yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.Ankara Bulusmasi ve Fotograflari 22 Kasim 2009
(23-11-2009, Saat: 12:49)OneLeN yazdı:
(23-11-2009, Saat: 12:39)kaderim yazdı:
(23-11-2009, Saat: 12:36)OneLeN yazdı:
(23-11-2009, Saat: 12:23)kaderim yazdı: Ne güzel toplanmissiniz, neler konustunuz söyleyin bakalim?Smile

Valla Kadercim ben geç gittim ama Hakan abinin burnundan getirdim. Kimlik numarasinin detaylarina kadar sordum ögrendim Biggrin Hakan abi bir daha Yasemin geliyorsa ben gelmem diyecek :atkilinc: Sarhos

Söyleseydiniz uçaga atlar ben de gelirdim..Zavalli Hakan abiSmile Acidim simdi ne yaptin sen Yasemin?Biggrin

Ne biliyosam sordum valla. So Ju bana pirinç lapasi yapacak Biggrin

Su Jin yaziyor isimlerde.. Soju bir içki adi BiggrinBiggrin acaba yanlis mi yazdin ismi?? Durtuk
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ne kadar güzel ya umarim birgün bende sizin aranizda olurum sizlerle tanismayi çok istiyorum.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Insanlik hali. Biggrin Karistirdim .Sarhos
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
E hani resimlerde Yasemin abla yok,ya lütfen isimle degil de nicklerle yazin kim kimmis bilmek istiyorum ben.Sarhos
Mekan süper seçilmis.:d Öncekinde bir odaya tikilmis halde bizbizeydik:F Herkes harika görünüyor.Resimler için tesekkürler efenim.Smile

Tugba yine fistik gibisin.OpucukAbaza
Ya çok güzel orda olmayi isterdim.Smile
Biraz gec gittim ama herseye ragmen cok güzel bir gündü herkese tesekkür ederim..
Koreli arkadasimiz su jin beni aksam yemegine davet etti kimchi ve özel ramen yapcak.DurtukSmile
Hakan abiye de tesekkür ederim beni kirmayip geldigi için.Onay
(23-11-2009, Saat: 14:55)ceyankbyz yazdı: E hani resimlerde Yasemin abla yok,ya lütfen isimle degil de nicklerle yazin kim kimmis bilmek istiyorum benSarhos
Mekan süper seçilmis.:d Öncekinde bir odaya tikilmis halde bizbizeydik:F Herkes harika görünüyor.Resimler için tesekkürler efenimSmile

Tugba yine fistik gibisinOpucukAbaza

Çok tesekkür ederim Beyza'cim o senin güzelligin keske sende gelmis olsaydim ama ins. bir daha ki sefere senide aramizda görürüz...Onay
Beyza daha dur tugbanin Hakan abinin makinesiyle cektirdigi fotoyu gör sen mubarek kapak kizi gibi.
(23-11-2009, Saat: 15:28)$adrazam yazdı: Beyza daha dur Tugba'nin Hakan abinin makinesiyle çektirdigi fotoyu gör sen mübarek kapak kizi gibi

BiggrinBiggrin Haklisin Fehim,masallah diyelim.Smile E hadi bu kadar mi resimler? Doyamadim ben...Saklan
Alayina resim Beyza 173 tane.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi