Lee called for defense methods reform

Lee, savunma yöntemleri ile ilgili reform yapma çağrısında bulundu

Devlet Başkanı Lee Myung-bak, Kuzey Kore’nin geçtiğimiz yıl Güney Kore’nin güneyine yaptığı ölümcül saldırılardan sonra başlayan ve bitmek bilmeyen gerilime karşı daha güçlü bir ordu kurarak savunma yöntemleri ile ilgili reform yapılması çağrısında bulundu.

Lee, 63. Askeri Kuvvetler Günü adına cumartesi günü düzenlenen bir canlı televizyon yayınında, Kuzey Kore tarafından yapılan saldırıların, Güney Kore’nin savunma yöntemini değiştirmesinin önemli olduğunu ve daha fazla geciktirilmemesi gerektiğini gösterdiğini vurguladı.

FiLiZz53

President Lee Myung-bak called for defense reform to build a stronger military amid lingering tensions with North Korea over its two deadly attacks on the South last year.

The North’s attacks made it clear that “defense reform is an urgent task that cannot be delayed any longer,” Lee said in a live televised speech marking the 63rd Armed Forces Day.

(01.10.2011 – Yonhap)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.