MBLAQ Japonca “Mona Lisa” Klibinin Tanıtımında “Seksi, Vahşi ve Havalı”
MBLAQ Japonca single’ı “Mona Lisa”nın üç albüm kapağında üç farklı görünüm sergiledi ve şimdi de klibinin tanıtımı için “seksi”, “vahşi” ve “havalı” olarak üç farklı yönünü gösterdi!
Grup, “Mona Lisa”nın Japonca sürümünün klibini Korece sürümünün klibiyle aynı şekilde yapmak yerine, hayranlarına tamamen yeni bir klip sunacak gibi görünüyor.
Tanıtım klibi, klibin tanıtımından önce bize MBLAQ’in üç çekici yönü (hayranların herhangi bir hatırlatmaya ihtiyacı yok) hatırlatılarak başlıyor.
Single 27 Martta Japonya’da piyasaya sürülecek. Bu yüzden bizi takip etmeye devam edin!
Min-Hee Chang^^
MBLAQ took on three different looks for the three album jackets of their Japanese single, ”Mona Lisa“, and now they’re exuding three different charms of “wild“, “sexy”, and “cool” for their PV teaser!
It seems rather than recycling their Korean music video for “Mona Lisa”, the boys will be treating fans to an entirely new video for the Japanese version.
The teaser starts off by reminding us of the three charms of MBLAQ (not that fans need any reminding) before diving into the teaser of the PV itself.
Stay tuned for the release of their single in Japan on March 27th!
06.03.2013 – allkpop