yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♥ 2010 Korea-Fans~Özel Konu ♥
2010 yili umarim Korea-Fans ailesinede çok iyi gelir..
Kimse üzülmesin,kimse kimseyi üzmesin,herkez mutlu olsun yeni yilda hastaliksiz,saglikli,dinamik güzel bir hayat insallah hepimizi bekliyordur.

[Resim: 122969732812.jpg]

Ben tabi yeni yilda DBSK'mizin biz türk cassi.leri fark edip türkiyeye gelmelerini tüm kalbimle istiyorum.Eminimki tüm cassi'ler bunu tüm kalbiyle istiyor.

Herkezin Yeni Yili Kutlu Olsun.. Happy0064
(28-12-2009, Saat: 22:55)ei-chan yazdı:
[Resim: hgkuk.png]

Dünya'nin En Tatli Noel Babasi Yeni yilinizi Kutluyor =)=)

Herkese Iyi Bir Yil Diliyorum =) Kore Askiyla Dopdolu 365 Gün =) Herkes Bu Yilda Kore'ye Gitsin xD

Umarim Hayatimizda Hep Güzel Anlarla Hatirlayacagimiz Bir Yil Olur =) Kimse Kimseye Küs Kalmasin =) Kimse Arkadaslarini Üzmesin ve Kimse Üzülmesin =) Hayat Üzülmek Için Çok Kisa =) Umarim Bu Yili Da Sag-Salim Tek Parça Halinde Atlatiriz Smile

Süper bir kutlama Amin...
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
Herkesin yeni yili kutlu olsun ^^ (:
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Bütün Korea Fans Ailem için herseyin en güzelini diliyorum, dilerim 2010 yili size bütün üzüntülerinizi acilarinizi unutturabilen bir yil olur. Acilar, Gözyaslari sizden uzak olsun, aklinizda kötü olarak adlandirdiginiz ne varsa unutun, 2010 herkese ugur ve sans getirir insallah, dilerim hep saglikli ve mutlu olursunuz. Sizinle daha nice yillara, sizi Seviyorum Opucuk
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Umarim yeni yil forum için daha güzel olaylara vesile olur..
Nice Korea-Fans'li yillara hep birlikte InsallahSmile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Bütün Korea Fans Ailesinin (ailemin)yeni yilini kutlarim.Insallah 2010 yili bütün hayellerimizin gerçeklesecegi yil olur ve hepimize basarili,saglikli,mutlu günler getirirOpucuk
[Resim: hellokitty14.gif]

Rabbim nice güzel senelere eristirsin bizleri..

Mutlu habelerle dolu..
Sevgiyle dolu..
Sürprizlerle dolu..
Gülümsemelerle dolu..
Basarilarla dolu..
Güzelliklerle dolu..Geçirsin INSALLAH...(:

[Resim: 1093305301yeniyil7zi4.jpg]
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
herkesin hayalleri gerçek olsun
kendime kim jeong hoonlu bir sene diliyorum Biggrin
koreli ünlüler bizide fark edip türkiye ye gelsin Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Ins. Hepimiz için saglikli, mutlu ,huzurlu bir yil olsun...Benim de dilegim herkesin hayatin da Kore'ye gidebilmek için geçmesi gereken yollari rahatça geçebilmesi ve herkese Kore yolunun açilmasi =)=).....
Bütün Korea-Fans ailemize aileleriyle ve birbirimizle daha nice mutlu yillar nasip etsin Rabbim =)=)
Mutlu yillar.. ( En azindan bu yil koreceyi sökmek ilk dilegim.. sonra da Hyun'u görmek)....(AMIN)..=)=)
= Ayrica bence de kore bizi artik farketsin !!=)=)....
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Gül için dikene razi olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yillarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düsmanlari koruyan çitler olsun. Korea-fans ailesine Mutlu Yillar!!
Hayirli, huzurlu, saglikli, mutlu, parali, basarili,hayirli bir sekilde dileklerin ve dualarin kabul olusu dilegiyle. Nice nice senelere.

Allahrazi
:muzikgurubu: Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi