üyelerin ortasinda olan biteni izlerken bulur. Bu yüzden üyeler asla yalniz olduklarini düsünmezler. O özgür bir ruha sahip ve bunu insanlarla paylasiyor. Insanlarin zor zamanlarinda güvenli hissetmesini sagliyor.

(Jaejoong) Herseyi daha iyi yapmam gerektigini düsündürüyor bana Junsu ve Yuchun uhuhut!!

(Jaejoong) Bunu söylemelimiyim bilmiyorum ancak.. ben Yunho ve Changmin'i de özledim. Onlar ne olursa olsun bizim üyelerimiz ve onlarin hepsi bunu herkesden daha iyi biliyorlar. Insanlar benim aptal oldugumu söyleyebilirler...ancak ben onlari uzun bir süreden sonra özledim.

kaynak: mjjeje (twitter)
ceviri: ßadqiirL_o5
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Alıntı:Insanlar benim aptal oldugumu söyleyebilirler...Ancak ben onlari uzun bir süreden sonra özledim.

Ne anlamaliyiz biz bu cümleden? Insan 9 yillik arkadasini elbette özler. Ayrica 'uzun bir süreden sonra' sözü beni tedirgin etti. Saçma bir düsünce olabilir ama ilk aklima gelen, Jae'nin kavga edip onlari özlemeyecegini söylemis oldugu.
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(25-07-2011, Saat: 21:47)dadl_u yazdı:
Alıntı:Insanlar benim aptal oldugumu söyleyebilirler...Ancak ben onlari uzun bir süreden sonra özledim.

Ne anlamaliyiz biz bu cümleden? Insan 9 yillik arkadasini elbette özler. Ayrica uzun bir süreden sonra sözü beni tedirgin etti. Saçma bir düsünce olabilir ama ilk aklima gelen, Jae'nin kavga edip onlari özlemeyecegini söylemis oldugu. (Galiba çok dizi izliyorum ben. :d )

O cümle yalnisda cevirmis olabilirim canim. Pek anlam verememistim cünkü. Biggrin Ingilizcesi söyle idi; but I miss them after a long time

Yani benim Ingilizce'me göre en dogru ceviri yukarida yapildigi gibi ama farklida olabilir. Biggrin

Neyse baska seylerde yazdi. Onlarida ekleyecegim biraz sonra. Abaza
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Senin çevirine bir sey demiyorum Damla'm. Tek merakim, JYJ ve HoMin arasinda tam olarak ne oldugu (Sirket davasi haricinde)?
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi