yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
45. Baeksang Ödülleri 27 Subat 2009 Sahiplerini Buldu
Moon Geun Young - Winner of Best Actress Award (Drama Category)

[Resim: baek4.jpg]

[Resim: baek5.jpg]

[Resim: 20090227224332628f3_232609_1.jpg]

[Resim: baek8.jpg]

[Resim: baek999.jpg]

[Resim: 20090227233905.555.0.jpg]

Han Ye Seul

[Resim: 20090227203511184.jpg]

[Resim: 20090227203409270.jpg]
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

(27-02-2009, Saat: 20:05)angelus2097 yazdı:
(27-02-2009, Saat: 20:02)LostinTV yazdı: ÖDÜL KAZANANLAR AÇIKLANDIKÇA ILK MESAJDAKI LISTEDE, KIRMIZI RENGE BÜRÜNÜYORLAR

Haberiniz olsun Biggrin
bunu mesajimi yazdiktan sonra gördüm Biggrin so Ji sub ödül almis ama Kang Ji-Hwan dami aldi ikiside kirmizi 2 ödül mü verilmis?

evet fotografa bakilirsa ödülü Blue Dragon Ödüllerindeki gibi paylasmislar Biggrin

heyecanla bekliyorum. OnaySmile
(27-02-2009, Saat: 19:45)angelus2097 yazdı: Best New Actor
Cha Seung-Woo 차승우 (Go Go 70)
Kang Ji-Hwan 강지환 (Rough Cut)
Song Chang-Ui 송창의 (Boys Don't Cry)
Joo Ji-Hoon 주지훈 (Anitque)
So Ji-Sub 소지섭 (Rough Cut)
ya anlamadim bunlarin çogu yillarin oyunculari nasil yeni actörlükten aday olabiliyorlar ki neyse tabi benim buradaki favorim belli
En iyi filmdede favorim The Painter of the Wind (SBS)
Tabiki sov programlarindan Golden Fishery (MBC) bikere izlemistim dillerini bilmesemde çok eglenceliydi
Top Excellence Actor en iyi oyuncu da aslinda kararsizim Song Seung Hun (East of Eden, MBC) ile Song Il Gook (The Kingdom of the Winds, KBS) arasinda kaldim ikiside harika oyuncular
En iyi kadin adaylardan Kim Hye Ja (Angry Mom, KBS) bu ablamizdan vazgeçmem çok sirin Smile
en yeni oyuncuda hiç süphesiz Lee Min Ho (Boys Before Flowers, KBS) ödülü götürür
En Popüler Erkek!!Bana göre Song Seung Hun, Song Il Gook,Hyun Bin üçünden biri alsin ama gönlüm hyun bin in almasindan yana
En popüler Bayan ödüllerinde Kim Sun Ah alsin zatende o alir Smile
bilgi için tesekkürler Dila bakalim kimler seçilecek

anladigim kadariyla so ji sub ve kwan ji dizi oyuncusu olarak geçiyorlar ya genelde, burada aldiklari ödül ise Sinema dalinda yani sinemaya geçis yapmislar ve yeni çikis yapmislar gibi oluyor.

Benim Hyun'uma ödül gelmemis mi? Biggrin
Sagol Dila'cim..
(27-02-2009, Saat: 20:12)LostinTV yazdı:
(27-02-2009, Saat: 19:45)angelus2097 yazdı: Best New Actor
Cha Seung-Woo 차승우 (Go Go 70)
Kang Ji-Hwan 강지환 (Rough Cut)
Song Chang-Ui 송창의 (Boys Don't Cry)
Joo Ji-Hoon 주지훈 (Anitque)
So Ji-Sub 소지섭 (Rough Cut)
ya anlamadim bunlarin çogu yillarin oyunculari nasil yeni actörlükten aday olabiliyorlar ki neyse tabi benim buradaki favorim belli
En iyi filmdede favorim The Painter of the Wind (SBS)
Tabiki sov programlarindan Golden Fishery (MBC) bikere izlemistim dillerini bilmesemde çok eglenceliydi
Top Excellence Actor en iyi oyuncu da aslinda kararsizim Song Seung Hun (East of Eden, MBC) ile Song Il Gook (The Kingdom of the Winds, KBS) arasinda kaldim ikiside harika oyuncular
En iyi kadin adaylardan Kim Hye Ja (Angry Mom, KBS) bu ablamizdan vazgeçmem çok sirin Smile
en yeni oyuncuda hiç süphesiz Lee Min Ho (Boys Before Flowers, KBS) ödülü götürür
En Popüler Erkek!!Bana göre Song Seung Hun, Song Il Gook,Hyun Bin üçünden biri alsin ama gönlüm hyun bin in almasindan yana
En popüler Bayan ödüllerinde Kim Sun Ah alsin zatende o alir Smile
bilgi için tesekkürler Dila bakalim kimler seçilecek

anladigim kadariyla so ji sub ve kwan ji dizi oyuncusu olarak geçiyorlar ya genelde, burada aldiklari ödül ise Sinema dalinda yani sinemaya geçis yapmislar ve yeni çikis yapmislar gibi oluyor.

hmm olsun Filmi so ji Sub götürmüs ama bizim oppa paylasimcidir ödülünü de paylasir Smile buradanda iyi malzeme çikar kim kiminle gelmis acaba törene Biggrin
anladigim kadariyla joo ji hoon ödül almis tebrikler
hak eden kazanmisOnay
SO Jİ SUB <3

(27-02-2009, Saat: 19:58)prencess yazdı: ayy ben öbür tarafa göç ediyorum kizlarSmile
lee min hoo ne kadar sekerdi yaaaSmile
ahhh ya birde gülümsemisSmile
yaninda ki kiz da çok hos ve yakisiyorlar aslin daSmile
kiskandim yaaSmile
Lee min hoo nun resimlerine bakarken-mesajini görmemistim henüz-eyvah dedimBiggrin Esra resimleri gördüyse bayginlik geçirmistir:d gerçekten çok yakisikli olmus..Dila resimler ve konu için tesekkürler canim eline saglikAlkis
joo'm çok yakisikli yoon çok tatli olmus resimler için tesekkürler
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
(27-02-2009, Saat: 21:45)ceyankbyz yazdı: Lee min hoo nun resimlerine bakarken-mesajini görmemistim henüz-eyvah dedimBiggrin Esra resimleri gördüyse bayginlik geçirmistir:d gerçekten çok yakisikli olmus..Dila resimler ve konu için tesekkürler canim eline saglikAlkis
geçirmez olurmuyum Smile
ahh ya dimi çok yakisikliSmile
bu arada wookiyi göremedim ya üzüldümSmile
nasil gelmis gelmis mi wooki ögrenemedik

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi