yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♥ 2010 Korea-Fans~Özel Konu ♥
özelikle bütün korea-fans üyelerini yeni yilini kutlarim..yeni yilda kore ye gitmeyi bi tane koreli bulmayi nasip etsin allahBiggrin bende insallah su ankara üniversitesini kazanirim da kore dili ne gidebiliim.....AlkisHappy0064

Umarim bu yil herkesin dilekleri gerçeklesir Smile Ben bu sene DBSK'nin dahada çok albüm satisi yapip yeni rekorlar kirmasini istiyorum Biggrin 2009 SM yüzünden pek iyi geçmemisti DBSK'nin ama umarim 2010 onlara mutluluk huzur getirir Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
2010 yili bütün Dünya'ya huzur ve mutluluk getirsin..
Koreafans ailesi daim olsun..
Hep birlikte..Güzel günler, güzel haberler, güzel dilekler..Smile
Her ne olursa olsun küçük bir tebessümü yüzünüzden, tesekkürü dilinizden eksik etmeyin..
Tüm hayaller sizlerin olsun.
Opucuk
kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak
düşleri gerçek yapmak
gökten yıldızlar çalmak
¨¨
BUMMIEKANsky of love...[KB] ~`♥
Bu sitedeki 1.senemi çoktan doldurdum.Artik bende sizden biri sayilirim.En basta beni araniza aldiginiz ve Kore'yi bu denli sevmeme sebep oldugunuz için çok tesekkürler.
Basta adminler olmak üzere , bütün site çalisanlarina böyle bir siteyi kurduklari için çok ama çok tesekkürler.
Allah umarim yeni senedede yüzümüzü güldürür ve bizi ayirmaz.
Nice yillara Opucuk
Bu da benden ^^ Son 1 gün ^__^

[Resim: HoonSena-blinkieee.gif]

Yeni yilda herkesin hayallerini gerçeklestirebildigi ya da hayallerine bir adimdan daha fazla yaklastigi bir yil olmasi dilegiyle.... 2010 da Kore'yle bulusmak umuduyla...
Mutlu Yillar :muzikgurubu:
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Herkesin mutlu bir yeni yil geçirmesini dilerim umarim hersey istediginiz gibi olur.

...MutLu YiLLar... :muzikgurubu:
ne diyelim uzun,mutlu,güzel,saglikli ,korea-fans'li yillara
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
umarim yapmak isteyipde yapamadiklarinizi yeni yilda yaparsiniz umarim bu ve gelecek yillarda da korea - fans ailesine yeni bireyler katilir bütün ailemizin yeni yili kutlu olsun ;)
2010takvimim

[Resim: japanesebackgroundbygarz.jpg]

[Resim: graphic12.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi