yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
45. Baeksang Ödülleri 27 Subat 2009 Sahiplerini Buldu
(27-02-2009, Saat: 22:31)prencess yazdı:
(27-02-2009, Saat: 21:45)ceyankbyz yazdı: Lee min hoo nun resimlerine bakarken-mesajini görmemistim henüz-eyvah dedimBiggrin Esra resimleri gördüyse bayginlik geçirmistir:d gerçekten çok yakisikli olmus..Dila resimler ve konu için tesekkürler canim eline saglikAlkis
geçirmez olurmuyum Smile
ahh ya dimi çok yakisikliSmile
bu arada wookiyi göremedim ya üzüldümSmile
nasil gelmis gelmis mi wooki ögrenemedik

ben bu ayrintiyi hiç düsünmemistimAglama içim sizladi nedense..gelmemistir sanirim aday degildi galiba..
(27-02-2009, Saat: 19:45)angelus2097 yazdı: Best New Actor
Cha Seung-Woo 차승우 (Go Go 70)
Kang Ji-Hwan 강지환 (Rough Cut)
Song Chang-Ui 송창의 (Boys Don't Cry)
Joo Ji-Hoon 주지훈 (Anitque)
So Ji-Sub 소지섭 (Rough Cut)
ya anlamadim bunlarin çogu yillarin oyunculari nasil yeni actörlükten aday olabiliyorlar ki neyse tabi benim buradaki favorim belli
En iyi filmdede favorim The Painter of the Wind (SBS)
Tabiki sov programlarindan Golden Fishery (MBC) bikere izlemistim dillerini bilmesemde çok eglenceliydi
Top Excellence Actor en iyi oyuncu da aslinda kararsizim Song Seung Hun (East of Eden, MBC) ile Song Il Gook (The Kingdom of the Winds, KBS) arasinda kaldim ikiside harika oyuncular
En iyi kadin adaylardan Kim Hye Ja (Angry Mom, KBS) bu ablamizdan vazgeçmem çok sirin Smile
en yeni oyuncuda hiç süphesiz Lee Min Ho (Boys Before Flowers, KBS) ödülü götürür
En Popüler Erkek!!Bana göre Song Seung Hun, Song Il Gook,Hyun Bin üçünden biri alsin ama gönlüm hyun bin in almasindan yana
En popüler Bayan ödüllerinde Kim Sun Ah alsin zatende o alir Smile
bilgi için tesekkürler Dila bakalim kimler seçilecek

askim ödül almis joo ji hoon süpersin çok da yakisikli olmussun o gece yine siyah beyaz giyinmis askimSmileSmile
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
ödüller daha yeni verildi hemen resimleride konulmus süpersiniz arkadaslar bu hizla gidersenizzz.....
(özellikle lostin tv arkadasa çok tessler )
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

le min hoo ödül almis vay be yakisir yaSmile
çok sevindimSmile
bu arada so ji sub da ödül almis onada sevindim tabiiAbaza
(27-02-2009, Saat: 19:45)angelus2097 yazdı: Best New Actor
Cha Seung-Woo 차승우 (Go Go 70)
Kang Ji-Hwan 강지환 (Rough Cut)
Song Chang-Ui 송창의 (Boys Don't Cry)
Joo Ji-Hoon 주지훈 (Anitque)
So Ji-Sub 소지섭 (Rough Cut)
ya anlamadim bunlarin çogu yillarin oyunculari nasil yeni actörlükten aday olabiliyorlar ki neyse tabi benim buradaki favorim belli
En iyi filmdede favorim The Painter of the Wind (SBS)
Tabiki sov programlarindan Golden Fishery (MBC) bikere izlemistim dillerini bilmesemde çok eglenceliydi
Top Excellence Actor en iyi oyuncu da aslinda kararsizim Song Seung Hun (East of Eden, MBC) ile Song Il Gook (The Kingdom of the Winds, KBS) arasinda kaldim ikiside harika oyuncular
En iyi kadin adaylardan Kim Hye Ja (Angry Mom, KBS) bu ablamizdan vazgeçmem çok sirin Smile
en yeni oyuncuda hiç süphesiz Lee Min Ho (Boys Before Flowers, KBS) ödülü götürür
En Popüler Erkek!!Bana göre Song Seung Hun, Song Il Gook,Hyun Bin üçünden biri alsin ama gönlüm hyun bin in almasindan yana
En popüler Bayan ödüllerinde Kim Sun Ah alsin zatende o alir Smile
bilgi için tesekkürler Dila bakalim kimler seçilecek

askim ödül almis süpersin bitanem joo ji hoon*m çokta yakisikli olmus yaSmile
arkadaslar dün aksamin bi video sunu bulamazmiyiz acaba.ben çok merak ediyorum.
ayy askim bi tanem KIM BUM'umda ödül almis.tatlim yaa o almicakta kim alcakSmile)
[Resim: 20090227212734010700000.jpg]

Ay SoJ i ödül almis, çok mutluyum, Biggrin , kirmizi halilar yakisir zaten bu endama Smile Partneriye ödül aldiklari resim filmdeki çati sahnesini hatirlatti bana, siyah ve beyaz Smile
birde gözüme bir sey takildi.ödül alan yasli bir aktör vardi.o sarayin rüzgarindaki yi san in dedesi kral yeong jo degilmiydi.?
(27-02-2009, Saat: 22:51)NRMNDMRL yazdı: ödüller daha yeni verildi hemen resimleride konulmus süpersiniz arkadaslar bu hizla gidersenizzz.....
(özellikle lostin tv arkadasa çok tessler )

ah ah çok mütesekkir oldum, sagolun, simartiyorsunuz Smile Ben de sonuçlari dörtgözle bekliyordum, neredeyse koreyle paralel gittik diyebilirim Smile

@HULISI

resimleri bitirdik sayilir simdi sira videolarda, umarim youtube disindaki kaynaklardan da video bulabilirim, fakat ingilizce altyazi için biraz beklemek gerek..
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi