Trabzondaki Güney Kore-Türkiye dostluk maçina gidemeyecegimi ögrendigimde yaygarayi bastim evde bir gün kadar agladim gözlerim sisti (hala sis) babam çikardigim seslere ve gözüme bakinca montunu alip disari çikti ben tam gaz aglamaya devam ettim hatta babamin böyle tavir yaptigini düsündükçe temelli bagirmaya basladim kapi çaldi annem sesimden duymadi sonra ikince çalisinda kosarak gitti kapiyi açti babam odama geldi:
"Selcen"
"Ne ben sana bakinca Trabzona mi gidecegiz?"
"Bana bakar misin?"
"Hayir!"
"Niye?"
"Gözümü açamiyorum da ondan!.."
"Baksana!"
"Niye diyorum niyee!"annemin içeriden sesi geldi:
"Yavuzzzz! Sen ne yaptinnn?"
"Selcen'in tekrar yapmak için her seyi yapabilicegi bir diyara uçak bileti aldim!"Ben:
"Hiiii?Bana Kore'ye bilet mi aldin?"
"Evet! Yeter ki su sesleri kes!O girtlaktan hem muhtesem bir ses hem o bangiirti(bu ne demek bilmiyorum?

)nasil çikiyor!Anlamiyorum ah zamane gençleri (açikça tv deki gibi kendinin büyük bir yetiskin oldugunu belli etmek istiyor)....
Öyle bir sevinç gösterisi yaptiktan sonra sokaga çiktim ve önüme gelene "ben bu yaz koree tekrar gidiyorum" dedim.(sonra ne yaptigimin farkina varip (demirlibahçeden kizilaya kadar böyle yürüdüm

)hemen otobüse atlayip arkadasim Nehir2in evine gidip onada müjdeyi verdim(babam üç bilet almisti ben,Nehir ve Nehirin bizden iki yas büyük abisi MErt abi (can yoldasimiz hayatimdaki önemli kararlari vermeme hep o yardimci olmustur) sonra Mert (kendine abi dememi istemiyor bende sadece Mert demek daha kolay diye aldirmiyorum) beni eve götürdü tabi annem yüzünü somurtmus beni bekliyordu:
"hey bir biletin var diye sevinme o bileti yirtarim gidemezsin"
"inan anacim(genelde anne degil anacim derim ama zor durumda kalir bir isim düserse annecigim olur)bunu yaparsan bil ki oraya komple yerlesir yüzümü sana torunun 20 yasina gelene kadar göstermem"
"aaa suna bak birde koreli bir böcük yiyen adamla evlenecegim imasi yapiyor bana"
"tabiii sevdigim kisi degil böcek insan dahi yiyor olsa(ne kadar caniyim

)onu sevmeye ddevam ederim)
"ben senin annenim arkadasin degil ben gitmiyorsun dediysem gitmeyeceksin!"
"büyüklerimiz demezlermi 'ailenin reisi babadir' diye madem bana bu biletleri babam aldi ben bu biletleri kullanmazsam bunu büyüklere'annem yüzünden oldu helede bunu yapmami babam istemisti' dersem baaaaaam! (pis pis sirittigimi hissediyordum)
Mert abi hala kapida bekliyordu annem ona bakti hala orda ne duruyorsun imasinda Mert abi kapiya dogru bir adim daha yaklasti sonra "Gülhan abla Selcen hakli"dedi ve nedense kosarak(annemden korktugu belliydi) gitti.Beni tuttumu gülme.Ayy sonra :
"hadi ana iyi geceler sstt melisa çayini içmeyi unutmayiver"dedim ve odama gene kahkahalar atarak odama gittim Nehiri aradim olanlari bir bir anlattim
Ayy bunlari yazarken hala gülüyorum hemde kahkahalarla!