yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.Ankara Bulusmasi ve Fotograflari 22 Kasim 2009
Arkadaslar 1.si,2.si,3.sü derken 4.sünü de yapmayi becerdik artik bizi kim durduracak Allah bilir Smile

Gene diyorum diyecegim de sözlerle bu günü açiklayamam.Yasamaniz gerekiyor.Ben resimlerle bunu bir nebze göstermeye çalisacagim.

Burdan gelen bütün arkadaslarima çok tesekkür ederim.Gelmeyen arkadaslarima çok gecmis olsun diyecegim.Çünkü gerçekten çok sey kaçirdilar(Ilayda'nin kulaklari çinlasin Smile ) ben bu günün çok güzel geçeceginden adim gibi emin oldugumdan hasta oldugum halde gelmeyi basardim.Ne diyeyim tekrardan herkese bu mutlu günü yaptiklari için en içten dileklerimle tesekkür ederim....
Gerçekten çok eglenceliydi. Ben hepinizle tanistigima çok memnun oldum.Onay Hadi bakalim bekliyoruz resimleri.
Va süperdi. Biggrin
Gelen gelmeyen herkese tesekkürler.
Ben çok tipsiz çiktim eklemeyin fotolari mi .Biggrin
Bu ne be hekes beni eklemeyin diyor ne eklicem ben. Smile

Merak etmeyin ben sçip bulusturup gözellerini eklerim.
[Resim: img4958a.jpg]
ama restoranta diyecek lafim yoktu heleki adana kebap yedikten sonra

=evet ben bi üsteki resme göre sol taraftan tanitmaya basliyim
Derya ablamiz,menekse 06,Sagnak,elif(hayal kusu),sonrakini unuttum (simdi içinden bana cok kiziyordur ),ayse

=simdi sag taraftan 1. kisi ile devam edelim

Aslihan,Zehra,ben,Hakan abi,Çagla(mavi_61),merve(ecegül)

[Resim: img4961q.jpg]
=üstekiler;Merve(ecegül),tugba(sonaradan geldi)ve sujin ablamiz (o da sonardan katildi
[Resim: sdc11673f.jpg]

[Resim: sdc11673f.jpg]

[Resim: sdc11654c.jpg]

[Resim: sdc11658.jpg]

[Resim: sdc11660.jpg]

ben de öle resim isi ile ilgilendim habire takili kaldim ya makinaya net cikartiyor pozlari
[Resim: sdc11673i.jpg]
Ne güzel toplanmissiniz, neler konustunuz söyleyin bakalim?Smile
(23-11-2009, Saat: 12:23)kaderim yazdı: Ne güzel toplanmissiniz, neler konustunuz söyleyin bakalim?Smile

Valla Kadercim ben geç gittim ama Hakan abinin burnundan getirdim. Kimlik numarasinin detaylarina kadar sordum ögrendim. Biggrin Hakan abi bir daha Yasemin geliyorsa ben gelmem diyecek. :atkilinc: Sarhos
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(23-11-2009, Saat: 12:36)OneLeN yazdı:
(23-11-2009, Saat: 12:23)kaderim yazdı: Ne güzel toplanmissiniz, neler konustunuz söyleyin bakalim?Smile

Valla Kadercim ben geç gittim ama Hakan abinin burnundan getirdim. Kimlik numarasinin detaylarina kadar sordum ögrendim Biggrin Hakan abi bir daha Yasemin geliyorsa ben gelmem diyecek :atkilinc: Sarhos

Söyleseydiniz uçaga atlar ben de gelirdim..Zavalli Hakan abi.Smile Acidim simdi ne yaptin sen Yasemin?Biggrin
Benimde daha önceden haberim olsaydi gelirdim. Bulusmadan 1 gün önce öm aldim bulusma var diye ve bir planim vardi gidemedim bulusmaya..
Böyle bulusma olacagi zaman yaklasik 1 hafta önceden konu açin siteye yada bana o sekilde öm atin. Ona göre islerimi ayarlayayim Onay

Yasemin kesin biktirmistir Hakan Abiyi.. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(23-11-2009, Saat: 12:39)kaderim yazdı:
(23-11-2009, Saat: 12:36)OneLeN yazdı:

Valla Kadercim ben geç gittim ama Hakan abinin burnundan getirdim. Kimlik numarasinin detaylarina kadar sordum ögrendim Biggrin Hakan abi bir daha Yasemin geliyorsa ben gelmem diyecek :atkilinc: Sarhos

Söyleseydiniz uçaga atlar ben de gelirdim..Zavalli Hakan abiSmile Acidim simdi ne yaptin sen Yasemin?Biggrin

Ne biliyosam sordum valla. So Jin bana pirinç lapasi yapacak Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi