‘Oldboy’ Returns After 10 Years

‘İhtiyar Delikanlı’ 10 Yıldan Sonra Geri Dönüyor

10 yıl sonra, bu kez dijital olarak yenilenerek, beyaz perdeye geri dönüş yapacak olan ‘İhtiyar Delikanlı’ filminin haberi çıktıktan sonra filmin yönetmeni Park Chan-wook, 15 Kasım 2013 tarihinde Seoul’de kameralara poz verdi. Park, 2004 Cannes Film Festivali’nde aynı zamanda ödül alan ilk Kore yapımı film olan ‘İhtiyar Delikanlı’ filmi dolayısıyla Grand Prix kazanmıştı. Hollywood’ta tekrar düzenlenen film, 27 Kasım günü ABD salonlarında gösterime girecek.

Amphitrite

Film director Park Chan-wook poses for photos in Seoul on Nov. 15, 2013 after becoming news again for his movie “Oldboy,” which is returning to the big screen after 10 years, this time digitally remastered. Park won the Grand Prix at the 2004 Cannes Film Festival for the movie, the first Korean to win the award. The film has been remade in Hollywood and will open in U.S. theaters on Nov. 27.

15.11.2013 – Yonhap

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.