Radiation fears stop imports of Japanese food

Radyasyon korkusu Japonya’dan yapılan gıda ithalatını durdurdu

Japonya’daki nükleer reaktörlerden sızan radyasyon ile ilgili endişelerin git gide artmasından dolayı bazı yerel satıcılar Japonya’dan yapılan deniz ürünleri ithalatına son verdi.

Kore dışındaki birçok ülke de Fukushima’daki reaktörlerde çıkan sorunlar nedeniyle Japon gıdaları ile ilgili endişelerini dile getirdi.

Haberin devamını okumak için tıklayın…

FiLiZz53

As worries over radiation from the damaged nuclear reactors in Japan continue to spread, some retailers have stopped importing seafood products from Japan.

Other nations have also expressed concerns about Japanese food products being affected by radiation from the damaged nuclear facility in Fukushima.

Click here to read more.

(21.03.2011 – JoongAng Daily)


Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.