20-02-2009, Saat: 20:19
resimler için tesekkürler
�°o.O Gong Yoo fan clup O.o°�.
Zoraki Prens (Goong S ) 17. Bölüm
|
20-02-2009, Saat: 20:23
Harika bir bölümdü =) Lee Ho olayi nasil çözdü ama ya prensim bnm
![]() You're the one i love
Taeminnie~ ^^
20-02-2009, Saat: 20:26
özet ve resimler için tesekkürler
çikista okulda istiklal marsi töreni vardi müdür giciklik yapti yarim saat ayakta bekletti zaten dizinin basini izleyemiyodum hiç izleyemedim
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
20-02-2009, Saat: 20:48
anam.. ben 2. reklama kadar izledim sonrasini izlemedim.. ama neler olmus öyle ya.. bende 3-4 günde bi bölümün yarisini izleyebiliyorum zaten... özet ve resimler için çok tesekkür ederim ya. ama güzel bi bölümdü. bi de lee joon mektuplari babasinin çaldirdigini biliyo. orada baya bi entrika döndü ama anlayamadim. Alex in yazdigi mektubu büyük prensin korumasi almaya çalisti. sonra baska biri aldi.. bi baktim mektup basbakanda okuyo.. ne oluyo yaaa...
insallah kang Hoo bulurda bari kazanir. bide ben sonunu izlemedim ama ins kraliçe onlari öyle görünce kizmaz yaa...
20-02-2009, Saat: 20:49
çok güzel bir bölümdü.keske hiç bitmese ama bitmesine çok az kaldi
![]() ![]() ![]()
20-02-2009, Saat: 20:50
20-02-2009, Saat: 21:29
evet yine çok güzel bir bölümdü ama Sea Ryng'a çok üzüldüm...
napalim onlar seviyolar birbirlerini...
20-02-2009, Saat: 21:36
bu bölüm harikaydi gercekten saer yangda kalp varmis demek oda üzülebiliyormus lee ho olay güzel cözdü lee joo babasi küplere binecek sonu kötü bitti anakraliçen görmesi kötü pazartesi günü neler olacak bakalim sabrisizlikla bekliyorum dizi bitmesinde az kaldi final nasil bitecek offff
20-02-2009, Saat: 21:47
yaa gerçekten güzel bir bölümdü bu lee joonun babasi fazla oldu artik ama özet ve resimler için tesekkürler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olmamalı.
Allah'ım böyle karizmaları başımızdan eksik etme yarabbim! ^^AMİN^^ minho & larem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|