yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Show (Turkish Subtitled)
(26-10-2011, Saat: 21:18)rmmbr yazdı: Ingilizce videolarini yükleyen kisiye mesaj yolladim. Altyazilari göndermesi için. Sayet geri dönüs olumlu olursa is daha kolay olacak. Onay

Eger böyle bir sey olursa güzel olur gerçekten. O durumda ben de yardimci olmak isterim çeviren size geri dönerse bana haber verirseniz sevinirim.
Hatta bu kadar sorun çikmasi hos olmadi su anda kim ne çevirecek belli olduktan sonra çevirmeye devam edecegim, Ingilizcesi dogrudan elimize düsmese bile ayni eskisi gibi. Yeniden bir seyler çevirmeye baslamadan önce kim bu isi gerçekten yapmaya baslayacak -hemen bu hafta içinde- ve kim zaman ayiramayacak bu konuda geri dönmenizi rica ediyorum. Çünkü sizden haber alir almaz çevirmeye baslayacagim.
Arkadaslar sagolsunlar bizi kirmayip, bütün bölümlerin altyazi indirme linklerini yollamislar. Elbette tamami yok. Simdilik 8 bölüm. Yollamaya devam edeceklerini söylemisler.

@GDrug hemen çevirmeye baslayacaksan indirme linkini yollayabilirim.
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(27-10-2011, Saat: 10:23)rmmbr yazdı: Arkadaslar sagolsunlar bizi kirmayip, bütün bölümlerin altyazi indirme linklerini yollamislar. Elbette tamami yok. Simdilik 8 bölüm. Yollamaya devam edeceklerini söylemisler.

@GDrug hemen çevirmeye baslayacaksan indirme linkini yollayabilirim.

Aksam baslayacagim yollarsan sevinirim. O sirada ben de haber alana kadar 7.bölümü en azindan bitirmeye çalisiyordum 6.parti çevirdim bile. Koyuyorum simdi. 7.bölümün linklerini de düzenliyorum.

Çok tesekkürler.
Esnek civcivim benim. Biggrin
Bekledigime degdi, tekrardan sagolun.
Ingilizce altyazilari hazirlayan arkadas çevirmeye devam ediyormus. 9. bölümün altyazisini bitirir bitirmez bize yollayacak. Wink
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(27-10-2011, Saat: 23:41)rmmbr yazdı: Ingilizce altyazilari hazirlayan arkadas çevirmeye devam ediyormus. 9. bölümün altyazisini bitirir bitirmez bize yollayacak. Wink

Harikasin ya, böyle inanilmaz hizli oluyor. Rahat ettik sonunda. Smile
(27-10-2011, Saat: 23:41)rmmbr yazdı: Ingilizce altyazilari hazirlayan arkadas çevirmeye devam ediyormus. 9. bölümün altyazisini bitirir bitirmez bize yollayacak. Wink

Harika! ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Az önce 7. bölümü de bitirdim. Simdiye kadar beklemeden izlemek güzeldi. :Tongue:
Ama Türkçe izlemek gerçekten ayri bir zevk. Emegine saglik GDrug. Opucuk
Tupiem sov. :Hysterical: Bayiliyorum bu programa ya. ~~
Love01 
Çevirdigin için tesekkürler... Super Simdi 5. bölümü mü çevireceksin? Huh
Huysuzzz~♥

With Hottests, 2PM can fly..
With 2PM, Hottests can LIVE!
♥♥♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi