yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
15.12.2010

Taecyeon:

제왑네이션 연습 지금 끝났네... 한시간 자고 진국이로 또 하루를 맞이해야겠구나 호호호
힘내자!! 아자아자!!!!!
Just finished practicing for JYP Nation... I better sleep for an hour
and greet a new day as Jinguk hohoho Let's cheer up!! Aja aja!!!

JYP Nation'in provalari neredeyse bitti... Bir saatlik uykuyla daha iyiyim ve Jinguk gibi yeni bir günü selamliyorum hohoho Hadi neselenin!! Aja aja!!!

Taec: @missA_jia:

When I’m busy, you’re not busy, but when I’m not busy, you’re busy!! >< When are we going to eat meat together!!

Ben mesgulken, sen mesgul degilsin, ama ben mesgul degilken, sen mesgulsün!! >< Ne zaman beraber et yemege gidiyoruz!!

Jia:@taeccool:

Exactly!!!! ㅜㅠ Let’s go after our concert ends~~!! keke And~ Since it’s your day off today~~ Sleep a lot~~~~~ hehe

Aynen!!!! TT Bizim konser bittikten sonra gidelim~~!! hehe Ve~ Bugün günün sonlandiktan sonra~~ Çok uyu~~~~~ hehe

Seulong: @taeccool:

Me too meat meat meat ㅠㅠ

Ben de et et et TT

WGyenny:

[Resim: 155ai.jpg]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(15-12-2010, Saat: 15:40)rmmbr yazdı:

Hahahah! Aynen katiliyorum. ... yani. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(16-12-2010, Saat: 1:01)OneLeN yazdı:
(15-12-2010, Saat: 15:40)rmmbr yazdı:

Hahahah! Aynen katiliyorum. ... yani. Biggrin

Evet bazen beni de sinirlendiriyor bu durum. BiggrinBiggrin
Ama ne yapacaksin,öyle kabul etmek lazim.

SeulOng'a bittim, sen nereden çiktin ya..

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
15.12.2010

Kwon:

[Resim: 41184137.jpg]

아까 대기실에서~~들기 도전을 했는데 결국 실패.. 찬성이는 쿤형이랑 나까지 들었음 푸힛
Took on lifting challenge in the waiting room just now~ but failed.
Chansungie managed to lift up Khun-hyung and me haha

Simdi bekleme odasinda kaldirma iddiasinda bulunuldu~ ama basarisiz olundu.
Chansungie beni ve Khun'u kaldirmakta basarili oldu haha

Woo - Cyworld:

Christmas really coming ... ㅜㅜ

Noel gerçekten geliyor... TT

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ahaha Biggrin Çok yaraticilar kaldirma konusunda. Biggrin

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
16.12.2010

Chan:

[Resim: 71544174.jpg]

모자가 좀 큰가... The hat's a bit too big...

Sapka biraz fazla büyük...

아 그리구 오늘 라디오 너무 아쉬웠어요.. 일어난지 얼마 안되서 목상태가 좋지 않았어요.. 이렇게 변명이라도 해봅니다 죄송했습니다! 앞으로는 그런실수 없도록 하겠습니다!!
Ah, also really sorry about radio today. It wasn't long after I woke up, so my voice condition was rather poor.I'm sorry that I have to make exuses like that. I'll make sure not to repeat such a mistake in the future!!

Ah, ayrica bugün radyoda olanlarla ilgili üzgünüm. Uyanali uzun zaman olmamisti, bu yüzden sesimin durumu oldukça zayifti. Böyle özür diledigim için üzgünüm. Bir daha böyle bir hatayi tekrarlamamayi garanti edecegim!!

Junsu:

Ashanti - Christmas time again 매년 이맘 때 꼭 듣는노래.. 매년 쓸쓸한 기분을 따뜻하게 바꿔주네..Smile
Ashanti-Christmas time again- A must-listen song at this time of the year... Every time changes mood from lonely to a warm one... Smile

Ashanti-Christmas Time Again- Yilin bu zamaninda biraz müzik dinlemek gerekir... Sicak bir ortamda yalnizliktan her zaman degisen ruh hali... Smile

17.12.2010

Junho:

[Resim: 16733870.jpg]

웃고 앉아있네 눈이와서 너무 좋지만 운전자들은 조심하십셔. 길고양이 길강아지 길생물들 ㅠㅠ 따듯한데로 대피해라~~
See i'm laughing. So good it's snowing but be careful drivers. Street cats street dogs street living organisms ㅠㅠ evacuate to somewhere warm.

[Bak ben gülüyorum. Çok iyi kar yagiyor ama sürücüler dikkatli olmali. Sokak kedileri sokak köpekleri sokak canli organizmalari ㅠㅠ sicak bir yere götürülecektir.]

[Resim: 171ek.jpg]

@2AMkwon: JYP Nation with2AM. ㅋㅋㅋ

2Am'le JYP Nation. hahaha

18.12.2010

Wooyoung-Cyworld:

begging!!!!!!!!!!!! puhaha!!!!!!!! kkkkkkkk

[Yalvariyor!!!!!!!!! Puhaha!!!!!!!!! hehehehe]

Taec:

일본도착!! 그리고 어마어마한 스케쥴이 기다리고있다-__-;;
Arrived in Japan!! And an enormous amount of schedule is waiting -__-;;

[Japonya'ya vardi!! Ve çok miktarda programi bekliyor -__-;; ]

Chan:

@taeccool 화이팅!!! 크크><
Fighting!!! keukeu ><

[Güçlü ol!!!] heheh ><

Khun:

@taeccool Dream High Taec! 힘내!!!
Dream High Taec! Stay strong!!!

[Dream High Taec! Güçlü ol!!!]

[Resim: 15272131.jpg]

Recommendation : Bath & Body Works' Japanese Cherry Blossom Anti-Bacterial Hand Foam and Hand Lotion

[Öneri: Bath & Body Works' Japon Kiraz Çiçegi Anti-Bakteriyel El Köpügü ve El Sabunu ]
19.12.2010

Junsu:

너와나의 거리?/ 그건마치니어깨의 넓이
The distance between you and me?/That's the length of your shoulders

Senin ve benim aramdaki mesafe?/Bu senin omuzlarinin uzunlugu.

20.12.2010

Khun:

What's a great list of Christmas presents this year? Any suggestions? ^^

Bu yil Noel hediyelerinin harika listesi nedir? Herhangi bir öneriniz var mi? ^^

I just got an email from my cousin saying that drinking cold water after meal solidifies the fat in the food and can lead to a heart attack!

Kuzenimden, 'yemekten sonra soguk su içilirse yagli gida katilasir ve kalp krizine neden olur' diye bir mail aldim!

Taec:

[Resim: 12653185.jpg]

저녁먹는 진국혜미!! 일본에서 포식중입니당~ 수지 힘든데 마니마니먹어~ㅋㅋㅋ
We’re all eating dinner!! Eating while in Japan~ Suzy’s tired so eat a lot~kekeke

[Hepimiz yemek yiyoruz!! Japonya'da yemek sirasinda~ Suzy'nin yorgun bu yüzünden yemek çok~ hehehe]

[Resim: 201mr.jpg]

수지나라언어래요~ 제가 뭐라고 썼는지 맞춰보세요!!
We’re in the contry that’s Suzy’s language~ Guess what I’m trying to say

[Biz Suzy'nin dilinin memleketindeyiz~ Konusmayi deniyorum sanirim!!]
21.12.2010

Khun:

T.S. : Pretty Boy - M2M heheheh I'm sure a lot of you know them! ^^ I was a Big Fan~ GO AUSTRALIA!!

[Günün Sarkisi: Pretty Boy - M2M hehehe Onlari bildiginizden fazlasiyla eminim! ^^ Ben büyük bir hayraniyim~ ]

[Resim: 44847395.jpg]

@2AMkwon ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ귀엽다ㅏㅏㅏ~~

@2AMkwon hahahhahaha Sevimliiii~~

22.12.2010

Khun:

[Resim: 37095483.jpg]

BBQ after a hard workout!! Perfect!! =]

Zorlu bir antrenmandan sonra BBQ!! Mükemmel!! =]

Taec:

한국도착!! 쉴새없이 리허설로 달려가고 내일은 또 드라마촬영~ 바쁜연말보내고있어요~ 일본촬영 모두들 너무 수고하셨구요 갑자기 엑스트라가 된 일본팬분들 너무 죄송하구 감사드려
Back in Korea!! Running to another rehearsal without rest, tomorrow drama filming again~ What a busy end of the year~ Everyone worked really hard in Japan, and I want to apologize and express my thanks to Japanese fans who suddenly had to become extras~

Kore'ye döndü!! Dinlenmeksizin baska bir provaya kosuyor, yarin yeniden drama çekimi~ Ne yogun bir yil sonu~ Japonya'da herkes gerçekten çok çalisti, Ve ansizin ekstra gelen Japon hayranlara tesekkürlerimi sunmak ve özür dilemek istiyorum~~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi