yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♥ 2010 Korea-Fans~Özel Konu ♥
(31-12-2009, Saat: 23:15)nur_ay16 yazdı: 2010takvimim

[Resim: japanesebackgroundbygarz.jpg]

[Resim: graphic12.jpg]

süpermis cnm emeyine saglik ^^
[Resim: 19jAQ.gif]
GongChan is My Everything! | B1A4 Turkey Team
yeni yiiniz kutlu mutlu umutlu olmasi temennisiyle Onay
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Tüm Korea-Fans ailesinin yeni yili kutlu olsun.Tüm güzellikler,mutluluklar ve de huzur sizleri bulsun...Nice yeni yillarda artan Korea-Fans ailesini birarada görmek dilegiyle...Iyi Seneler..
Yeni yil herkese hayirlara vesile olsun. En büyük istegim Allah'in imanindan kimsenin ayrilmamasi ve hayatta hep mutlu, huzurlu olmaniz ... Umarim dilediginiz gibi yeni bir yil geçirirsiniz.. Sans sizinle olsun Opucuk
[Resim: 548090989831544.gif]
[align=center

~~Song Il-Gook Fan Club~~[/align]
Herkesin yeni yili hayirli ve mübarek olsun.Yeni yiliniz saglikli,mutlu,huzurlu geçsin..
♥ En ise yaramayan günümüz hiç gülmedigimiz gündür. Yeni yilin dolu dolu ve genis en içten gülümsemelere açilmasi dilegiyle mutlu yillar..
♥ Yine bir yil basi yaklasiyor bu yil basi sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yila baslangiç yapmanizi ve tüm yilinizin ayni güzellikte geçmesini diliyorum.
♥ Her yeniyil bir baska güzel.. 2010 yeni yil sizlere hayatiniz boyunca unutamayacagiz güzellikler yasatsin. Yeniyiliniz kutlu olsun.
♥ Herkes bir baskasina yardim etseydi, herkesin isi yapilmis olur. Yeni yil paylasimlarimizin yili olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yillar dilerim.
♥ Sagduyu aklin kapicisidir. Görevi: Kuskulu fikirlerin içeri girmesine, ve de disari çikmasina engel olmaktir.Yeni yilda hepizin mutlu, sagduyulu ve saglikli günler getirmesi dilegiyle..
♥ Düssüz büyük seyler yapilamaz. 2010 yilinda tüm düslerinizin gerçeklesmesi dilegiyle..
NICE MUTLU YILLARA KOREA FANS!!!
LeE MiN hO
HERKESIN YENI YILDA TÜM DILEKLERI GERÇEKLESSIN
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
Yeni yil süper geçsin Insallah herkes için..

geçti ama ben söyleyeyim benim yeni yildan beklediklerim hayallerim çkorea fansli ve kore sevgisiyle içimizin daha çok doldugu xD çok basarili bir yil ve yillar ,saglik ,mutluluk ,sevdiklerimin her zaman yanimda olmasi , ülkem için bol koreli turist gelmesi bunlar içinde ünlülerde olsun F.T Island,DBSK,SNSD bütün koreli gruplar gelsin xD üzütünün uzak oldugu sevincin bol oldugu ,askimin mutlu oldugu albümünün ve singlerinin çikacagi benim onu daha çok sevecegim bir yil olmasi dilegiyle Smile Smile

benimm hayallerimden biri tüm türkiyeyi ve dünyadan sevdigim birkaç ülkeyi gezmek.umarim hayellerim gerçeklesir..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi