yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
Sevgili Günlügüm (:
Sana yazmayali uzun zaman oldu..
Bu gün rüyamda SuJu'dan Donghae'i gördüm..
Biliyor musun?
Rüyanda kimi görürsen,gece ruhun onun yanina gidermis..
Yani dün ruhum Kore'de miydi?

28 ekim 2010

Selam günlügüm.. Opucuk
Seni o kadar ihmal ettim ki her bakisimda utanma duygusuna kapiliyorum...
Oysaki ne güzel de dertlesirdik Kore hakkinda. Biggrin
Okullar açildi diye Kore macerama sadece haftasonlari devam edecegimi saniyordum...Ki yanilmisim. Biggrin
Telefonuma yükledigim Kore gruplarinin parçalariyla her gün o muhtesem lehçeni yeniliyorum Korece. (: Bu sayede servisteki arkadaslarim da Korece duymus oluyorlar benle konusurken...
Hele siniftakilere ne demeli; You are beautifulu anlattim ve resimlerini gösterdim diye hemen izlemeye basladi bir iki kisi bagimli oldular. Biggrin
Anne babalarina dahi izletiyorlarmis bizim koca bebekler,ah ah birde liseli olacaklar. :P
Hatta geçen gün bir arkadasimin annesi kizini Kore bagimlisi yapiyorum diye bana çikisti,ona ders çalistirmami söyledi.Bende ne güzel iste Korece ögretiyorum diyince kadin gülmekten kendini alamadi. Smile
Hayatinda hiç Korece diye bir dil oldugunu bilmeyen arkadaslarim vardi ne yazikki onlara bunu fazlasiyla ögrettim. Smile
Sira Allah kismet ederse onlara Koreyi sevdirmekte. Smile
Ve de Türk Klasiklerini okutmada. Biggrin -Kore ile ilgili olacakti ama Türk Edebyati ruhum agir basiyor sanirim affet. Saklan
Bir daha ki yazismamiza kadar hosçakal... Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Aglama Kocaeli bulusmasina gidemedim! Aglama
Beni öldürmek isteyen herkes öldürebilir!
Siraya girin!
Saç tellerimi tek tek koparin!
Derimi yüzün! Aglama
Ama sebebim çok. Sebep neye yarar?
Sonuç: kimyon kamburunu çikardi. Uzunca bir süre dondu kaldi. Somurttu. Agladi.
Ama gidemedi.
-
30.10.2010 - Cumartesi
tsu.kim.yeon

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Selamün Aleyküm günlügüm. Biggrin
Ilk defa yaziyorum heyecanlandim. Biggrin
Çok mutluyum.Okulda edebiyat hocacigim bana önceden 'mahkeme duvari' derken simdi Koreli diye çagiriyor.Yasli basli adama korece ögretiyoruz. Biggrin Bizi Sultanahmet'teki Jinmi'ye götürmesi için ona diger kore delisi arkadasimla yalvariyoruz. Biggrin Tarih ögretmenim de tarih konularini islerken Kore dizilerinden bahsediyor taht olaylari falan. Biggrin Ögretmenim de Jang Geum'ya bayiliyor. Biggrin Ne kadar herkes bu halimden sikayet etse de ben çok seviyorum.
Yan siniftaki Hacer (Ebruli*) arkadasimla tenefüslerde bol bol 'hoi hoi' yapabiliyoruz.Tüm Kore fani arkadaslarimi çok seviyorum. Opucuk
~Hosçakal Kore günlügüm~
30.10.2010
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
Seni çok ihmal ettim ya !
Ah su okul !
Neyse, önemli gelismeler var.. Biggrin
Gördügün gibi artik bir Turkish Sone'yim. Kalp
SNSD Opucuk Çok merak ediyorum su kizlari sevmeyenleri, acaba neden?!
Bugün Trendy'de Ko Hyun Jung posteri vardi inanabiliyor musun? :P
Neyse;
=>> Ko Hyun Jung & Kim Nam Gil <<=
^^ Muhtesem Kraliçe ^^ Opucuk

Forever SNSD ! Kalp
Merhaba Sevgili Günlük Smile
Okulu çok özlemisim Biggrin Okula gittim arkadaslarimla bol sekerli birgün geçirdim Smile
Bugünün sonunda NR1 da SuperJunior u izledim kalbim hopladi Kalp Kalp
Super Junior'u nasil seviyorum anlatamam Smile
Trendy dergisi aldim bugün odada poster çalismalari var Biggrin
Siwon,Geun Oppam,Seker kizlar SNSD,T-Ara ve Bigbang XD
Bugünlük bu kadar bugünün hatirasi olarak bu resmi birakiyorum SmileKendine iyi bak Smile
[Resim: catslte.jpg]
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Vay bee nerdeysi 3 ay olcak sana yazmayali~~

Anlatacagim o kadar çok sey vardiki aba malesef olmadi~~
Dün Shin Min Ah Unni'min büyük boy posterini aldim~~
Bayildim yaa^^
Mesajlarin içinde ise SuJu, Big Bang, 2ne1, F4, A.N Jell, Falan vardi Smile

Pinar'imi Cho Kyu Hyun hayrani yaptim Happy0064
Çok mutluyum =)

Off ikizim ben gittikten sonra bisey yazmamis Dodgy
Seni Çok özledim Mübb'üm Opucuk

07.12.2010
Sali#
Saat:07.00
Smile
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Merhaba günlük ;

Bir iyi haberim bir de kötü haberim var.

Iyi haber: Okulda SNSD hayrani olan okadar kisi var kii ~~ Biggrin
Kötü haber: SNSD CD'si alamiyoruum ' ;(

Off off.. :S
Morelim sinirlarini zorluyor.. Sarhos
Neyse, öyle istee...

=>> Ko Hyun Jung & Kim Nam Gil <<=
^^ Muhtesem Kraliçe ^^
Forever SNSD !

Forever SICAISM~~ FANYISM !

Özgessica !! Kalp
sevgili sevgili günlük! neredeyse günlük tutmayali 8 sene oluyor.bir an seni karsimda görünce duygulandim..üstüne üstlük bambaska güzellikteki bir günlük..bugün güne öyle güzel basladim ki devaminin da bi o kadar güzel geçecegini hiç düsünmezdim.mutluluk paylastikça güzeldir ya iste simdi bir kat daha güzel olacak.sabahin 7 sinde ayaktaydim.kursum var 9 da yolculugum 1 saate yakin sürüdügünden erkenden kalkip acele etmeden isimi rahatça yapayim dedim.gittigim kurs yabanci dil üzerine..simdi daha bir seviyorum çaktirma ;) nedenine gelince ise tatli mi tatli kibar mi kibar biriyle tanistim.üstelik bizden biri..bir koreli! sinifa ilk girdigimde çekik gözleri görür görmez neye ugradigimi sasirdim.ve biraz heyecanlandim da! eh bu kadar tatli birinden ''günaydin!'' duyunca Biggrin durum tanisma fasliyla devam etti tabi..bide benim bir kaç korece kelimeyle onu güldürmem Smile) her ne kadar arada abzürt cümleler kursamda ingilizce türkçe( türkçe ögrenmeye çalisiyor bu arada) anlastik.arada korece tabi Smile aslinda kendimi tutmasam daha neler sorcaktim da sikmak istemedim bu tatli insani..sunlari yazarken bile suratimda mütis bir siritis tekrar o anlari yasiyor gibiyim..ve evet kesinlikle koreyi korelileri seviyorum..onlar hayatimin bir parçasi.ve yine evet kesinlikle koreye gitmenin bir yolunu bulmali! fighting!
Trabzondaki Güney Kore-Türkiye dostluk maçina gidemeyecegimi ögrendigimde yaygarayi bastim evde bir gün kadar agladim gözlerim sisti (hala sis) babam çikardigim seslere ve gözüme bakinca montunu alip disari çikti ben tam gaz aglamaya devam ettim hatta babamin böyle tavir yaptigini düsündükçe temelli bagirmaya basladim kapi çaldi annem sesimden duymadi sonra ikince çalisinda kosarak gitti kapiyi açti babam odama geldi:
"Selcen"
"Ne ben sana bakinca Trabzona mi gidecegiz?"
"Bana bakar misin?"
"Hayir!"
"Niye?"
"Gözümü açamiyorum da ondan!.."
"Baksana!"
"Niye diyorum niyee!"annemin içeriden sesi geldi:
"Yavuzzzz! Sen ne yaptinnn?"
"Selcen'in tekrar yapmak için her seyi yapabilicegi bir diyara uçak bileti aldim!"Ben:

"Hiiii?Bana Kore'ye bilet mi aldin?"
"Evet! Yeter ki su sesleri kes!O girtlaktan hem muhtesem bir ses hem o bangiirti(bu ne demek bilmiyorum?Biggrin)nasil çikiyor!Anlamiyorum ah zamane gençleri (açikça tv deki gibi kendinin büyük bir yetiskin oldugunu belli etmek istiyor)....
Öyle bir sevinç gösterisi yaptiktan sonra sokaga çiktim ve önüme gelene "ben bu yaz koree tekrar gidiyorum" dedim.(sonra ne yaptigimin farkina varip (demirlibahçeden kizilaya kadar böyle yürüdümBiggrin)hemen otobüse atlayip arkadasim Nehir2in evine gidip onada müjdeyi verdim(babam üç bilet almisti ben,Nehir ve Nehirin bizden iki yas büyük abisi MErt abi (can yoldasimiz hayatimdaki önemli kararlari vermeme hep o yardimci olmustur) sonra Mert (kendine abi dememi istemiyor bende sadece Mert demek daha kolay diye aldirmiyorum) beni eve götürdü tabi annem yüzünü somurtmus beni bekliyordu:
"hey bir biletin var diye sevinme o bileti yirtarim gidemezsin"
"inan anacim(genelde anne degil anacim derim ama zor durumda kalir bir isim düserse annecigim olur)bunu yaparsan bil ki oraya komple yerlesir yüzümü sana torunun 20 yasina gelene kadar göstermem"
"aaa suna bak birde koreli bir böcük yiyen adamla evlenecegim imasi yapiyor bana"
"tabiii sevdigim kisi degil böcek insan dahi yiyor olsa(ne kadar caniyimSeytanigulme)onu sevmeye ddevam ederim)
"ben senin annenim arkadasin degil ben gitmiyorsun dediysem gitmeyeceksin!"
"büyüklerimiz demezlermi 'ailenin reisi babadir' diye madem bana bu biletleri babam aldi ben bu biletleri kullanmazsam bunu büyüklere'annem yüzünden oldu helede bunu yapmami babam istemisti' dersem baaaaaam! (pis pis sirittigimi hissediyordum)
Mert abi hala kapida bekliyordu annem ona bakti hala orda ne duruyorsun imasinda Mert abi kapiya dogru bir adim daha yaklasti sonra "Gülhan abla Selcen hakli"dedi ve nedense kosarak(annemden korktugu belliydi) gitti.Beni tuttumu gülme.Ayy sonra :
"hadi ana iyi geceler sstt melisa çayini içmeyi unutmayiver"dedim ve odama gene kahkahalar atarak odama gittim Nehiri aradim olanlari bir bir anlattimBiggrin

Ayy bunlari yazarken hala gülüyorum hemde kahkahalarla!

HeeChul Oppacım!..

[Resim: benimuserbarm1.gif]

Made in SeulYeon...

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi