yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
Güle güle...Seni gerçekten özleyecegim..:S
Yorgun ve kirgin olmama ragmen hala bir umut var olmali...

Koreli^^
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Özür dilerim..Sözümü tutamadigim için.Sana ulasmak için ugrasamadigim için..Gerçekten üzgünüm.
Bugün cumartesi ve benim geometri sinavima çalismam gerekiyor. Ezber yapmam gerekli ve ne yapacagimi sasirmis bos bos otururken Super Junior'un sarkilarini indiresim geldi. Bir yandan aklim hala bana dertli dertli bakan açik geometri defterimdeydi. Sonra ''Sorry Sorry'' sarkisini dinleyeyim dedim ve tam bana göre oldugunu anladigimda hani su ampul varya iste ondan kafamda bir tane beliriverdi. Ezberlemem gereken 4 kurali duvarima yapistirdim ve nakarata uyacak bir hizla tekrar etmeye basladim. Bir yandan dans ettim bir yandan onlari tekrar ettim ve 2 tekrarda ezberlemis oldum. Gittim anneme de gösterdim çok sasirdi ve hosuna gitti. Annem kore hayranligimi ilk basta bir acayip karsilasa da simdi gayet sicak davraniyor. Hatta zil sesini ''My Name is Kim Sam Soon''daki ''She Is'' sarkisi yapti. Benim zil sesim çok iyi ya diye geziyor. Hele ''Ring Ding Dong''a bayiliyor.

Buraya ilk defa yazdigimdan uzattim da uzattim ama sinav için yaptigim seyi paylasmak istedim.

Saranghae.
bugün fansa girmiyecektim ama her zaman ki gibi kendimi tutamadim Yarin okul var ayni zaman da sinav var ona çalismak yerine burdayim girdim gireli iki seyleugrasiyorum o da warrior baek dong soo ost mp4 olarak indirmeye çalismak,city hunter it's alright mp4 olarak indirmek ama nedense ikisini bir yapamadim çok sinir bozucu artik vazgeçtim.Biraz sonrada fansda çikcamSmile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Bugün o kadar yol gittim bacaklarim belim koptu. Ama yine de buradayim. Burasi bana huzur veriyor, burayi sevmiyorum. Yarin sinavim var ve umarim bir sey olmaz. Olsa da sorun degil. Yine de içim rahat.

-Iyi geceler.
*
Vaay yazmayali uzun zaman olmus!
Sanirim bu 30. yazim olacak^^
Unuttum sanma, hep aklimdasin~~ (:

Berbat bir gündü. Ayrintilara girersem yazmaktan parmaklarim agriyacagi için denemiyorum bile...
Haftanin son günüydü ve ben okula gitmedim.
Basim çok agriyordu ve o lanet sinifta fazladan bir dakika bile geçirmek istemiyorum artik!
Ögleden sonra 13.30 gibi dersanede buldum kendimi.
Pazatartesi olacak olan matematik sinavim için.

Bu son sene geride kalan 4 sene içinden en zor olani >.<
Bunu yeni yeni fark ediyorum...

Due ediyorum TT
*

18.11.2011
Cuma =_=
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Dün benim dogumgünümdü ve arkadasim bana yemek çubuklari almis gerçekten çok mutlu oldum. Onlarla spagetti yemeye çalistim bugün. Suan çok yorgunum ama yaziyorum.

26.11.2011

Merhaba Korea-fans,

Biliyorsun, bugün benim dogum günüm. Mutluyum! Çünkü 21. yasimin ilk saatini seninle geçirdim! Hep birlikte nice yillara, seni seviyorum!

hangeullover
[Resim: 162d.gif]
Sevgili Korea-fans,
Tekrar merhaba! Günlük dedigin, günde bir kere yazdigin seydir aslinda, degij mi? Ama ben bugün ikinci kez yaziyorum sana. Çünkü paylasmam gereken çok önemli bir gündü bugün benim için. Çünkü ben dogdum bugün! Evet, söylemistim sana zaten bunu! Ama bugün beni mutlu eden seylerden birinin seni de ilgilendirdigini düsünüyorum. Biricik kardesim bugün benim için kendi elleriyle pasta yapmis! Kore geleneksel evinden pasta! Tabiki fotografini koyacagim muhtesem pastamin, ama yarin! Bekle!
^3^
[Resim: 162d.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi