yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
(16-06-2009, Saat: 18:52).Tukarikashi. yazdı: Bu diziyi izlemeyen dizi izledim demesin, o kadar. Sarhos

Kesinlikle katiliyorum, bu diziyi ne kadar övdüm ve kimlere övdüm bir bilseniz... Biggrin Ama hala çevremde inat edip izlemeyenler var. Bir de bu diziyi izlemeyip bana Türk dizilerini övmezler mi, ne anliyorsun sunlardan diye. Sinir oluyorum ama zorla izleyenlerin hepsi baska dizi istiyorlar. Biggrin Sonra da Kore dizisi müptelasi olup çikiyorlar ama Misa'min yeri bambaska. En güzeli, en duygusali. Ah Ji Sub, ah... Biggrin
(17-06-2009, Saat: 11:17)angelus2097 yazdı:
(16-06-2009, Saat: 18:52).Tukarikashi. yazdı: Bu diziyi izlemeyen dizi izledim demesin, o kadar. Sarhos
Kesinlikle katiliyorum, bu diziyi ne kadar övdüm ve kimlere övdüm bir bilseniz... Biggrin Ama hala çevremde inat edip izlemeyenler var. Bir de bu diziyi izlemeyip bana Türk dizilerini övmezler mi, ne anliyorsun sunlardan diye. Sinir oluyorum ama zorla izleyenlerin hepsi baska dizi istiyorlar. Biggrin Sonra da Kore dizisi müptelasi olup çikiyorlar ama Misa'min yeri bambaska. En güzeli, en duygusali. Ah Ji Sub, ah... Biggrin

Ben de arkadasima ilk olarak Misa'yi izlettim, beraber aglastik her bölümünde ve kiz direk So Ji Sub'a asik oldu, izlettirmeseydim keske. Biggrin Talipler çogaliyor valla ama yine de pisman degilim. Bu mükemmel diziyi ve bu mükemmel yaratigi Kalp bir insan evladi daha tanimis oldu.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
(17-06-2009, Saat: 11:32)betterfly yazdı:
(17-06-2009, Saat: 11:17)angelus2097 yazdı:

Ben de arkadasima ilk olarak Misa'yi izlettim, beraber aglastik her bölümünde ve kiz direk So Ji Sub'a asik oldu, izlettirmeseydim keske. Biggrin Talipler çogaliyor valla ama yine de pisman degilim. Bu mükemmel diziyi ve bu mükemmel yaratigi Kalp bir insan evladi daha tanimis oldu.

Çogalsin, çogalsin. Ne kadar çok Türkiye'den hayrani olursa ülkemize gelmesi o kadar garantilesir. Tabi biraz kiskançlik olacak ama ne yapalim, onu bir kere uzaktan da olsa görmeme deger. Opucuk
Sana katiliyorum. Ben kendimi Kore dizisi izlemekten geri alamiyorum. Bagimli yapiyor valla...

So Ji Sob karizmatik. Rolünün hakkini çok iyi veriyor, dramin ustasi o.
Ben de baslayacagim ya...
Amma seveni varmis.
Img-kiss 
Ya izlemeyen herkes izlemeli bence bu diziyi. 2 yil önce izledigimden beri etkisinden suan bile kurtulamadim. Zaten benim ilk Kore dizimdi ve sonra bir daha birakamadim su dizileri ya... Zaten anime ve manga delisiydim, Kore dizilerinden sonra da Tayvan ve Japon dizilerini izleyince bizim internet sinirsiza geçmek zorunda kaldi. Onay Annem ne zaman gelse yüzü eksiyor, gözlerin bozulacak, of yine mi diye ama izlemeyen anlamaz bunun nasil bir bagimlilik oldugunu. Biggrin Ah, benim ilkim Misa, seni asla unutmayacagim. Allahrazi
Ya izleyenler söyleyebilir mi, nasil bitiyor? Güzel bitiyor mu? Çok merak ediyorum ama sonu kötü bitiyorsa asla izlemem. Lütfen söyleyin.
(25-06-2009, Saat: 10:00)ROCK PRENSESI yazdı: Ya izleyenler söyleyebilir mi, nasil bitiyor? Güzel bitiyor mu? Çok merak ediyorum ama sonu kötü bitiyorsa asla izlemem. Lütfen söyleyin.

Son söylemek yasak ama sana su kadarini söyleyeyim seyircinin bekledigi bir son. Smile
Mutlu diyorsun.
Ben de baslayacagim da...
Ben bir sey demiyorum. Sadece izle ve gör diyorum ama inan bana, izledigin en güzel dizi olacak.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi