yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
16.10.2010

Chan:

T.S!! Javier - October sky!! 이곡을 들으면 가을의 높은하늘이 생각난답니다 크크 저만그런거 아니겠죠^^!?
T.S!! Javier - October sky!! This song reminds me of the high sky of autumn keukeu It's not only me, right^^!?

[Günün Sarkisi!! Javier - October sky!! Bu sarki sonbaharin yükselen gökyüzünü hatirlatiyor hehehe Yalnizca bana öyle gelmiyor, degil mi^^!?]

Junho:

뭘 그리 걱정하시나 ~~^^ 함께하면즐겁구 혼자이면 외로운것을. 함께라는것으로 행복합니다 저는. 더 멋지게이~~^^
What are you so worried about ~~^^ Together means happiness and alone means loneliness. Happy at the thought that we're together, I am. More awesomely~~^^ (더 멋지게이 = JH's lyrics from Without U)

[Ne için bu kadar endiseleniyorsun ~~ ^^ Birlikte mutluluk ve tek basina yalnizlik. Beraber oldugumuzu düsününce de mutluyum, ben. Çok daha iyi~~ ^^ ]

Taec:

오늘도 가을타는 남자 옥택연!! TTS: George Nozuka - Butterfly 듣고있으면 살짝 눈물이 고여용ㅋㅋㅋ 이분 목소리 정말 좋은거같아서 오늘 강추합니당!
Today Ok Taecyeon is a sentimental man because of autumn again!! TTS: George Nozuka - Butterfly. You kinda get teary eyes when you listen to it kkk his voice seems to be real nice so I'm strongly recommending it today!

[Bugün Ok Taecyeon yine sonbahar nedeniyle duygusal bir adam!! Taec'in Gününün Sarkisi: George Nozuka - Butterfly. Bu sarkiyi dinledigin zaman adeta gözlerin dolar hehehe Sesi gerçekten güzel gibi bu yüzden bugün bunu siddetle tavsiye ediyorum! ]

핫티스트 여러분 오늘 사녹때와 본방때의 함성을 잊지못할거에요! 항상 감사드려요!
Everyone, we won't forget your shouts today during dry rehearsal and live broadcast!! Thankful as always!!

[Millet, bugün provalar ve canli yayin sirasindaki haykirislarinizi unutmayacagiz!! Her zamanki gibi minnettariz!!]

Khun:

Good Morning World!!! I like getting up early because 4 hours later its still morning!!! AMAZING!!!!! = b -_- =] O_o

[Günaydin Dünya!!! Erken kalkmis gibiyim çünkü sabah 4 saat sonra!!! ILGINÇ!!!! = b -_- =] O_o]

[Resim: gupk.jpg]

쿤khun준jun준jun! Heading to Anycall Promotion at 어린이 대공원! ㅋㅋㅋㅋ

Khun + Jun + Jun! Anycall Promosyon için Children's Grand Park'da! hehehe

T.S. : Close To You - The Carpenters! =]

[Günün Sarkisi: Close To You - The Carpenters =] ]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Kesinlikle bana da öyle geliyor yaramazim. Opucuk

Chan twite sik mesaj birakali digerlerini okuyacak takatim kalmiyor. Biggrin

Süpersin pambik. Opucuk
17.10.2010

Junsu:

[Resim: 178578937.jpg]

내품에서 곤히자는 임슬옹의 개 새벽이ㅋㅋ 슬렁이가 눈꼽도안때줘서 내가 다 때줬다 으그
Saebyuck(dawn), seulong's puppy, sleeping in my arm kk becuz he didnt take the sleep out of his eyes i did it arrrgh

[Saebyuck (safak vakti, tan), Seulong'un yavru köpegi, kolumda uyuyor. Hehe. Gözlerinden uyku akiyor diye almadi, ben aldim ayyhh ]

Khun:

Another day of "4 hours into the day and it's still morning!" + it's sunday!!! =] Morning!!!

[Baska bir gün "4 saat içinde gün ve yine sabah!" + Pazar!!! =] Sabah!!!]

[Resim: vkin.jpg]

잘먹겠습니다! ♥ ^^ 감사합니다!
Thank you for the meal ♥ ^^ Thank you!

[Ögün yemegi için tesekkürler ♥ ^^ Tesekkürler!]

Taec:

오늘은 좀 신나는 노래를 들어볼까요? TTS: 바다 - Yes I'm In Love feat. 2PM 택연!! 제가 처음으로 랩메이킹을 한 곡이구 바다누나랑 친하게 지낼수있게 만든 노래에요! 들으면서 가을
shall we listen to a cheerful song for today? TTS: Bada - yes I'm in love feat. 2pm Taecyeon!! this is the song that I did my first rap making and also made Bada nuna and I to get close! let's remove fall's sad mood with this song!

[Biz bugün için neseli bir sarki mi dinleyecegiz? Taec'in Gününün Sarkisi: Bada - Yes I'm in love ft 2PM Taecyeon!! Bu benim ilk rep yaptigim ve ayrica Bada nuna ile yaptigim ve yakinlastigim bir sarki! Hadi bu sarki ile sonbaharin hüzünlü ruh halini giderelim!
http://www.youtube.com/watch?v=RcDaQn3QUE8]

Chan:

오늘의 노래!!! ㅋㅋㅋ김범수 - Memory 리메이크 앨범을 듣고 있는데 나무 좋네요.. 으흑 ㅠ
Today's song!! kkk Kim Bun Su - Memory. Listening to the remake album, really nice heuk ㅠ

[Günün Sarkisi!! hehehe Kim Bum Soo - Memory. Albümü yeniden dinliyorum, Heuk gerçekten hos ㅠ
http://www.youtube.com/watch?v=0i89DE5StBM]

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
18.10.2010

Taec:

드디어 촬영끝!!! 문제는 못씻구 공항으로 가야한다는거... 오늘의 TTS: Javier - She'll Never Know! 사랑을 포기해야만 했던 남자의 노래인데 자꾸 레오나르도 디까프리오가 생각날까요?? 로미오의 이미지가 박혀있어서 그런가??
Finally, finished the filming!! The problem is we have to go to the airport without washing...Today's TTS: Javier - She'll Never Know! It's a song about a man that has to give up love. I somehow think of Leonardo Dicaprio?? Maybe because he has the image of Romeo in my mind??

[Sonunda, film bitmis!! Sorun dus alamadan havaalanina gitmek zorunda olmamiz... Taec'in Gününün Sarkisi: Javier - She'll Never Know! Bir adamin asktan vazgeçmesini anlatan br sarki. Ben her nedense Leonardo Dicaprio'yu düsünüyorum?? Belki de aklimdaki Romeo imaji o oldugundandir?? http://www.youtube.com/watch?v=S4kRqdIxW5k]

Chan:

T.S. !!! Jay-Z - Song Cry ^^ 말이 필요 없는곡...ㅠㅠ!!
This song needs no explanation ㅠㅠ!!

[Günün Sarkisi. !!! Jay-Z - Song Cry ^^ Bu sarkiyi açiklamaya gerek hiç yok...ㅠㅠ!!
http://www.youtube.com/watch?v=QDGbyJah-...1&index=43]

Khun:

[Resim: wq8q.jpg]

Isn't she lovely?? ♥ =]. Today at Cheese Ramyun fan sign!

Sevimli kiz degil mi?? ♥ =]. Bugün Cheese Ramyun hayran imza günü!

[Resim: wt5r.jpg]

Loook! I have a name tag on my pillow! 감사합니다! ㅋㅋㅋ 따뜻하게 잘쓸게용! ♥
Thank you! kkk Will use it warm and well~! ♥

[Baaak! Yastigimin üstünde isim etiketi var! Tesekkür ederim! hehehe Candan ve iyi bakacagim~! ♥]

Çok sekerler Opucuk Paylasimlar için tesekkürler Onay
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
19.10.2010

Taec:

중국에서 맞이하는 아침!! 여긴 좀 춥네용~ TTS: 지오디 - 모르죠! 태우형님의 목소리가 정말 애절하게 들리고 랩도 정말 말하듯이 감정이입이 잘되는 노래에요! 어렸을때 지오디형님

A morning in China!! It's a bit cold here~ TTS: G.O.D - You Don't Know! Taewoo hyungnim's voice is so sad and the rap is real conversation-like so it's a song that you can really emotionally relate to! I used to love G.O.D hyungnims when I was little and it's a song that brings back memories!

[Çin'de bir sabah!! Burasi biraz soguk~~ Taec'in Gününün Sarkisi: G.O.D - You Don't Know! Taewoo hyungnimin sesi çok hüzünlü ve repi gerçek konusma gibi, bu yüzden bu sarkiyi gerçekten heyecanla söyleyebilirsiniz! Küçükken G.O.D hyungnimi severdim ve bu anilarimi geri getiren bir sarki! ]

[Resim: oa6az.jpg]

아시아최고인기상! Thank you for all the love and support!! With Hottests, 2PM can fly!!
Asian Best Popularity Award!Thank you for all the love and support!! With Hottests, 2PM can fly!!

[En Popüler Asyali Ödülü! Tüm sevgi ve desteginiz için tesekkür ederiz!! 2PM Hottestlerle yükselecek!! ]

Chan:

공항가는길에 듣는 Musiq Soulchild - Newness 는 정말 좋네요 날씨가 안개도 살짝껴서 newness랑 분위기가 오묘하게 맞아떨어져요 ㅋㅋ!!^^
its so good listening to Musiz Soulchild's Newness on the way to the airport the weather is a bit foggy so the mood somehow fits the newness kk!! ^^

[Musiq Soulchild - Newness çok iyi müzik, sisli havada havaalanina giderken "yenilik" ruh halime uyuyor hehehe!! ^^/ ]

Junsu:

[Resim: 179326365.jpg]

MTV MMH 2010 AWARDS 아시아 최고가수상을 받게 되다니.. ㅠ 너무 고맙습니다^^
MTV MMH 2010 AWARD Having received the best Asian artist award ㅠ Thank you so much ^^

[MTV MMH 2010 ÖDÜLLERI En Iyi Asyali Sanatçi Ödülünü aldik ㅠ Çok tesekkür ederiz ^^ ]

Khun:

I can't wait to get in my bed! Hmmmmmm

[Yatagimda olmak için sabirsizlaniyorum! Hmmmmm]
20.10.2010

Chan:

정말 엄청 늦은 T.S.네요... D .Angelo - Smooth입니다!!look at you you're so smooth when I'm around you I can't keep my cool ㅋㅋ노래 좋아요 ㅋㅋ 들어보면 압니다!
Really belated T.S. D. Angelo - Smooth!! look at you you're so smooth when I'm around you I can't keep my cool- kk good song kk you'll see it if you give it a listen!

[Gerçekten gecikmis Günün Sarkisi: D. Angelo - Smooth!! -Sana bakiyorum, Sen çok hossun, Senin etrafinda oldugum zaman sogukkanliligimi koruyamiyorum- hehe güzel sarki hehe Bunu görürseniz eger mutlaka dinleyim! ]

Taec:

아니란걸 알아야해 세상 무슨일이 있어도 I'm your boy you're my girl 잠깐 그댈 보내지만 난 니가 다시 돌아올거란 걸 알아 그러니 걱정말아 니가 쓰러질 때 I'll Be Back by JY

[Benim dünyam ayni kalacak, Senin erkeginim, Benim kizimsin
Gitmene biraz izin veriyorum, ama yeniden geri döneceksin
Biliyorum, bu yüzden dert etme, yikildigin zaman geri dönecegim (Khun'un repi)]

Khun:

And so tlhe day begins! =]

[Ve böylece gün baslar! =]]

Taec: @Khunnie0624 I know and we got a microwave in this studio!

[Biliyorum ve Bu stüdyoda bir biz bir mikrodalgayiz!]

Khun: @taeccool hmmm... I need coffeeeeeee.. And foooooooood! Right Noww!

[Hmmm... Kahveeeye ihtiyacim var.. Ve yemegeee! Tam olarak simdii!]
21.10.2010

Khun:

[Resim: hgsip.jpg]

Little bit of "Home" would be lovely right now! =]

["Ev" simdi birazcik daha hos olacak! =]]

Been busy with the comback schedule which is pretty crazy!! O_O but other than that it's all good! =]

[Oldukça çilgin dönüs programlariyla mesgul!! O_O Ama diger her sey daha iyi!!]

Chan:

T.S.!!!신승훈 선배님의 사랑치 입니다!! 니가 버리고 간 추억으로 울고 웃으며 반쯤은 바보가 되버리나봐 ...너무 좋아용 ㅠ
T.S.!!!Shin Seung Hoon Senior's "Sarangchi"~!! "Laughing and crying to the memories of leaving you, becoming a fool..." Very niceee TT

[Günün Sarkisi!!! Shin Seung Hoon Senior'un "Sarangchi"~~!! Biraktigin hatiralara agliyor ve gülüyorum, bir aptalim..." çok güzeell TT ]
22.10.2010

Khun:

[Resim: ki6r.jpg]

Somebody really loves me! =] (picturetaken and sent by @ritaasean)

[Biri beni gerçekten seviyor! =]]

T.S. : Breathe Easy - Blue. Saddddddddddd song = [

[Günün Sarkisi: Breathe Easy - Blue. Hüzünlüüüü sarki =[ ]

[Resim: 1zen.jpg]

Nichkhun Buck Horvejkul the aerobics instructor!Look for my "Khunerobics" DVD in store soon = b~

[Nichkhun Buck Horvejkul aorobik egitmeni! Yakinda "Khunerobics" DVDlerimi magazalardan bakinin! = b ~]

[Resim: qh0h.jpg]

Hottest!! Thank you for your support! This is for you guys! =]. ♥

[Hottest!! Desteiginiz için tesekkürler Bu sizin için millet! =] ♥]

Taec:

Hottest 여러분, 감사합니다! 컴백하자마자 1등하게 해주시다니!!ㅠㅠ
여러분들이 저희흫 위해서 노력해주셨는지 알고 그만큼 여러분들의
사랑 보답하기 위해 더 열심히하겠습니다! With Hottest, 2pm can fly!
Hottest, thank you! You've made us first place as soon as we have comeback!!ㅠㅠ
We will always remember your support for the love of us and we'll do our best
to repay you! With Hottest, 2pm can fly!

[Hottest, tesekkürler! Geri dönüsümüzden kisa süre sonra bizi birinci yaptiniz!!ㅠㅠ Bize sevgiyle verdiginiz desteginizi daima hatirlayacagiz karsiligini vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacagiz! Hottestlerle, 2PM yükselecek!]

Junho:

너무 고맙고. 미안하고. 항상멋진모습보여주고싶고. 항상 자랑스러운 투피엠되고싶어요.
오늘 상은 저희에게 굉장히 많은 걸 가르쳐주었습니다. 언제나 진심으로 다가갈게요. 사랑합니다
So thankful. So sorry. Always wanting to show you the best.
And always want to be a proud 2PM. Today's award have taught me
a lot of things. I'll always be truthful. I love you

[Çok minnettarim. Çok üzgünüm. Size daima en iyisini göstermek istiyoruz. Ve 2PM'in daima gurur verici olmasini istiyoruz. Bugünün ödülü bana çok sey ögretti. Ben daima samimi olacagim. Sizi seviyorum. ]

Chan:

핫티스트 여러분들 너무 감사합니다!! 진짜 컴백관함께 1위를 하다니..
너무나 감격스럽구요 앞으로 2PM열심히 하겠습니다!!^^!!!!
Thank you so much Hottest!! 1st place along with our comeback..
It's so grateful and we, 2PM, will try even harder from now on!!^^!!!!

[Çok tesekkür ederiz Hottest!! Geri dönüsümüzle birlikte 1. siradayiz.. Çok minnettariz ve biz, 2PM, artik daha çok çalisacak!! ^^!!!! ]

Junsu:

너무고맙습니다...뮤뱅 1위^^
thank you very much... Music Bank 1st place^^

[Çok tesekkür ederiz.. Music Bank 1.ligi ^^]
22.10.2010

@Talkingpark [MBC Park Kyung Lim Starry Night ]

[Resim: 181084301.jpg]

[Resim: 181085526.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi