Kim Hyun Joong holds a fansigning in 5 Japanese cities

Kim Hyun Joong 5 Japon Şehrinde İmza Günü Düzenledi

Kim Hyun Joong 21-23 Aralık tarihleri arasında Tokyo, Nagoya, Osaka, Hiroshima ve Fukuoka’da imza günü etkinliği düzenledi.

İmza günü ‘Unlimited‘ isimli ilk tam Japonca albümünün yayınlanmasını kutlamak amacıyla düzenlendi.

Soğuk olmasına rağmen, her yaştan birçok hayran etkinlik yerlerinde toplandı. Kim Hyun Joong gittiği her yerde heyecanla karşılandı. Şarkıcı/oyuncu bütün hayranlarıyla bire bir selamlaştı ve tekerlekli sandalyedeki bir hayranıyla tokalaşmak ve ona imza vermek için yanına kadar gitti.

primadonna

Kim Hyun Joong held fansigning event in Tokyo, Nagoya, Osaka, Hiroshima, and Fukuoka from December 21 to December 23.

The fansigning was held to commemorate the release of his first full Japanese album ‘Unlimited‘.

Many fans gathered to all locations disregarding their age even though it was cold. Kim Hyun Joong was received with a hot support everywhere he went. The singer/actor greeted each fan one by one, and even walked over to where a fan in a wheelchair was waiting to give her a handshake and an autograph.

26.12.2012 – allkpop

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.